![]() |
Hajs się zgadza - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Hajs się zgadza (/Temat-Hajs-sie-zgadza-91539) |
RE: Dziennik wszystkiego związanego z wypłatami itp xd - quake3Dpro - 25-05-2014 18:34 Mam nowe konto, próbuję dojść teraz do grupy "zaproś znajomych" czy coś takiego... oczywiście lasencja na avku. ![]() Trzymajcie za mnie kciuki! Odp: Dziennik wszystkiego związanego z wypłatami itp xd - LikeIt - 25-05-2014 19:05 Nie ma co się zniechęcać do pracy po pierwszym banie ![]() ![]() Powodzenia! RE: Dziennik wszystkiego związanego z wypłatami itp xd - quake3Dpro - 25-05-2014 19:13 Muszę te subskrypcje obczaić, one wydają się ciężkie. Mi np. nikt nie wierzył w te linki które im dawałem :x Przy okazji dałem sobie cel że uzbieram już dzisiaj na pierwszą wypłatę ale nie dam raczej rady ;/ Odp: Dziennik wszystkiego związanego z wypłatami itp xd - LikeIt - 25-05-2014 20:13 Musisz dobrze wkręcić ludziom że pod tym linkien znajduje się to co chcą ujrzeć. Postaw się w ich sytuacji i pomyśl co sam byś zrobił na ich miejscu. Musisz też dobrać odpowiednie grono tematyczne do swojej niszy. RE: Dziennik wszystkiego związanego z wypłatami itp xd - quake3Dpro - 26-05-2014 16:37 Dobra, plany na dzisiaj: -ogarnięcie firesub -rozwinięcie FP ( aktualnie 200 like z reklamą na firesub ) -kilka wpisów na blog Zadania poboczne (niewymagane): -zdobyć pierwszy nawet mały zarobek na firesub RE: Dziennik wszystkiego związanego z wypłatami itp xd - WujRock - 26-05-2014 16:46 Chłopie przy 200like to nie masz co dodawac spamu z firesub.... Tego postu nawet 50 osób nie zobaczy pewnie... Rozwijaj go, a nie zaśmiecaj. Ja aktualnie mam 14K w "najlepszym" fanpage i dalej rozwijam. RE: Dziennik wszystkiego związanego z wypłatami itp xd - quake3Dpro - 26-05-2014 16:55 Spokojnie, ja mam plan. ![]() RE: Dziennik wszystkiego związanego z wypłatami itp xd - quake3Dpro - 26-05-2014 19:17 Właśnie ustaliłem że będę też dodawał cele miesięczne. ![]() A więc cele do końca tegóż miesiąca (tak wiem, odgapione od innych): -PIERWSZA WYMARZONA WYPŁATA -Fan Page minimum 2 tysiące lajków -rozwinąć lepiej bloga -"ulepszyć" swojego skilla na temat i praktykę firesub (i ogólnie subskrypcje sms) Cele poboczne (niewymagane): -kupić hosting i domenę Mam pewien problem. Jestem na freebiz od niedawna (wczoraj), i uświadomiłem się, że robię za wiele rzeczy na raz. Powinienem wybrać jedną rzecz spośród trzech: freebiz/firesub/firecash. Zarobki na tych 3 serwisach jest duży, ale jak się za coś brać to pojedynczo i porządnie. A aktualnie skupiam się na wszystkim. Które więc mi najbardziej rzeczy polecacie? ![]() RE: Dziennik wszystkiego związanego z wypłatami itp xd - zozols1 - 26-05-2014 20:44 Dobrze mówisz, ale suby i ppa można połączyć ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Dziennik wszystkiego związanego z wypłatami itp xd - quake3Dpro - 26-05-2014 21:01 Dzięki, pomysł dobry. ![]() ![]() ![]() ![]() |