Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Surf.Fenka wezwania na policje :D - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+--- Wątek: Surf.Fenka wezwania na policje :D (/Temat-Surf-Fenka-wezwania-na-policje-D-89034)

Strony: 1 2 3 4

RE: Surf.Fenka wezwania na policje :D - USA - 29-04-2014 20:47

Zainwestowałem 500 zł. Ponowie Policjanci przyszli osobiście pod adres w Polsce, jako że mieszkam za granicą, przesłuchiwać nie będą, ale odwiedzą
z pewnością każdego ^^

RE: Surf.Fenka wezwania na policje :D - Nupek369 - 29-04-2014 21:17

No to czekam na wezwanie Big Grin

A tak z ciekawości, jeśli ktoś wpłacił i zarobił, to mogą mu coś zrobić? Ja osobiście jestem tylko ofiarą - straciłem 50 złotych Big Grin

RE: Surf.Fenka wezwania na policje :D - Stworkowaty - 29-04-2014 21:24

Ale oni nie mają dostępu do tego ile wpłaciłeś i ile zarobiłeś dlatego jest wezwanie żeby oszacować straty, tak mówiła miła Policjantka Sad

RE: Surf.Fenka wezwania na policje :D - Nupek369 - 29-04-2014 21:27

No, ale jeśli ktoś na wezwaniu przyzna się, że zarobił coś na tym Tongue

RE: Surf.Fenka wezwania na policje :D - dzemba - 09-05-2014 19:08

Dostał ktoś sądową przesyłkę? Bo ja 3 godziny temu znalazłem awizo. Jak ktoś odebrał przesyłkę to czego ona dotyczyła ?

RE: Surf.Fenka wezwania na policje :D - dzemba - 13-05-2014 11:08

Po odebraniu przesyłki i otworzeniu jej dowiedziałem się, że śledztwo umorzono.

Pewnie nasze zeznania były za "słabe" Tongue

RE: Surf.Fenka wezwania na policje :D - mami - 28-05-2014 17:46

Byłam na przesłuchaniu 30 kwietnia i do tej pory nie otrzymałam żadnej informacji, co i jak... Długo to trwa. Na zwrot kasy nie liczę, ale przydałaby się jakaś oficjalna wiadomość.

RE: Surf.Fenka wezwania na policje :D - gwidon10 - 17-06-2014 19:20

Ja byłem, ale niestety jak się okazało, że jednak nie jestem pokrzywdzony, to raczej im się moje zeznania nie przydały Big Grin

RE: Surf.Fenka wezwania na policje :D - Meloman - 30-07-2014 10:38

Chciałbym wam tylko powiedzieć, że wezwania nadal trwają w sprawie fenka.
Ja dostałem dzisiaj i mam się stawić w niedalekim czasie, więc spodziewajcie się kolejnych listów Ci co jeszcze nie dostali Tongue

RE: Surf.Fenka wezwania na policje :D - adrick1197 - 30-07-2014 10:41

taa zanim to sie skonczy to ze 2 lata minie i pewnie i tak nic nie dostaniemy Wink