![]() |
Aktualna lista nagród + vat/cło - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Aktualna lista nagród + vat/cło (/Temat-Aktualna-lista-nagrod-vat-clo-8826) |
RE: Aktualna lista nagród + vat/cło - Aceq - 14-07-2010 19:31 Przyda się + RE: Aktualna lista nagród + vat/cło - Gedokawa - 26-07-2010 09:17 Hej czy to prawda że trza placic cło, jak dostanę jakąś nagrode i przyślą paczkiem a potem mam zapłacić cło za tą którą zgarniałem nagrode ?? czy nie trzeba np wybiore MacBooka RE: Aktualna lista nagród + vat/cło - Jumper002 - 26-07-2010 10:29 za kazda nagrade z elektroniki musisz zaplocic clo i vat przy odbiorze, za MacBook'a tez ![]() P.S. pisz troche bardziej po polsku bo dopiero jak z piec razy przeczytalem to sie domyslilem o co chodzi RE: Aktualna lista nagród + vat/cło - justys54 - 29-07-2010 18:06 Hej wie ktoś z was ile zapłacę za spodnie zamówione w lockerz shop? RE: Aktualna lista nagród + vat/cło - Synkretysta - 29-07-2010 22:26 no...dostałem potwierdzenie oraz przelew 25$. Doszedł również drugi towar zakupiony w sklepie (na adres USA) ![]() |