AskMeProBot ! Najlepszy i Jedyny ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: AskMeProBot ! Najlepszy i Jedyny ! (/Temat-AskMeProBot-Najlepszy-i-Jedyny-90809) |
RE: AskMeProBot ! Najlepszy i Jedyny ! - Danysuw - 10-05-2014 23:10 Chetnie przyjme. Odezwij sie pw Odp: AskMeProBot ! Najlepszy i Jedyny ! - KarolD - 10-05-2014 23:11 24 Repa ? Jesli wystarczy to prosze pw RE: AskMeProBot ! Najlepszy i Jedyny ! - AnnaKa - 10-05-2014 23:45 Chętnie sprawdzę myślę że starczy mi repa i postów ? Edit: niestety nie przeczytałem całego tematu tak się ucieszyłem ;( kurde akurat nie mam jak robić przelewów bo paypala dezaktywowałem przez wygaśnięcie ważności karty z banku ;/ Ale trudno może innym razem. Jedno jest pewne Bot jest znakomicie zrobiony, i działa stabilnie. Szczególnie mogę stwierdzić to po innych produkcjach tego Użytkownika. Pozdrawiam i zachęcam innych do zakupy nie będziecie żałowali. RE: AskMeProBot ! Najlepszy i Jedyny ! - Lukines - 11-05-2014 02:19 Ostatnio osobą która się zapała na darmową wersję jest @Danysuw Liczę na opinie Recenje Pomysły Screeny z zarobku jeśli taki będzie I jeśli taka akcja będzie przynosiła także mi dobre zyski bedzie ich więcej Nawet już mam kolejną w planie Pozdrawiam Lukines . Edit. -- Najbardziej rozśmieszyła mnie wiadomośc jednego użytkownika na @PW że cena bota jest za mała ;D I że takie coś powinienem pobierać większe opłaty , lecz nie uległem tej presji i cena zostaje taka jaka była. RE: AskMeProBot ! Najlepszy i Jedyny ! - Danysuw - 11-05-2014 08:13 Fajnie, przetestuje i na pewno dam znac co i jak RE: AskMeProBot ! Najlepszy i Jedyny ! - Lukines - 11-05-2014 10:47 Danysuw bot wysłany, nie wiem dlaczego ale nikt nie prosi o licencje. RE: AskMeProBot ! Najlepszy i Jedyny ! - Pawel Szamotulski - 11-05-2014 16:23 Jesli będzie działało to może się skuszę. RE: AskMeProBot ! Najlepszy i Jedyny ! - Lukines - 11-05-2014 21:37 Paweł Podobno działa aż miło RE: AskMeProBot ! Najlepszy i Jedyny ! - swobi - 12-05-2014 13:59 Wszystko pięknie ładnie działa polecam z resztą wszystkie boty od Lukines są świetne i porządnie zrobione RE: AskMeProBot ! Najlepszy i Jedyny ! - explrlz - 12-05-2014 14:04 Wezmę |