Dziennik motywacyjny SexPistols - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik motywacyjny SexPistols (/Temat-Dziennik-motywacyjny-SexPistols-88808) |
RE: Dziennik motywacyjny SexPistols - SexPistols - 14-04-2014 22:15 Z innych - 42zł Niestety firesub - 0zł. I nie mam pojęcia co się dzieje, bo wydawało mi się, że przynajmniej 3 leady powinny wpaść, no ale cóż. MOże jednak się coś zawiesiło i naliczy o 23:45 jesli tak się stanie to zedytuję, a jak nie to idę spać, bo strasznie ciężki dzień miałam, nie wiem jak jeszcze wytrzymuje Prócz tego rozwijam dalej 2 fanpage~ RE: Dziennik motywacyjny SexPistols - Rafiks1992 - 14-04-2014 22:29 to trza spiac jeszcze bardziej dupeczke i zbierac wiecej i wiecej i wiecej ^^ ta wiem latwo sie mowi RE: Dziennik motywacyjny SexPistols - SexPistols - 15-04-2014 07:22 (14-04-2014 22:29)Rafiks1992 napisał(a): to trza spiac jeszcze bardziej dupeczke i zbierac wiecej i wiecej i wiecej ^^ ta wiem latwo sie mowi Hah no tak od dzis mam troche wiecej czasu do maja wiec moze cos zarobie, w sumie zalezaloby mi przynajmniej dobic do 100zl na firesub do nastepnej wyplaty. Ale spoko motywacja jest, nie poddaje sie i codziennie sie czegos ucze RE: Dziennik motywacyjny SexPistols - Szaman1644 - 15-04-2014 07:25 Powodzonka. Początek też miałem trudny na FS, nie wiedziałem co dokładnie reklamować, jak reklamować, ale teraz wszystko idzie gładko. Nawet PPA już porzuciłem, żeby poświęcić się temu Jeszcze raz powodzonka i zapraszam do mojego dzienniczka, od dzisiaj będę prowadził RE: Dziennik motywacyjny SexPistols - SexPistols - 15-04-2014 21:35 (15-04-2014 07:25)Szaman1644 napisał(a): Powodzonka. Początek też miałem trudny na FS, nie wiedziałem co dokładnie reklamować, jak reklamować, ale teraz wszystko idzie gładko. Nawet PPA już porzuciłem, żeby poświęcić się temu Jeszcze raz powodzonka i zapraszam do mojego dzienniczka, od dzisiaj będę prowadził Dzięki, motywują mnie takie słowa A tak swoją drogą to dziś znowu nic się nie udało zarobić, pomimo, że jeden typ mi nawet napisał, że wysłał smsa i paru innych ludzi też wydaje mi się, że to zrobiło. Ale może ten typ trolling, a reszta tylko mi się wydawało. Choć nie powiem - coś jest nie tak Nie chce mi się czekać kolejny raz na 23:45, żeby zobaczyć 0 więc idę spać. Ale spoko, bo wszystko to co robię się rozrasta powoli RE: Dziennik motywacyjny SexPistols - Rafiks1992 - 15-04-2014 22:04 wez sie za fanpage, moze tu wiecej zdzialasz RE: Dziennik motywacyjny SexPistols - SexPistols - 16-04-2014 12:48 Zbieram fanów na 2 fanpage Postanowiłam dzisiaj zarobić trochę na shorte.st (bo przynajmniej pewna kasa za kliknięcia), a do tego mam jeszcze jedną rzecz, ale tego raczej nie zdradzę czas popracować RE: Dziennik motywacyjny SexPistols - SexPistols - 16-04-2014 23:01 Podoba mi się to shorte.s, posiedziałam wieczorem, parę razy rozesłałam linki i wpadło $1,4. Jak nad tym posiedzę to to $5 do wypłaty zrobię w 1 dzień trochę się nazbiera RE: Dziennik motywacyjny SexPistols - Rafiks1992 - 17-04-2014 07:24 no i bardzo ładnie oby tak dalej :-P zbieraj pieniądze a później możesz jakaś małą inwestycje w fp zrobić i sprzedać za dużo więcej ^^ RE: Dziennik motywacyjny SexPistols - SexPistols - 19-04-2014 22:07 Meh nadal czekam na wypłatę z hotcash zmniejszyłam też sobie cel, ponieważ nie mam czasu ostatnio i jestem pewna, że nie uda mi się osiągnąć poprzedniego celu |