Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: Instanter (/Forum-Instanter-386)
+---- Wątek: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie (/Temat-Nie-mam-pomyslu-juz-gdzie-dzialac-FB-sie-wypalil-calkowicie-87920)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

Odp: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - casualsprojects - 24-03-2014 16:30

Odpuść sobie, jak nie potrafisz nic wymyślić, widocznie to nie dla ciebie

Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2

RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - light - 24-03-2014 17:34

Najlepiej odpuścić... nic z tego, trzeba kombinować.
Tylko mogliby nowe programy dodać jakieś ... bo te aktualne to już spalone są i trzeba kminić na nowych.

RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - lajson - 24-03-2014 17:35

Wiadomość z Pulpitu na Instanterze "24 Marca 2014 ZMIANA PROGRAMÓW: Dzisiaj zostaną wyłączone programy: BONY DO FAST FOOD oraz BRAMKA SMS. Ponadto: adresy URL zostaną zmienione dla: BILETY DO KINA oraz KUBEŁEK KURCZAKÓW. Już dzisiaj nowe programy!" Także czekamy co zaprezentują Wink

RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - kariolmax - 24-03-2014 17:50

(24-03-2014 17:34)light napisał(a):  Najlepiej odpuścić... nic z tego, trzeba kombinować.
Tylko mogliby nowe programy dodać jakieś ... bo te aktualne to już spalone są i trzeba kminić na nowych.

Wcale nie Tongue
Też tak kiedyś myślałem ale po prostu nie umiałem tego promować.

RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - light - 25-03-2014 15:02

No jak widać po sygnaturze mojej to coś znowu zacząłem działać ;p Znacie jakieś dobre skracanie linków? kfd odpada Już bo wyskakuje jako spam gdy się wchodzi

Wysłane z mojego OV-Vertis-02 przy użyciu Tapatalka

Odp: RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - casualsprojects - 25-03-2014 15:42

(25-03-2014 15:02)light napisał(a):  No jak widać po sygnaturze mojej to coś znowu zacząłem działać ;p Znacie jakieś dobre skracanie linków? kfd odpada Już bo wyskakuje jako spam gdy się wchodzi

Wysłane z mojego OV-Vertis-02 przy użyciu Tapatalka

nieznanych skracaczy są dziesiątki, tak ciężko google otworzyć?

RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - light - 25-03-2014 15:50

Skoro jesteś taki cwany WEJBAJSTER PPA i w ogóle to większość stron zablokowało fejsbuk lub wyskakuje następująca strona WWW, na której jesteśmy informowani, że Facebook uważa stronę za SPAM, Co nie zniechęca ludzi na wejście do linku i stąd mniej pobrań.

[Obrazek: QPjPVeb.png]

Czy zatem jeszcze PANIE WSZECHMOGĄCY będzie mnie Pan pouczał jak to google ciężko odtworzyć ?

RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - kariolmax - 25-03-2014 15:53

(25-03-2014 15:50)light napisał(a):  Skoro jesteś taki cwany WEJBAJSTER PPA i w ogóle to większość stron zablokowało fejsbuk lub wyskakuje następująca strona WWW, na której jesteśmy informowani, że Facebook uważa stronę za SPAM, Co nie zniechęca ludzi na wejście do linku i stąd mniej pobrań.

[Obrazek: QPjPVeb.png]

Czy zatem jeszcze PANIE WSZECHMOGĄCY będzie mnie Pan pouczał jak to google ciężko odtworzyć ?

Używaj link.mil.pl
Przekierowuje aż 2 razy dlatego będzie lepiej

RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - light - 25-03-2014 15:55

link.mil.pl również powoduje to samo.
kfd.pl/s również przekierowuje 2 razy i widzisz Co się dzieje, trzeba szukać nowego Wink

Odp: RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - casualsprojects - 25-03-2014 16:09

(25-03-2014 15:50)light napisał(a):  Skoro jesteś taki cwany WEJBAJSTER PPA i w ogóle to
większość
stron zablokowało fejsbuk lub wyskakuje następująca strona WWW, na której jesteśmy informowani, że Facebook uważa stronę za SPAM

Słowo klucz.