Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Sposób na weryfikację przez rozpoznanie zdjęc na facebooku. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
Sposób na weryfikację przez rozpoznanie zdjęc na facebooku. (/Temat-Sposob-na-weryfikacje-przez-rozpoznanie-zdjec-na-facebooku-91318)

Strony: 1 2 3 4

RE: Sposób na weryfikację przez rozpoznanie zdjęc na facebooku. - aero2 - 23-05-2014 08:53

Może i dobra ta metoda, ale mając wolny net to mi zajmie lata pobieranie tych zdjęć.
Jak ktoś ma łatwiejszy sposób na obejście weryfikacji to chętnie wysłucham.

RE: Sposób na weryfikację przez rozpoznanie zdjęc na facebooku. - Snoffy - 23-05-2014 12:49

Wątpię żeby ktoś wymyślił coś innego. Musisz mieć bazę zdjęć, które porównasz przy weryfikacji. Zostawiasz kompa na noc i Ci się pobierze Tongue. Chyba że Twój login ma coś wspólnego z Twoim dostawcą internetu, to wtedy masz problem Tongue.

RE: Sposób na weryfikację przez rozpoznanie zdjęc na facebooku. - UmcyUmcy - 23-05-2014 14:34

Nie opłaca się.. jak ci wyskoczy weryfikacja na zdj to juz zawsze bedziesz mial konto pod nadzorem

RE: Sposób na weryfikację przez rozpoznanie zdjęc na facebooku. - Snoffy - 23-05-2014 19:54

Przy profilach o jakich mówimy (używanych do wiadomych celów) weryfikacja zdjęciowa zawsze przyjdzie, prędzej czy później, ale będzie.

RE: Sposób na weryfikację przez rozpoznanie zdjęc na facebooku. - aero2 - 24-05-2014 10:35

Co tam weryfikacja zdjęciowa, ja tylko zbierałem znajomych w grupach i konto zaraz zablokowane, każą podać dokument tożsamości,

RE: Sposób na weryfikację przez rozpoznanie zdjęc na facebooku. - saper82 - 03-08-2014 21:39

dobra, ale co mi dadzą te wszystkie zdjęcia?

Fejs wyświetli zdjęcie tylko profilowe pod czas weryfikacji?
tak? więc po co te wszystkie zdjęcia pobierać?

Jeśli fejs wyświetli nie profilowe, i mamy 100.000 zdjęć, to powodzenia w szukaniu

RE: Sposób na weryfikację przez rozpoznanie zdjęc na facebooku. - Janex - 04-08-2014 01:45

(03-08-2014 21:39)saper82 napisał(a):  dobra, ale co mi dadzą te wszystkie zdjęcia?

Fejs wyświetli zdjęcie tylko profilowe pod czas weryfikacji?
tak? więc po co te wszystkie zdjęcia pobierać?

Jeśli fejs wyświetli nie profilowe, i mamy 100.000 zdjęć, to powodzenia w szukaniu

"A teraz program dzieki ktoremu znajdziemy w latwy sposob zdjecie Smile
http://www.komputerswiat.pl/poradniki/pr...nview.aspx

Robimy ss zdjecia ktore jest podczas weryfikacj , zapisujemy , wklepujemy do programu i w latwy sposob nam je znajdzie Smile
Polecam dodac to na samym poczatku." ~bolo9797

Bolo już wcześniej pisał jak temu zaradzić Smile

RE: Sposób na weryfikację przez rozpoznanie zdjęc na facebooku. - Por2010 - 04-08-2014 11:21

Janex ten link nie działa, możesz wrzucić jeszcze raz?

RE: Sposób na weryfikację przez rozpoznanie zdjęc na facebooku. - Janex - 04-08-2014 12:40

@up http://www.komputerswiat.pl/poradniki/programy/xnview/2009/07/szukanie-podobnych-zdjec-w-xnview.aspx

PS. Coś teraz nie mogę wygenerować tej listy znajomych :/ Wyskakuje mi tylko jeden znajomy.

RE: Sposób na weryfikację przez rozpoznanie zdjęc na facebooku. - migda009 - 21-08-2014 12:34

Mi program pobiera zdjecia 11 znajomych i wyskakuje okienko Done pobrano 3508 photos i po klikniecie czego kolwiek program sie wylacza