Lista grup League of Legends, ADD me itp. -> Przydatne do szukania znajomych i spamu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Lista grup League of Legends, ADD me itp. -> Przydatne do szukania znajomych i spamu (/Temat-Lista-grup-League-of-Legends-ADD-me-itp-Przydatne-do-szukania-znajomych-i-spamu-88924) |
RE: Lista grup League of Legends, ADD me itp. -> Przydatne do szukania znajomych i spamu - aero2 - 12-04-2014 11:21 Nie ma to jak założyć własną grupę, jest proste i szybkie, tyko potrzeba dużo znajomych. RE: Lista grup League of Legends, ADD me itp. -> Przydatne do szukania znajomych i ... - Warr - 15-04-2014 16:17 (12-04-2014 11:21)aero2 napisał(a): Nie ma to jak założyć własną grupę, jest proste i szybkie, tyko potrzeba dużo znajomych. Ile się namęczyłem, żeby wszystkich 1,1k znajomych zaprosić do grupy RE: Lista grup League of Legends, ADD me itp. -> Przydatne do szukania znajomych i spamu - Warr - 22-04-2014 17:02 Podbijam do góry, może komuś się przyda Piszcie jakie listy chcecie to zrobię RE: Lista grup League of Legends, ADD me itp. -> Przydatne do szukania znajomych i spamu - Pawel Szamotulski - 22-04-2014 20:55 Ładny spis. Przyda się. Leci reput. RE: Lista grup League of Legends, ADD me itp. -> Przydatne do szukania znajomych i spamu - wiezaawieza - 24-04-2014 13:49 A ja mam pytanie jak na tym zarobić? Lista grup League of Legends, ADD me itp. -> Przydatne do szukania znajomych ... - mucios - 24-04-2014 14:19 (24-04-2014 13:49)wiezaawieza napisał(a): A ja mam pytanie jak na tym zarobić? Poczytaj o skracaczach i subSMS Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk RE: Lista grup League of Legends, ADD me itp. -> Przydatne do szukania znajomych i spamu - wiezaawieza - 24-04-2014 14:23 Akurat o tym wiem wiele tylko jak zarobić na tych grupach? Macie jakiś program do spamu czy jak tym spamować? RE: Lista grup League of Legends, ADD me itp. -> Przydatne do szukania znajomych i spamu - Pole - 25-04-2014 21:39 A ja mam pytanie z innej beczki jak wstawiać linki np.adfly jakieś Fake czy prawdziwe ? EDIT Mam pytanie,czy jak wstawiacie linki do dajecie prawdziwe przekierowanie na stronę którą opisujecie czy nie. Np. Jak ktoś chcę wygrać skórki do lola niech wchodzi LINK-tu wstawiamy skrócony przez np.adfly To po kliknięciu w link ludzie przechodzą na stronę z prawdziwym losowaniem czy np. przekieruje ich na google? RE: Lista grup League of Legends, ADD me itp. -> Przydatne do szukania znajomych i ... - m4t0sh - 26-04-2014 00:40 (25-04-2014 21:39)Pole napisał(a): A ja mam pytanie z innej beczki jak wstawiać linki np.adfly jakieś Fake czy prawdziwe ?coooooo? weź jeszcze raz i dokładniej RE: Lista grup League of Legends, ADD me itp. -> Przydatne do szukania znajomych i spamu - Pole - 26-04-2014 12:30 @Up Poprawiłem,mam nadzieję że rozumiesz już . |