Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Nowy wygląd Lockerz - przedstawienie, opinia i ankieta! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300)
+----- Wątek: Nowy wygląd Lockerz - przedstawienie, opinia i ankieta! (/Temat-Nowy-wyglad-Lockerz-przedstawienie-opinia-i-ankieta-904)

Strony: 1 2 3 4

RE: Nowy wygląd Lockerz - przedstawienie, opinia i ankieta! - Alexzus - 14-01-2010 22:37

http://www.lockerz.com/content/skullcrush-abel-money-msc01-79731122 - ten piesek mnie rozwala xD
I ja wybrałam 3 bo wcześniej takie ładniejsze było, teraz takie mało przestrzenne o.O Ja nie zauważyłam zmian w bugach bo spędzałam na tym max 2 minuty dziennie, nie no lifowałam xD I straciłam do nich zaufanie.. Mniejszy entuzjazm Sad
Zomg właśnie się mi coś zrobiło z moją stroną o zaproszeniach na lockerz, pisze mi że strona nie istnieje. GF.

RE: Nowy wygląd Lockerz - przedstawienie, opinia i ankieta! - Artur1995Zdw - 14-01-2010 22:59

Ja nie mam takiego szczęścia Big Grin
Wcześniej nie zaliczało PTZ za nic. Cały czas miałem zero. A teraz wchodzę na lockerz i tu wyskakuje jakiś pies i Error - Oh No.
Wchodzę na forum i znalazłem ten temat. Próbuję znowu i to samo. Ale zauważyłem Sign In. Kliknąłem w to i strona załadowała się bez problemu. Wpisuję maila i hasło, a tu miła niespodzianka. Wrong e-mail. Co to ku%^@ ma być? 5 razy próbowałem się zalogować, mail na 100% dobry i nic. Próbowałem całość z dużych, z małych, krzaczkami i normalnie jak piszę zawsze czyli pierwsza z dużej reszta z małych i nic.
Też macie taki problem?
Aha a pod pieskiem coś takiego:

sorry you've ventured to somewhere that doesn't exist

:/ Jutro spróbuję może będzie dobrze.
Hehe. Problem rozwiązany. Po prostu chyba 2 dni temu zmieniałem hasło. Mimo, że pisało Wrong mail spróbowałem wpisać stare i zadziałało. Zalogowałem się. Ale i tak nie mogę nic zrobić, bo we wszystko w co kliknę (dailies, my account, settings) wywala fatal error i parę linijek kodu błędu ;p
Do jutra może to naprawią Big Grin
Narq ide spać Big Grin

RE: Nowy wygląd Lockerz - przedstawienie, opinia i ankieta! - mefisto04 - 15-01-2010 07:37

Hmmmm. Trochę się zdziwiłem, bo wchodzę a tu nowa wersja. Myślę sobie wejdę i sprawdzę co nowego. Niestety szata graficzna trochę mnie zniechęciła, gdyż starsza wersja wyglądała ładnie ( nowa wygląda surowo, czyli nie ma tam jakiś super ładnych button'ów, no i jeszcze te zagospodarowanie miejsca. Jakoś się do niego nie mogę przyzwyczaić. ) Ale są też dobre strony tego update, czyli poprawione bugi, stronka już tak się nie tnie. To już jest następny krok ku lepszemu Lockerz'owi. Biorąc wszystko pod uwagę dałem ocenę drugą. Mam tylko nadzieję, że nie spoczną na laurach i nie przestaną aktualizować.

RE: Nowy wygląd Lockerz - przedstawienie, opinia i ankieta! - Zythus - 15-01-2010 08:09

Przecież najważniejsze jest to, że zalicza znajomych i pkt za znajomych Big Grin. Tak się ucieszyłem, że "ch*j" jak to zobaczyłem Big Grin
A wygląd nie jest taki straszny jak mówicie, omg :/. Tylko narzekać potraficie Big Grin

RE: Nowy wygląd Lockerz - przedstawienie, opinia i ankieta! - mefisto04 - 15-01-2010 10:46

Ale przyznasz, że te buttny "my lockerz" wyglądają gorzej. A do tego wygląd nie jest aż taki ważny. Ważne żeby nie było problemów z zamawianiem i logowaniem się i zapami. Resztę już da się znieść.

RE: Nowy wygląd Lockerz - przedstawienie, opinia i ankieta! - Artur1995Zdw - 15-01-2010 11:50

A ja od wczoraj wieczorem mam taki problem. Wchodzę na stronę, klikam Sign In i się loguję. Po zalogowaniu karta nazywa się Error - oh noes, ale niby strona się ładuje. Gdy w cośkliknę, my account, settings, dailies wyskakuje coś takiego:

Fatal error: Uncaught exception 'com_lockerz_phoenix_slice_LockerzServerException' with message 'failed to get user profile for uid [235317]' in /var/www/lockerz.com/system/application/libraries/vendor/core/Lockerz/Core/Strategy/Ice/User.php:193 Stack trace: #0 /var/www/lockerz.com/system/application/libraries/vendor/core/Lockerz/Core/Strategy/Ice/User.php(193): Ice_ObjectPrx->getuserprofile(235317) #1 /var/www/lockerz.com/system/application/libraries/vendor/core/Lockerz/Core/Strategy/Ice/User.php(768): Lockerz_Core_Strategy_Ice_User->_get_user_profile() #2 /var/www/lockerz.com/system/application/libraries/vendor/core/Lockerz/Core/Model.php(257): Lockerz_Core_Strategy_Ice_User->__get('time_zone') #3 /var/www/lockerz.com/system/application/controllers/daily.php(134): Lockerz_Core_Model->__get('time_zone') #4 /var/www/lockerz.com/system/application/controllers/daily.php(29): Daily->show() #5 [internal function]: Daily->index() #6 /var/www/lockerz.com/system/codeigniter/CodeIgniter.php(236): call_user_func_array(Array, Array in /var/www/lockerz.com/system/application/libraries/vendor/core/Lockerz/Core/Strategy/Ice/User.php on line 193

RE: Nowy wygląd Lockerz - przedstawienie, opinia i ankieta! - mefisto04 - 15-01-2010 14:21

ja takiego problemu nie mam. wiem tylko że jak się nawet źle hasło wpisuje to pokazuje że mail jest błędny

RE: Nowy wygląd Lockerz - przedstawienie, opinia i ankieta! - Alcor - 15-01-2010 17:04

Artur, wyczyść ciasteczka w przeglądarce.

RE: Nowy wygląd Lockerz - przedstawienie, opinia i ankieta! - DonHoracy - 15-01-2010 20:52

Przyczepiliście się do wyglądu a to chyba akurat najmniejszy problem... Ja się cieszę, że już nie muszę przez jakieś proxy wchodzić tylko normalnie mi stronę ładuje.
Teraz tylko czekać na restock, który i tak zrobią pewnie ostatniego tak jak poprzedni i nagrody rozejdą się w minute, a te gorsze w 5.

RE: Nowy wygląd Lockerz - przedstawienie, opinia i ankieta! - Artur1995Zdw - 17-01-2010 01:20

Czyszczenie ciasteczek nie pomogło. Zresztą w dziale pomocy założyłem temat i nagrałem filmik jak to wygląda.