Poradnik Counter-Strike: Global Offensive - Zacznij zarabiać na steam ! - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Counter-Strike: Global Offensive - Zacznij zarabiać na steam ! (/Temat-Counter-Strike-Global-Offensive-Zacznij-zarabiac-na-steam-87916) |
RE: Counter-Strike: Global Offensive - Zacznij zarabiać na steam ! - dev1981 - 26-03-2014 14:38 Tylko, że mi nie przychodzą wcale ani tu ani tu oferty:/ Strona przekierowuje mnie po chwili do my bets i tam jest no active bets... Dziwne (próbowałem na różnych przeglądarkach i kupa) RE: Counter-Strike: Global Offensive - Zacznij zarabiać na steam ! - kenandreww - 26-03-2014 16:52 Dlaczego zalogować się nie można? ;.; To znaczy klikam na Sign steam i niechce się załadowaćl internet mam wszystko mi ok chodzi ;/ RE: Counter-Strike: Global Offensive - Zacznij zarabiać na steam ! - dev1981 - 26-03-2014 17:36 Ja się mogę zalogować ale nie mogę dać bet.... Wait a bit for a bet offer... Capacity: 675 Protection code: EBA2 Bot name: Kogzavteu Bot ID: 76561198123629463 i po chwili się tak jakby resetuje i dupa, no active bet... Już mnie ta strona zaczyna wku.... RE: Counter-Strike: Global Offensive - Zacznij zarabiać na steam ! - Spark` - 27-05-2014 15:24 A czy jeżeli wtedy mamy wyłączonego Kompa... To i tak nam odda skina oraz da skina o podobnej wartości ? Czy trzeba być zalogowanym na STEAM ? RE: Counter-Strike: Global Offensive - Zacznij zarabiać na steam ! - KerPwn - 27-05-2014 15:28 Spark, jeżeli wygrasz to i tak Ci odda i przydzieli wygraną, nie zależnie czy jesteś online. RE: Counter-Strike: Global Offensive - Zacznij zarabiać na steam ! - casualsprojects - 27-05-2014 16:13 Czy jak obstawisz coś u buka przez internet, to musisz być cały czas online? RE: Counter-Strike: Global Offensive - Zacznij zarabiać na steam ! - Hosiek - 06-06-2014 15:12 Zastanawia mnie jedna rzecz. Obecnie jest napisane 21 hours ago więc nie ma żadnych meczy do obstawiania czy jak to jest? RE: Counter-Strike: Global Offensive - Zacznij zarabiać na steam ! - KerPwn - 06-06-2014 15:59 21 hours ago, czyli mecz odbył się 21 godzin temu. Jeżeli nie ma meczu z dopiskiem "x hours from now" to oznacza że nie ma nic do obstawiania. RE: Counter-Strike: Global Offensive - Zacznij zarabiać na steam ! - UmCyK - 06-06-2014 16:18 Tak. RE: Counter-Strike: Global Offensive - Zacznij zarabiać na steam ! - foen1 - 06-06-2014 22:59 po pierwsze to trzeba byc obeznanym z forma graczy/zespolow i nie stawiac na typ z wieksza iloscia % tylko na pewniakow sam gram od 8 lat w kantera i ostatnio bylo 28 % na VP ( VirtusPro - polaczki <3 ) a stawka 3,84 i wygralem skiny o wartosci 57 $ takze tutaj jest jak z meczami w pilce noznej z tym ze tu nie ma takiego czegos jak sprzedane mecze. Strona zaufana i mozna smialo stawiac skiny ktore potem mozna opylac na allegro .. kupujacego zapraszamy do wymiany i szafa gra |