Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Nie dasz rady - a właśnie, że dam! - czyli Leśny zarabia - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Nie dasz rady - a właśnie, że dam! - czyli Leśny zarabia (/Temat-Nie-dasz-rady-a-wlasnie-ze-dam-czyli-Lesny-zarabia-90511)

Strony: 1 2 3

RE: Nie dasz rady - a właśnie, że dam! - czyli Leśny zarabia - Leśniczy - 31-05-2014 22:58

11 maja strona padła, a właściwie padł serwer, co gorsza, nie miałem backupu plików, o ja głupi. A koniec końców firma hostingowa nie odzyskała danych, pozostała mi tylko baza MySQL na podstawie której odtworzyłem witrynę, do tego w nowej, wychuchanej szacie graficznej. Przerwa wyniosła jakieś dwa tygodnie. Gdybym zebrał się wcześniej trwałoby to max tydzień... Niestety przez tę przerwę prawdopodobnie pożegnam się z koncertem Pearl Jam, bo muszę mieć na Jarocin Lol
Na szczęście ludzie dopytywali się na fanpejdżu co się dzieje i kiedy wracamy, więc nie poszli sobie i od środy od popołudnia wpadło do dziś jakieś 140zł a ruch powrócił. Byłoby więcej, ale eksperymentowałem z rozmieszczeniem reklam na nowym layoucie. Tak czy siak witryna prawdopodobnie pójdzie pod młotek.

Bilans za maj, a właściwie jego połowę: 820PLN

RE: Nie dasz rady - a właśnie, że dam! - czyli Leśny zarabia - Leśniczy - 02-06-2014 23:25

Widzę brak zainteresowania moimi poczynaniami Lol

Pierwsze dwa dni czerwca - 110zł, tendencja rosnąca.

RE: Nie dasz rady - a właśnie, że dam! - czyli Leśny zarabia - sheko12 - 03-06-2014 00:30

Powodzenia Smile

RE: Nie dasz rady - a właśnie, że dam! - czyli Leśny zarabia - K.O.M.B.E.K - 03-06-2014 05:35

Spokojnie obserwujemy Wink czekam na nowe postępy Wink
Ps.jeśli to nie koliduje Ci z zarabianiem to daj link do stronki Wink

RE: Nie dasz rady - a właśnie, że dam! - czyli Leśny zarabia - cord - 03-06-2014 07:48

(03-06-2014 05:35)K.O.M.B.E.K napisał(a):  Spokojnie obserwujemy Wink czekam na nowe postępy Wink

dobry żart <lol2>

RE: Nie dasz rady - a właśnie, że dam! - czyli Leśny zarabia - K.O.M.B.E.K - 03-06-2014 20:50

(03-06-2014 07:48)cord napisał(a):  
(03-06-2014 05:35)K.O.M.B.E.K napisał(a):  Spokojnie obserwujemy Wink czekam na nowe postępy Wink

dobry żart <lol2>

Daj mi logiczny powód dla którego nie powinien podawać tej stronki bo mu przeszkodzi w zarabianiu?

RE: Nie dasz rady - a właśnie, że dam! - czyli Leśny zarabia - cord - 03-06-2014 21:38

Nie no niech podaje Big Grin

RE: Nie dasz rady - a właśnie, że dam! - czyli Leśny zarabia - Leśniczy - 11-06-2014 08:23

Jednak wolę nie, pieniądz lubi ciszę Big Grin Musi wam wystarczyć to co w pierwszym poście.

Pierwsze 10 dni czerwca - 500zł, jest znośnie. Lol

Nie dasz rady - a właśnie, że dam! - czyli Leśny zarabia - Vasaki - 25-02-2018 10:01

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.