Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Instanter (/Forum-Instanter-386) +---- Wątek: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie (/Temat-Nie-mam-pomyslu-juz-gdzie-dzialac-FB-sie-wypalil-calkowicie-87920) |
Odp: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - casualsprojects - 24-03-2014 16:30 Odpuść sobie, jak nie potrafisz nic wymyślić, widocznie to nie dla ciebie Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - light - 24-03-2014 17:34 Najlepiej odpuścić... nic z tego, trzeba kombinować. Tylko mogliby nowe programy dodać jakieś ... bo te aktualne to już spalone są i trzeba kminić na nowych. RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - lajson - 24-03-2014 17:35 Wiadomość z Pulpitu na Instanterze "24 Marca 2014 ZMIANA PROGRAMÓW: Dzisiaj zostaną wyłączone programy: BONY DO FAST FOOD oraz BRAMKA SMS. Ponadto: adresy URL zostaną zmienione dla: BILETY DO KINA oraz KUBEŁEK KURCZAKÓW. Już dzisiaj nowe programy!" Także czekamy co zaprezentują RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - kariolmax - 24-03-2014 17:50 (24-03-2014 17:34)light napisał(a): Najlepiej odpuścić... nic z tego, trzeba kombinować. Wcale nie Też tak kiedyś myślałem ale po prostu nie umiałem tego promować. RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - light - 25-03-2014 15:02 No jak widać po sygnaturze mojej to coś znowu zacząłem działać ;p Znacie jakieś dobre skracanie linków? kfd odpada Już bo wyskakuje jako spam gdy się wchodzi Wysłane z mojego OV-Vertis-02 przy użyciu Tapatalka Odp: RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - casualsprojects - 25-03-2014 15:42 (25-03-2014 15:02)light napisał(a): No jak widać po sygnaturze mojej to coś znowu zacząłem działać ;p Znacie jakieś dobre skracanie linków? kfd odpada Już bo wyskakuje jako spam gdy się wchodzi nieznanych skracaczy są dziesiątki, tak ciężko google otworzyć? Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - light - 25-03-2014 15:50 Skoro jesteś taki cwany WEJBAJSTER PPA i w ogóle to większość stron zablokowało fejsbuk lub wyskakuje następująca strona WWW, na której jesteśmy informowani, że Facebook uważa stronę za SPAM, Co nie zniechęca ludzi na wejście do linku i stąd mniej pobrań. Czy zatem jeszcze PANIE WSZECHMOGĄCY będzie mnie Pan pouczał jak to google ciężko odtworzyć ? RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - kariolmax - 25-03-2014 15:53 (25-03-2014 15:50)light napisał(a): Skoro jesteś taki cwany WEJBAJSTER PPA i w ogóle to większość stron zablokowało fejsbuk lub wyskakuje następująca strona WWW, na której jesteśmy informowani, że Facebook uważa stronę za SPAM, Co nie zniechęca ludzi na wejście do linku i stąd mniej pobrań. Używaj link.mil.pl Przekierowuje aż 2 razy dlatego będzie lepiej RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - light - 25-03-2014 15:55 link.mil.pl również powoduje to samo. kfd.pl/s również przekierowuje 2 razy i widzisz Co się dzieje, trzeba szukać nowego Odp: RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - casualsprojects - 25-03-2014 16:09 (25-03-2014 15:50)light napisał(a): Skoro jesteś taki cwany WEJBAJSTER PPA i w ogóle to Słowo klucz. Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 |