![]() |
Co wasi rodzice sądzą o zarabianiu w internecie? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Co wasi rodzice sądzą o zarabianiu w internecie? (/Temat-Co-wasi-rodzice-sadza-o-zarabianiu-w-internecie-90467) |
RE: Co wasi rodzice sądzą o zarabianiu w internecie? - szczygielek - 05-05-2014 18:49 Tak już jest. Nasi rodzice nie wyjdą już raczej z tego stereotypowego myślenia: szkoła - studia i dopiero później ewentualnie pod koniec studiów mozesz zacząć pracę W SWOIM ZAWODZIE. Rodzice przeszłego pokolenia zawsze będą twierdzili, że internet jest pomocny, ale tylko w nauce, zarobić w nim nie można, a i przeciwnie, gdy Ci przyjdzie taki list z pobieraczka rodzice "srają po gaciach". Mówiąc "już się w coś wkąpałeś". Ale chyba nie mamy sie czemu dziwić nie? Sami kiedyś będziemy rodzicami, i co? Chcielibyśmy mieć dzieci bez szkoły? Rodzice nie wiedzą, że zarabianie w internecie jest długofalowe, myślą "raz mu się udało, to odrazu rzuca szkołę, a co jak źródło dochodu się skończy? szkoły nie ma - pracy nie dostaniesz." Więc bądźmy wyrozumiali dla rodziców, i przynajmniej pokończmy, te szkoły średnie, i może jakieś studia zaoczne, bo to naprawdę da się pogodzić z praca w internetach ![]() RE: Co wasi rodzice sądzą o zarabianiu w internecie? - vankosiara - 05-05-2014 19:15 Szkoła szkołą, ale jak doświadczenia nie będziesz miał to na 90% stanowisk nie przyjmą.. U mnie było dosłownie co u Was, tylko jak zobaczyli ostatnią wypłatę (1k$) to trochę zmieniają zdanie ![]() RE: Co wasi rodzice sądzą o zarabianiu w internecie? - venzer - 05-05-2014 19:34 (05-05-2014 18:49)szczygielek napisał(a): Tak już jest. Nasi rodzice nie wyjdą już raczej z tego stereotypowego myślenia: szkoła - studia i dopiero później ewentualnie pod koniec studiów mozesz zacząć pracę W SWOIM ZAWODZIE. Rodzice przeszłego pokolenia zawsze będą twierdzili, że internet jest pomocny, ale tylko w nauce, zarobić w nim nie można, a i przeciwnie, gdy Ci przyjdzie taki list z pobieraczka rodzice "srają po gaciach". Mówiąc "już się w coś wkąpałeś". Ale chyba nie mamy sie czemu dziwić nie? Sami kiedyś będziemy rodzicami, i co? Chcielibyśmy mieć dzieci bez szkoły? Rodzice nie wiedzą, że zarabianie w internecie jest długofalowe, myślą "raz mu się udało, to odrazu rzuca szkołę, a co jak źródło dochodu się skończy? szkoły nie ma - pracy nie dostaniesz." Więc bądźmy wyrozumiali dla rodziców, i przynajmniej pokończmy, te szkoły średnie, i może jakieś studia zaoczne, bo to naprawdę da się pogodzić z praca w internetach Tu masz racje lepiej skończyć szkołę zawsze to będzie jakieś wyjście awaryjne. RE: Co wasi rodzice sądzą o zarabianiu w internecie? - Symbian - 05-05-2014 19:47 A więc u mnie jest tak: Mama 1.Przydałby się nowy mop do podłogi 2.Jedź wypłacić pieniądze i zapłać internet 3.Zobaczysz jak będziesz musiał to wszystko oddawać (Lub sprzedać to co kupiłeś) Ostatnio kupiłem sobie pegazusa to powiedziała że nie mam co robić z pieniędzmi ![]() Ojciec ma na to wy**bane RE: Co wasi rodzice sądzą o zarabianiu w internecie? - szczygielek - 05-05-2014 20:52 (05-05-2014 19:15)vankosiara napisał(a): Szkoła szkołą, ale jak doświadczenia nie będziesz miał to na 90% stanowisk nie przyjmą.. Powiedz to rodzicą ![]() ![]() RE: Co wasi rodzice sądzą o zarabianiu w internecie? - bandit99 - 06-05-2014 21:53 "weź się za uczciwą robotę" RE: Co wasi rodzice sądzą o zarabianiu w internecie? - Madroxx - 06-05-2014 22:03 Moi rodzice a szczególnie tata tzn. m4rcin93, który też ma tu konto (Pozdrawiam) bardzo mnie wspiera. Zaczęło się od buxów, tata cały dzień nad tym siedział i klikał w jedno okienko, później PPA a teraz mamy własny biznes. ![]() RE: Co wasi rodzice sądzą o zarabianiu w internecie? - vankosiara - 06-05-2014 22:06 (05-05-2014 20:52)szczygielek napisał(a):(05-05-2014 19:15)vankosiara napisał(a): Szkoła szkołą, ale jak doświadczenia nie będziesz miał to na 90% stanowisk nie przyjmą.. W pracy. A pracę zdobędziesz mając doświadczenie. Witamy w błędnym, polskim kole ![]() RE: Co wasi rodzice sądzą o zarabianiu w internecie? - sheko12 - 06-05-2014 22:44 Moi byly zadowoleni gdy wypłacilem pierwsze stówki za sprzedana stronę internetową której byli świadomi. Teraz na innych metodach też jade i zarabiam, ale znów tworze serwisy i kasa leci, mamo, tato, witać w świecie internetu. RE: Co wasi rodzice sądzą o zarabianiu w internecie? - Kede - 06-05-2014 23:20 Rodzice jak rodzice zawsze byli negatywnie nastawieni. W dodatku swoje kiepskie oceny usprawiedliwiałem tym, że nie mam czasu na naukę bo trzeba na siebie zrobić ![]() |