Pyczarka - SMS? Nie. PPA? Tak. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Pyczarka - SMS? Nie. PPA? Tak. (/Temat-Pyczarka-SMS-Nie-PPA-Tak-91616) |
RE: Pyczarka - Dziennik SMSowy - Freebiz.pl - Pyczarka - 05-07-2014 23:04 Hmm... Dzień 3 A sobie zrobie wg. dni od nowa. Oj walczyłem o te 30 rejestracji do ostatniej minuty, oj walczyłem. Gdyby nie ta 6h godzinna przerwa w dostawie internetu, pewnie byłoby o wiele więcej dzisiaj. I TAK NIE JEST ŹLE! Jest BAJERANCKO! Tak poza tym, to rekord W końcu weekend. Pozdrawiam RE: Pyczarka - Dziennik SMSowy - Freebiz.pl - Symbian - 05-07-2014 23:06 Skurwisyn 2 Gratuluje RE: Pyczarka - Dziennik SMSowy - Freebiz.pl - Yeahh - 05-07-2014 23:50 Gyzy, przydałoby się zarobić chociaż 1/3 tego z tej dniówki RE: Pyczarka - Dziennik SMSowy - Freebiz.pl - Zarobiony_Koles - 06-07-2014 08:30 Graty. Nie od dzisiaj wiemy, że weekend rządzi się swoimi prawami RE: Pyczarka - Dziennik SMSowy - Freebiz.pl - Pyczarka - 06-07-2014 11:28 Dzień 4
Stan dzisiaj na 12:20 Idzie ładnie. Mam parę pomysłów jak rozszerzyć działalność nie tylko na FB, czuję żyłkę złota jak nic ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ @Yeah Wystarczy się nie poddawać i spokojnie dojdziesz. Też zaczynałem od niższych kwot. @Symbian Jybany XD @Zarobiony_Koleś Teraz trzeba zrobić tak żeby weekendy były codziennie. Jak już raz masz taką kwotę, to następnego dnia chcesz jeszcze więcej RE: Pyczarka - Dziennik SMSowy - Freebiz.pl - Zarobiony_Koles - 06-07-2014 12:01 Aj jaj, na firesie miałem raz 260 zł i chciałem więcej i to jest mój rekord który od 6 miesięcy staram się pobić i nic. Znam to uczucie, nie musisz tłumaczyć Byłbyś łaskawy i powiedział ile twoje trzy grupy mają w sumie członków? Z tą informacją łatwiej było by mi znajść swoją "żyłkę złota". RE: Pyczarka - Dziennik SMSowy - Freebiz.pl - Pyczarka - 06-07-2014 13:24 Wątpie. Tak jak pisałem. Są grupy po 3 tysiące członków, które bardziej konwertują niż grupy po 12 tysięcy. Są też grupy po 10 tysięcy członków na których aż prosi się żeby pospamować i pozbierać hajsy. Jak podam ci liczbę, to nic ci to nie da. Musisz znaleźć poprostu dobre grupy RE: Pyczarka - Dziennik SMSowy - Freebiz.pl - Pyczarka - 07-07-2014 01:57 Właśnie wróciłem z inwentaryzacji. Padam na pysk, ale screen z dzisiaj, a właściwie wczoraj musi być. Dzień 4 Słabo. Jak na weekend, słabo. Liczyłem na więcej. W ciągu dnia zrealizowałem swój pomysł na rozszerzenie działalności. Głównie po to, żeby całkowicie zautomatyzować zyski. Wygląda to ciekawie, tylko nie wiem czy z tego pomysłu zyskałem coś tego dnia czy nie, ale mimo wszystko coś tam się działo dzisiaj wg. statystyk. Oby jutro był dobry zarobek. PS. Graty dla @Styler za pierwsze zarobki pod moim skrzydłem Pozdrawiam RE: Pyczarka - Dziennik SMSowy - Freebiz.pl - Pyczarka - 07-07-2014 21:31 Lubię to. Dzień 5
Dzień się jeszcze nie skończył także pewnie coś wpadnie do północy. RE: Pyczarka - Dziennik SMSowy - Freebiz.pl - poduszka12 - 07-07-2014 22:05 (07-07-2014 21:31)Pyczarka napisał(a): Lubię to. Gratuluję, ja mam 135zł, też na coś jeszcze liczę. |