Nowość - Kreator stron HDvod - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: eForsa (/Forum-eForsa-383) +---- Wątek: Nowość - Kreator stron HDvod (/Temat-Nowosc-Kreator-stron-HDvod-88057) |
RE: Nowość - Kreator stron HDvod - michal86ole - 05-04-2014 10:51 @UP Fakt, już znalazłem Nie zwróciłem uwagi, że po wybraniu jakiejś zajawki znika możliwość dodania obrazka i powraca jak ustawimy zajawkę na 'brak' - mój błąd RE: Nowość - Kreator stron HDvod - PawelC - 07-04-2014 08:13 Ogólnie kreator ma błędy: 1.Ustawianie czasu działa tylko Landing Page: Standard reszta nie działa: 2.Zajawka czasami sie ładuje bo ja korzystam ze swoich własnych. A czasami jak ktoś wskoczy to pisze rejestracaj od razu ->z tym nie mam pojęcia 3.Landing Page: Standard rejestracja działa tylko w STANDARD poprawnie. W reszcie po zakonczeniu zajawaki klikasz w rejestruj i przenosici cie na strone główną. Ktoś wyczuwa inne błędy ? RE: Nowość - Kreator stron HDvod - [email protected] - 08-04-2014 14:04 W dalszym ciągu, nie działa odtwarzanie filmów na HDVOD linki działają, odtwarzacz błąd 200.... http://maxvideo.pl/p/0dT2iilC http://maxvideo.pl/p/29RNr1sY kiedy to naprawicie, bo to wyglada na zwykle oszustwo, chociaz player moglby dzialac co? przeciez promujemy go z mysla zeby działał, sprawdzałem inne sieci tez nie działaja ;/ ja sie pytam, kiedy to naprawicie? RE: Nowość - Kreator stron HDvod - themate0 - 08-04-2014 14:19 (07-04-2014 08:13)PawelC napisał(a): Ogólnie kreator ma błędy: 1) reszty nie sprwadzałem, ale używam standardowy 2) czasami właśnie pomija zajawke i od razu wyskakuje rejestracja ( używam standardowe zajawki z listy ) 3) zawsze tak było, że landing page jest inny tylko przy filmie, rejestracja jest zawsze w standardowym szablonie (08-04-2014 14:04)[email protected] napisał(a): W dalszym ciągu, nie działa odtwarzanie filmów na HDVOD dużo ludzi się skarży na forach, że poza faktem o cenie SMS, to filmy im nie działają lub się zawieszają po 10 minutach i nie da się oglądać RE: Nowość - Kreator stron HDvod - [email protected] - 08-04-2014 15:11 no to niech EFORSA coś z tym zrobi, bo to jest kicz RE: Nowość - Kreator stron HDvod - [email protected] - 10-04-2014 09:55 Czekam Na Odp. Eforsy W Tej Sprawie. Program Powinien Dzialac, A Nawet Putlockera Nie Moge Odtwarzac Tam. RE: Nowość - Kreator stron HDvod - themate0 - 10-04-2014 12:39 nie wiem czy eforsa wie, ale nie dziala kilka programow, prosimy o naprawienie ;P RE: Nowość - Kreator stron HDvod - eforsa - 11-04-2014 11:29 (10-04-2014 09:55)[email protected] napisał(a): Czekam Na Odp. Eforsy W Tej Sprawie. Program Powinien Dzialac, A Nawet Putlockera Nie Moge Odtwarzac Tam. Piszcie Do Nas zawsze na [email protected] jak wykryjecie jakieś błędy! Nie czytamy codziennie tego forum i pewne tematy odczytujemy z opóźnieniem. * Problem odtwarzania materiałów już zgłosiliśmy do programistów - zostanie oczywiście poprawiony. Serwisy hostów bardzo często dokonują zmiany i wymusza to na Nas ciągłe poprawki. Reagujemy na zgłoszenia i zawsze przywracamy możliwość odtwarzania. RE: Nowość - Kreator stron HDvod - [email protected] - 11-04-2014 20:27 Mail poszedł, czekam na odpowiedź. RE: Nowość - Kreator stron HDvod - filmsonline - 12-04-2014 07:35 Nie wiem czy wszyscy już widzieli ale Eforsa dodała rewelację w statystykach W kreatorze mamy już ilość pozyskanych leadów przez dany link! U mnie działają statystyki w kreatorze perfekcyjnie i właśnie tego potrzebowałem!! Nic więcej ze statystyk nie trzeba robić jak dla mnie * no dobra mała sugestia. Niektórzy partnerzy mogą mieć dużą ilość linków w kreatorze dlatego sortowanie po kolumnie Aktywacji można dodać |