Dziennik Siwego - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Siwego (/Temat-Dziennik-Siwego-88107) |
RE: Dziennik Siwego - master4 - 30-03-2014 22:36 Widać że na FB stawiasz na jakość a nie na ilość Ten bot do dodawania do grup płatny? RE: Dziennik Siwego - xSiwy - 30-03-2014 22:49 Zaczne Dodawac Kolejne Posty Kiedy Wypłacą Mi Z Hotcasha Jak Na Razie Wstrzymuje Zarobek. RE: Dziennik Siwego - xSiwy - 02-04-2014 10:04 --------------------------------------------------DNI 7-8 --------------------------------------------------------------------------------- -W tych dniach wstrzymałem zarobek na Hotcashu, aż dostane wypłatę. (DOSTAŁEM) Wciągu tych dwóch dni wpadło 40PLN bez żadnego promowania. Oraz 1PLN z poleconego majątek haha ^^ http://pp.hotcash.pl/rejestracja/855/ <========= Mój ref na hotcash. ------------------------------------------------Dzień 9-------------------------------------------------------------------------------------- Już od rana zacząłem tworzyć zaplecze facebookowe. Dołączyłem do około 90 Grup z odpowiednim targetem pod mój program partnerski. Od południa puszczę bota na reklamę w tych grupach. Sporo osób pyta mnie ile czasu spędzam na robieniu tego wszystkiego itp. Dziennie przeznaczam na ustawienie programu i wklepanie postów 15 minut. To jedyny czas, który przeznaczam na zarobek w internecie wszystko leci z automatu Mam ciekawą niszę, którą już nie długo wykorzystam na pewno przyniesie mi spory zarobek potrzebny tylko dobry zasięg do wypromowania tej niszy Zarobki z dzisiaj podam wieczorem, czekam na wasze komentarze w tym temacie, które bardzo dobrze wpływają na moją motywacje ^^ OGÓLNY ZAROBEK 490/2500zł RE: Dziennik Siwego - cheats - 02-04-2014 11:16 Tak sobie czytam u czytam i chyba też zacznę subskrycje Próbowałeś inne stronki niż hotcash? RE: Dziennik Siwego - xSiwy - 02-04-2014 11:57 (02-04-2014 11:16)cheats napisał(a): Tak sobie czytam u czytam i chyba też zacznę subskrycje Próbowałeś inne stronki niż hotcash? Korzystam z premium sms - 30PLN (Ja dostaje 10PLN) Na hotcashu fajnie mi sie siedzi ludzie wysyłają smsy, więc jak na razie nie szukam nic nowego ;pp Hotcash jak na razie nie oferuje subów sms, ale te premium to dla mnie dobre rozwiazanie ^^ OGÓLNY ZAROBEK 500/2500zł RE: Dziennik Siwego - Greative - 02-04-2014 13:03 Warto zaznaczyć, że HC JESZCZE nie oferuje subów sms. Fajny ten dziennik Trzym się RE: Dziennik Siwego - xSiwy - 02-04-2014 13:39 Dzięki i wzajemnie ;p RE: Dziennik Siwego - Radi98 - 02-04-2014 14:12 Dołączam się do pytania, ten bot płatny czy darmowy dasz jakiś link do jego tematu czy coś? RE: Dziennik Siwego - xSiwy - 02-04-2014 14:26 Bot jeszcze jest w fazie testów kiedy będzie ogólnodostępny dodam go na forum Wysłane z mojego Iphone 5s przy użyciu Tapatalka RE: Dziennik Siwego - asmax1910 - 06-04-2014 15:19 no ładnie Powodzenia i dobrych zarobków |