DoAffiliate.net - Program Partnerski - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: DoAffiliate.net - Program Partnerski (/Temat-DoAffiliate-net-Program-Partnerski-91078) |
RE: DoAffiliate.net - Program Partnerski - adamikus - 17-07-2018 18:45 DoAffialte jest fajne, ale trzeba się trochę nagimnastykować z podatkiem. Firma jest z Łotwy, zabiera 25% miejscowego podatku, potem te informacje idą do skarbówki w Polsce (nie radzę tego zatajać) i mamy problem do wpadamy w podwójne opodatkowanie. Dlatego przed zleceniem pierwszego przelewu należy udać się do swojego Urzędu Skarbowego i poprosić o certyfikat rezydencji podatkowej . Potem wysyłamy im ten certyfikat, wcześniej pisząc maila że będziecie się rozliczać z podatków w Polsce. DoA ma swoją spółkę zoo w Polsce przez którą puszcza wtedy przelewy a my rozliczamy się normalnie z polskim US. RE: DoAffiliate.net - Program Partnerski - hrabia11 - 17-10-2018 19:36 mam 2 pytania? 1. Jeśli mam pożyczka wonga za 170zł w oczekujące to bedą zaakceptowane bo pisze śledzenie na żywo ale jest w oczekujących? 2. Na jakie dane wystawic fakure i gdzie ją wysłać(przelew jest automatyczny czy po wyslaniu faktury) dodam że jestem vatowcem RE: DoAffiliate.net - Program Partnerski - jemm - 18-10-2018 13:50 @hrabia11 1. leady z Śledzeniem na żywo mogą być w pending i approved także. (prawdopodobnie) 2. Ja wystawiłem fakturę na ich Łotweskie dane (bez vat), gdyz na dane PL musiałbyś wystawić z vatem, a oni pisali mi, że wtedy system ich nie pusci z wyplata. RE: DoAffiliate.net - Program Partnerski - hrabia11 - 18-10-2018 14:05 czyli wystawiam bez vat z dopiskiem "odwrotnie obciążone" czyli nie płace podwójnego vatu tak dobrze mysle? RE: DoAffiliate.net - Program Partnerski - hrabia11 - 20-11-2018 12:48 poraz pierwszy wyplacam z doafilate, status oplacony mam od przedwczoraj, kiedy otrzymam pieniadzę miejwiecej wie ktos? DoAffiliate.net - Program Partnerski - Hybrid1990 - 14-06-2021 18:59 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |