Sposób na szybki zarobek! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sposób na szybki zarobek! (/Temat-Sposob-na-szybki-zarobek-90371) |
RE: Sposób na szybki zarobek! - rozekrr - 11-05-2014 11:55 ErgePL ja z przyczyn innych zajęć nad PPA wstrzymuję się z testowaniem w chwili obecnej tej metody. RE: Sposób na szybki zarobek! - Klin - 14-05-2014 06:17 W ciągu 2 dni zarobiłeś niecałe 8$ - albo nisza słaba albo nie umiesz promować. Być może wysoka konkurencja, wątpię żeby ktoś w ciemno kupił za taka kwotę ... Daj komuś kto zarabia na PPA i ma czas. Chętnie sam bym sprawdzil ale nie wiem czy wart to jest mojego czasu RE: Sposób na szybki zarobek! - ErgePL - 14-05-2014 19:59 rozekrr dostał już poradnik. Podaję aktualne statystyki ! RE: Sposób na szybki zarobek! - rozekrr - 14-05-2014 20:39 ErgePL, owszem ale wyżej odniosłem się co do jego oceny. Może zgłosi się ktoś inny z większą ilością czasu. RE: Sposób na szybki zarobek! - ErgePL - 17-05-2014 20:17 Statystyki z +/- 45-50 dni! Dodam, że niszy już nie promuje i wszystko zrobiłem w 1 dzień. Do końca weekendu poradnik za 40 zł! Zapraszam! Sposób na szybki zarobek! - surfer0700 - 18-06-2014 06:09 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |