[Rozwiązane]Nagrody za opłatą (cło, VAT) - wymiana - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Nagrody za opłatą (cło, VAT) - wymiana (/Temat-Rozwiazane-Nagrody-za-oplata-clo-VAT-wymiana-888) |
RE: Nagrody za opłatą (cło, VAT) - wymiana - Alcor - 19-01-2010 23:13 skibixd, można zawsze liczyć na farta że celnik nie zajrzy do Twojej paczki i wtedy nic byś nie płacić. Nie rozumiem po co się ma marnować nagroda, jak można ją dać komuś innemu, kto zapłaci te koszta. =/ RE: Nagrody za opłatą (cło, VAT) - wymiana - skibixd - 19-01-2010 23:26 Alcor, no ja Cie w 100 % rozumiem. Można oddać komuś innemu, wiadomo - ucieszy się ;] Ale szkoda tych punktów które tak mozolnie zbieraliśmy, prawda? RE: Nagrody za opłatą (cło, VAT) - wymiana - Alcor - 19-01-2010 23:55 Oczywiście, że szkoda tych punktów które tak cierpliwie się zbierało, ale jak nie mamy kasy, a trzeba będzie zapłacić za nagrode to najlepszym wyjściem jest przekazanie komuś tej paczki. PS Dobra koniec OT. RE: Nagrody za opłatą (cło, VAT) - wymiana - krzych91 - 20-01-2010 08:50 Szczerze? Dalej nie rozumiem jak można nie mieć takich pieniędzy. Można od kogoś pożyczyć, można pomyśleć o tym wcześniej i zacząć składać. Teraz, skoro piszemy już o tym na forum i każdy wie czego powinien się spodziewać, nikt z IQ nawet wiewiórki nie powinien zamawiać bez pieniędzy na odebranie paczki. Większość ma po 15 lat mówisz - ale to nie powód, żeby zdzierać z nich nagrody za grosze. Pomysł nadal uważam za bezsensowny. RE: Nagrody za opłatą (cło, VAT) - wymiana - skibixd - 20-01-2010 09:55 Rzeczywiście, teraz nie ma sensu zamawianie czegokolwiek skoro się nie ma na to kasy... Chyba, że z tym cłem coś ulegnie i nie będziemy musieli płacić... Zobaczymy jak to wyjdzie w styczniowym retstocku ;] RE: Nagrody za opłatą (cło, VAT) - wymiana - Dyzmator - 20-01-2010 21:13 szczerze ile było przypadków już w Polsce że trzeba bylo placić cło i vat? RE: Nagrody za opłatą (cło, VAT) - wymiana - Pietia888 - 21-01-2010 15:54 Witam jeżeli byłaby osoba która otrzymała paczkę od lockerz i okazało by się że musi zapłacić cło lub inne badziewie i niema z czego zapłacić za paczke to ja byłbym chętny do odkupienie tej paczki. Pisać na GG 4399206 Pozdrawiam. RE: Nagrody za opłatą (cło, VAT) - wymiana - krzych91 - 21-01-2010 20:18 (21-01-2010 15:54)Pietia888 napisał(a): Witam jeżeli byłaby osoba która otrzymała paczkę od lockerz i okazało by się że musi zapłacić cło lub inne badziewie i niema z czego zapłacić za paczke to ja byłbym chętny do odkupienie tej paczki. Fajnie, pierwszy post i starasz się w nim zedrzeć za marne grosze nagrodę od kogoś... Czy naprawdę ktoś jeszcze popiera ten pomysł?! LUDZIE! Nie macie pieniędzy na paczkę, to nie wybierajcie nagród! Poczekajcie, aż będziecie mieli za co ją wykupić i wtedy zamówcie. RE: Nagrody za opłatą (cło, VAT) - wymiana - Razer - 21-01-2010 20:47 (21-01-2010 20:18)krzych91 napisał(a):(21-01-2010 15:54)Pietia888 napisał(a): Witam jeżeli byłaby osoba która otrzymała paczkę od lockerz i okazało by się że musi zapłacić cło lub inne badziewie i niema z czego zapłacić za paczke to ja byłbym chętny do odkupienie tej paczki. Człowieku nie wrzeszcz tak, ledwo do tematu wszedłem już się we mnie gotuje... Może po prostu ktoś aktulanie nie ma kaski. No OK, co zrobić... Odesłać do Locka? Szkoda... A więc daje paczkę innemu napalonemu, ten za nią płaci i się bawi.. Ludzie, trochę zrozumienia... Po to powstał temat, żeby oferować wymiany. KONIEC OT W TYM TEMACIE, KOLEJNE POSTY NIC NIE WNOSZĄCE BĘDĄ NAGRADZANE PRZE MNIE! PS. Chcecie pogadać o tym? Załóżcie w OT temat: Nagrody za opłatą (cło, VAT) - wymiana (dyskusja), i nie będzie problemów. Proste. nQ [Rozwiązane][Rozwiązane]Nagrody za opłatą (cło, VAT) - wymiana - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |