Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dziennik Siwego - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Dziennik Siwego (/Temat-Dziennik-Siwego-88107)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Dziennik Siwego - master4 - 30-03-2014 22:36

Widać że na FB stawiasz na jakość a nie na ilość Wink Ten bot do dodawania do grup płatny?

RE: Dziennik Siwego - xSiwy - 30-03-2014 22:49

Zaczne Dodawac Kolejne Posty Kiedy Wypłacą Mi Z Hotcasha Jak Na Razie Wstrzymuje Zarobek.

RE: Dziennik Siwego - xSiwy - 02-04-2014 10:04

--------------------------------------------------DNI 7-8 ---------------------------------------------------------------------------------

-W tych dniach wstrzymałem zarobek na Hotcashu, aż dostane wypłatę. (DOSTAŁEM)
Wciągu tych dwóch dni wpadło 40PLN bez żadnego promowania.
Oraz 1PLN z poleconego majątek haha ^^

http://pp.hotcash.pl/rejestracja/855/ <========= Mój ref na hotcash.

------------------------------------------------Dzień 9--------------------------------------------------------------------------------------

Już od rana zacząłem tworzyć zaplecze facebookowe.
Dołączyłem do około 90 Grup z odpowiednim targetem pod mój program partnerski.
Od południa puszczę bota na reklamę w tych grupach.

Sporo osób pyta mnie ile czasu spędzam na robieniu tego wszystkiego itp.
Dziennie przeznaczam na ustawienie programu i wklepanie postów 15 minut.
To jedyny czas, który przeznaczam na zarobek w internecie wszystko leci z automatu Wink

Mam ciekawą niszę, którą już nie długo wykorzystam na pewno przyniesie mi spory zarobek potrzebny tylko dobry zasięg do wypromowania tej niszy Wink

Zarobki z dzisiaj podam wieczorem, czekam na wasze komentarze w tym temacie, które bardzo dobrze wpływają na moją motywacje ^^

OGÓLNY ZAROBEK 490/2500zł

RE: Dziennik Siwego - cheats - 02-04-2014 11:16

Tak sobie czytam u czytam i chyba też zacznę subskrycje Smile Próbowałeś inne stronki niż hotcash?

RE: Dziennik Siwego - xSiwy - 02-04-2014 11:57

(02-04-2014 11:16)cheats napisał(a):  Tak sobie czytam u czytam i chyba też zacznę subskrycje Smile Próbowałeś inne stronki niż hotcash?

Korzystam z premium sms - 30PLN (Ja dostaje 10PLN)
Na hotcashu fajnie mi sie siedzi ludzie wysyłają smsy, więc jak na razie nie szukam nic nowego ;pp

Hotcash jak na razie nie oferuje subów sms, ale te premium to dla mnie dobre rozwiazanie ^^

OGÓLNY ZAROBEK 500/2500zł

RE: Dziennik Siwego - Greative - 02-04-2014 13:03

Warto zaznaczyć, że HC JESZCZE nie oferuje subów sms. Fajny ten dziennik Wink Trzym się Big Grin

RE: Dziennik Siwego - xSiwy - 02-04-2014 13:39

Dzięki i wzajemnie ;p

RE: Dziennik Siwego - Radi98 - 02-04-2014 14:12

Dołączam się do pytania, ten bot płatny czy darmowy dasz jakiś link do jego tematu czy coś?

RE: Dziennik Siwego - xSiwy - 02-04-2014 14:26

Bot jeszcze jest w fazie testów kiedy będzie ogólnodostępny dodam go na forum

Wysłane z mojego Iphone 5s przy użyciu Tapatalka

RE: Dziennik Siwego - asmax1910 - 06-04-2014 15:19

no ładnie Powodzenia i dobrych zarobków Smile