Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne (/Temat-Dziennik-z-inwestycji-w-Opcje-Binarne-91720) |
RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Zarobiony_Koles - 10-06-2014 19:35 Witaj @Edit Doczytałem odpowiedź, nie ważne.. Gratuluje ładnych sumek, długo w tym siedzisz? RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 10-06-2014 21:07 (10-06-2014 19:31)Xkr napisał(a): Ladnie, lecisz , w ogole dzieki za pomoc w moim temacie, sam niedlugo startuje, ladna dniowka 70 euro 280 zl ;D, 35 zl na godzine liczac 8 godzinny tryb pracy, zajebiscie Nie ma problemu Zarobki spore, ale wszystko może się zmienić na gorsze, ale nie ma co na razie narzekać. Jest ryzyko jest zabawa. (10-06-2014 19:35)Zarobiony_Koles napisał(a): Witaj Od ponad roku, wcześniej trochę bawiłem się na rynkach Forex. Odp: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Xkr - 10-06-2014 21:43 Jak Ci szlo na forex? OB to dobry start jesli docelowo chce wejsc na forex? Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2 RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 10-06-2014 22:05 Na Forexie moje inwestycje nie były takie dobre jak teraz na opcjach. Nie mogłem się w tym odnaleźć i jak powoli zacząłem się przedstawiać na opcje binarne, to zaczeły mi się one bardziej podobać. I nie tylko z tego względu, że z góry wiem ile (potencjalnie) mogę zarobić, ale to że wystarczy tylko różnica 1 pipsa by mieć zysk bądź ewentualną stratę. Co do Twojego pytania, czy opcje to dobry start do rynku Forex - osobiście twierdzę, że tak. Ale zauważyłem pewne zjawisko, że częściej ludzie, którzy inwestowali na Forex przekonują się do opcji, zamiast odwrotnie. Może tu chodzi o prostotę? Sam do końca nie wiem. Forex jest raczej dla rekinów finansowych, a opcje dla każdego (o ile zna jakiekolwiek pojęcia). RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 11-06-2014 23:52 Wczorajszy cały dzień czekałem aż do wieczora, by móc zainwestować. Wybija godzina 23:00, spoglądam na wykresy - wow, jest okazja inwestycji. Na USD/JPY oraz EUR/JPY wykresy były bardzo wysoko, co dawało znać, że zaraz będzie musiał pójść w dół. Niebieskim kolorem zaznaczyłem godzinę kiedy zainwestowałem, jak widzicie wykres prawie w tym samym momencie poszedł w dół jak zainwestowałem. USD/JPY EUR/JPY Natomiast na parze walutowej AUD/USD była tendencja wzrostowa, czyli wykres szedł do góry. Kolorem niebieskim zaznaczyłem godzinę inwestycji: Skąd te nagłe skoki walut? To proste. Wszystko za sprawą godzin otwarcia rynków na danym kontynencie Bardzo przydatne narzędzie do obserwacji rynku: http://www.binary24.pl/pl/top/narzedzia Screen z inwestycji: Łączny zarobek: 100,90 euro Odp: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Xkr - 12-06-2014 00:12 Gratuluje bd sledzic na bierzaco, czy ksiazka zawod inwestor gieldowy pomoze w rozjasnieniu OB? Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2 RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 12-06-2014 00:22 Osobiście nie czytałem, więc nie wiem. Musisz poszukać opinii w internecie. Ale w sumie każda przeczytana książka daje nam nowe informacje, a także pobudza wyobraźnie RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Rafiks1992 - 12-06-2014 04:25 kurcze kozak tez chcialbym sie w to pobawic ale nie mam o tym zielonego pojecia xd jakbys wzial pod swoje skrzydla to byloby milo. pisz pw jak cos RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 12-06-2014 10:57 Nie można tego nazwać "bawieniem się" bo bawić to można się w piaskownicy Jeśli potrzebujesz pomocy to pisz na pw, bo to ma być Twoja inicjatywa a nie moja RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 12-06-2014 21:28 Nie lubię o tym pisać, ale skoro dziennik to dziennik, trzeba opisywać skrupulatnie wszystkie swoje zwycięstwa oraz porażki. Dzisiejszy dzień zakończyłem na minusie, a dokładnie 55 euro w plecy. No cóż, czasami tak bywa w opcjach. Ale nie przejmuje się tym za nadto bo i tak od początku czerwca jestem sporo na plusie A wszystko to przez inwestowanie w CORN, jednak waluty są o wiele łatwiejsze. Kolejna motywacja i kolejne doświadczenie, jutro odpuszczam inwestycje, bo piątki nie ma dobrych okazji na inwestycje, trzeba siedzieć od rana do wieczora by coś upolować. |