Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
GoAffiliate - Sieć afiliacyjna - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: GoAffiliate - Sieć afiliacyjna (/Temat-GoAffiliate-Siec-afiliacyjna-90065)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Odp: GoAffiliate.pl - Sieć afiliacyjna - v3XeR - 27-04-2014 17:17

W jaki sposob niepelnoletni moze wyplacic pieniadze?

Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2

RE: GoAffiliate.pl - Sieć afiliacyjna - SpeedUp - 27-04-2014 17:21

(27-04-2014 17:17)v3XeR napisał(a):  W jaki sposob niepelnoletni moze wyplacic pieniadze?

Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2

§ 4

Z serwisu mogą korzystać wyłącznie osoby pełnoletnie, posiadające pełną zdolności do czynności prawnych. Osoba odwiedzająca serwis i korzystająca z usług świadczonych za jego pośrednictwem jest Użytkownikiem serwisu (dalej: Użytkownik).

Czyli nie mogą.

RE: GoAffiliate.pl - Sieć afiliacyjna - Nju - 27-04-2014 17:47

(27-04-2014 17:14)cspek5 napisał(a):  Nju napisz mi na pw, gdzie dodawac warto te linki, i w jaki sposob promowac pozyczki.

Kombinuj sam.

RE: GoAffiliate.pl - Sieć afiliacyjna - wonga.com - 27-04-2014 18:16

pytaj po ludziach, udostepniaj na facebook to zawsze dziala.

RE: GoAffiliate.pl - Sieć afiliacyjna - rachman - 27-04-2014 23:10

Cytat:Nju napisz mi na pw, gdzie dodawac warto te linki, i w jaki sposob promowac pozyczki.
Napisz najlepiej na publicznym nie na priv. Chętnie skorzystamy beka

cspek5 - Niestety to branża z BIG konkurencją i każdy musi sam sobie wynaleźć sposoby. Już chyba wszystkie metody są każdemu znane, tu nie ma nisz, nie ma tajemniczych metod na zdobycie klienta. Każdy by chciał podejrzeć metody konkurencji, każdy by chciał na start gotowce. Tylko wiesz... wszystko jest ogólnie dostępne w sieci. To tak nie działa jak PPA czy inne branże w których wystarczy złapać niszę lub wynaleźć nowy sposób promocji ale przekonasz się wkrótce na własnej skórze jeśli chcesz próbować w tym sił Wink

RE: GoAffiliate.pl - Sieć afiliacyjna - rafixbejbe - 28-04-2014 08:15

http://zapodaj.net/3d6647c244baa.png.html

Czy to znaczy że dostane te 200zł? Czy wartość zamówienia to to wartość jaką klient pożycza?
[Obrazek: app_img.jpg]

RE: GoAffiliate.pl - Sieć afiliacyjna - Nju - 28-04-2014 08:59

„Wartość zamówienia” jest istotna w programach, gdzie Partner otrzymuję prowizję liczona jako procent od zamówienia, wówczas tutaj pojawia się wartość zakupu dokonana po przejściu z Pana mailingu/witryny. W przypadku programów gdzie prowizja jest stała, np. Zaimo, kwota „wartość” nie ma absolutnie znaczenia i może mieć różne wartości. Mówiąc krótko najważniejsza jest kolumna „Prowizja”.
Mam nadzieję, że nieco rozjaśnilismy wątpliwości.

Źródło: mój mail Big Grin

RE: GoAffiliate.pl - Sieć afiliacyjna - Nju - 28-04-2014 11:02

Prze chwila doszła wypłata na PrePaid, jest to wypłata mojego brata Big Grin
[Obrazek: wypatapng_enpaqsp.png]

Jak ktoś chce mogę podać link do PDFa

Wysyłają z Bank Millennium SA

RE: GoAffiliate.pl - Sieć afiliacyjna - Wybielacz - 28-04-2014 14:39

Raczej mam zamiar grać uczciwie, ale zastanawia mnie jedno - co jeśli inni będą podawali fałszywy nr. telefonu (do stronek takich jak Expander czy Profi Credit, gdzie oddzwaniają na podany numer i wtedy na 100% mamy leada)? Wtedy nie będą mogli się dodzwonić do takiej osoby i po prostu leada nie zaliczy, czyż nie?

RE: GoAffiliate.pl - Sieć afiliacyjna - biznesxdawid - 28-04-2014 14:43

Zarobione 1621.50zł w 2 dni. Teraz tylko czekać.
P.S - Zapraszam na moją autorską stronkę z pożyczkami (sprawdzcie jak wygląda i oceńcie) - http://www.dobrepozyczki.rox.pl

@UP dołączam się do pytania.