Weryfikacja kont na facebooku. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Instanter (/Forum-Instanter-386) +---- Wątek: Weryfikacja kont na facebooku. (/Temat-Weryfikacja-kont-na-facebooku-88413) |
RE: Weryfikacja kont na facebooku. - Nju - 31-03-2014 07:44 Głupoty gadacie ja od 2 tygodni spamuje i mi nie zablokowali konta. RE: Weryfikacja kont na facebooku. - light - 31-03-2014 07:54 To skoro tak to podziel się z nami informacją jak Ty spamujesz, że ci konta nie blokują. Wysłane z mojego OV-Vertis-02 przy użyciu Tapatalka RE: Weryfikacja kont na facebooku. - rj7rad - 31-03-2014 07:58 Banować nie banują, ale bardzo mocno ograniczają mimo weryfikacji. RE: Weryfikacja kont na facebooku. - Hrustus - 31-03-2014 09:13 i bardzo dobrze ze was blokują Cytat:art. 190a kk Cytat:Wobec nieletnich sąd rodzinny może: RE: Weryfikacja kont na facebooku. - jagan - 31-03-2014 10:11 o zmiane MAC karty sieciowej nikt nie wspominał, a to ważna kwestia gdyż takie serwisy jak fb oraz yt weryfikują połączenia często nie poprzez IP ale również w grę wchodzi MAC sieciówki, w dodatku jak spamujecie non stop tym samym tekstem lub nie upiększacie konta oraz nie formujecie je na jak najbardziej wiarygodny profil jakiejś dziewczyny to nie płaczcie że lecą bany RE: Weryfikacja kont na facebooku. - casualsprojects - 31-03-2014 19:00 (30-03-2014 22:39)light napisał(a): Aaa o mi chodzi tylko o jeb... weryfikacje jak to ominąć bo mam stałe ip no i lipa jak nie wiem co... instanter niech się lepiej poprawi z tymi leadami w sensie z konwersacja bo dziś to istna masakta jakas no kolejny raz pisać, KONWERSJA a NIE KONWERSACJA!!! I to zależy nie od nich a bardziej od ciebie i sposobu promocji RE: Weryfikacja kont na facebooku. - SlusseR - 31-03-2014 19:08 Ja tak samo konto już ze 2 tygodnie mam jedno polskie drugie zagraniczne w tym że zagraniczne ma już miesiąc i 500 znajomych. Spamuje codziennie i bana nie dostaję RE: Weryfikacja kont na facebooku. - nesarions - 31-03-2014 19:28 ja mam stałe IP i jak załoze konto mimo dodania zdjec wypełnienia profilu itp to podziałam 10-20min max i juz jest zablokowany prosza o weryfikacje ;[ Dlaczego ? RE: Weryfikacja kont na facebooku. - light - 31-03-2014 19:33 tez mam stale ip... i to samo mam Wysłane z mojego OV-Vertis-02 przy użyciu Tapatalka RE: Weryfikacja kont na facebooku. - Duxone00 - 01-04-2014 17:45 Bo spamować trzeba umieć mówicie stałe ip? modem na sim kosztuje jakieś 50zł karta aero jeszcze taniej i już jest zmienne ip albo ONKF i zmienne ip co połączenie z netem +++ nie jesteście nigdzie rejestrowani |