FireCPA system poleconych? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: FireCPA system poleconych? (/Temat-FireCPA-system-poleconych-91433) |
RE: FireCPA system poleconych? - darkside - 23-05-2014 21:18 Ja również jestem na tak Jeżeli byłoby to możliwe to od razu podpinałbym się pod AnnaKA myślę że mogłoby mnie to nauczyć czegoś nowego Oby tylko pomysł wypalił RE: FireCPA system poleconych? - AnnaKa - 24-05-2014 10:41 Rozmawiałem z Arturem to że ma urlop niczego nie zmienia. Fakt faktem małe rzeczy załatwia od ręki. Lecz muszą być w miarę pilne. Ale mniejsza o to. Rozmawiałem z nim już na temat systemu poleconych i powiem tak. W sumie pod dużą namową i wielkimi prośbami zapewne dałoby się to załatwić. Jednak potrzeba ludzi chętnych do pracy. CPA tu trzeba pracować konkretnie. Nie jest to PPA gdzie wypozycjonujesz sobie stronkę i wpada kasa. Ja to traktuję jako normalną pracę lecę na 2 etaty No ale wyniki tego są każdego dnia RE: FireCPA system poleconych? - Anonimowy009 - 24-05-2014 11:02 No to można by zebrać pewną grupę osób które by razem pracowały i wymieniały się pomysłami itp RE: FireCPA system poleconych? - Lukines - 24-05-2014 14:37 @up myślę że to mogło być dobre, jeśli wszyscy działający w grupie dodawali by od siebie coś nowego. Ja z swojej strony mogę programować i tworzyć oprogramowanie pomagające w reklamie CPA. RE: FireCPA system poleconych? - bodek7654 - 24-05-2014 18:40 grafika i video to moja specjalnosc, wiec jezeli taka grupa ma powstac to bardzo chetnie moglbym dolaczyc , mozemy dzialac jako grupa BETA , narazie sesja mnie wstrzymuje ale tak do miesiaca bylbym gotow RE: FireCPA system poleconych? - Lukines - 25-05-2014 08:45 AnnaKa ma pomysły. Można było by podpiać sie do niego pod refa. I w 5 osób ogarniać temat jeśli wszyscy ładnie by pracowali to powstała by fajna grupa ludzi , którzy razem zarabiają. Odp: FireCPA system poleconych? - casualsprojects - 25-05-2014 10:14 Również jestem na tak Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 RE: FireCPA system poleconych? - Anonimowy009 - 25-05-2014 10:58 Ja mógłbym projektować i programować strony typu landing page itp. Myślę, że coś z tego będzie RE: FireCPA system poleconych? - AnnaKa - 25-05-2014 11:18 A ja mam pomysłów i metod coraz więcej. Wczoraj 90$ Więc ładny wynik Chętnie bym przekazał tą wiedzę w grupie wspólnie zarabiającej. RE: FireCPA system poleconych? - Kurus92 - 25-05-2014 11:26 Z tą grupą jest niezły pomysł.Też mam mnóstwo pomysłów,lecz potrzebna wiedza ,,AnnaKa" w tej kwestii.Takie uzupełnienie się przyda.Jak wspomniałem na początku tematu tak teraz,jestem ZA! |