Od czego zaczać? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: Opcje Binarne (/Forum-Opcje-Binarne-339) +--- Wątek: Od czego zaczać? (/Temat-Od-czego-zaczac-91844) |
RE: Od czego zaczać? - MaLiN - 04-06-2014 18:00 Może być mnóstwo rzeczy. Wszystko i tak wychodzi w praktyce, bo nie da się z początku pojąć wszystkiego. Oczywiście pamiętaj, że nikt Ci nie karze inwestować, więc jeśli nie będziesz się czuł gotowy to lepiej zrezygnować niż potem "pluć sobie w twarz". Inwestowanie w opcje binarne, wiążą się z ryzykiem o którym warto pamiętać, oczywiście jednak można szybko zyskać i dużo zarobić, ale może być również odwrotnie. Testuj na koncie demo, analizuj MT4 i kieruj się przede wszystkim zdrowym rozsądkiem Odp: Od czego zaczać? - Xkr - 05-06-2014 09:15 Jak to jest wreszcie z tym TopOption? Czytalem ze cos kreca i nawet jak sie wygra to nie wyplacaja troche jest tych ekscesow na forum comparica Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2 RE: Od czego zaczać? - MaLiN - 05-06-2014 09:53 Do tej pory klienci z serwisu binary24.pl nie mieli żadnych problemów z TopOption, ani żadnym z innych. Wiadomo, że każdy broker na swój sposób chce zarobić, ale regulowanym brokerom warto zaufać. edit: Czytałem te problem na innych forach, gdyby rzeczywiście były jakiekolwiek problemy z wypłatami do brokera, a rejestrowałbyś się przez reflink na jakiejś stronie (np.binary24.pl) to napisz do supportu tej strony. Na pewno Ci pomogą, bo wiadomo że mają prowizję z każdej rejestracji, a brokerom również zależy na nowych klientach, więc wtedy jest w miarę szybko wyjaśnić wszelkie nieprawidłowości. Odp: Od czego zaczać? - Xkr - 05-06-2014 16:39 Dzieki za odp, czy to aktualne info na binary24 ze dostaje sie az takie kwoty na konto demo na rok czasu ? Czy jest gdzies kruczek ze depozyt ma byc wiekszy niz minimalne 350 zl? Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2 RE: Od czego zaczać? - MaLiN - 05-06-2014 17:11 Nie ma kruczka, wystarczy tylko te 350pln. Niestety konta demo zazwyczaj są dostępne po wpłacie depozytu, ale w zamian tego inwestuje się już na prawdziwych platformach za wirtualną kasę. Odp: Od czego zaczać? - Xkr - 05-06-2014 23:14 Czy trzeba pisac do supportu zeby uaktywnili demo? Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2 RE: Od czego zaczać? - MaLiN - 06-06-2014 00:23 Tak, w TopOption masz support w j.polskim. W razie problemów - pisz Odp: Od czego zaczać? - Xkr - 27-06-2014 16:08 MLN gdzie jest wasz ref link na TO? Mozesz mi podeslac ? Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2 RE: Od czego zaczać? - MaLiN - 27-06-2014 16:48 Tu masz: http://www.binary24.pl/pl/top/top_option Odp: Od czego zaczać? - Xkr - 27-06-2014 23:43 Thanks, a i co polecasz na wplaty, wyplaty z TO czy tez innych brokerow? PayPal ? Chce wiedziec ile musze wplacic zeby minimalny depozyt do nich dotarl, bo to tu sobie odejma to tam. Jak to wyglada? Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2 |