MSPartners- Weyfikacja Konta. Brak kontaktu. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: MSPartners- Weyfikacja Konta. Brak kontaktu. (/Temat-MSPartners-Weyfikacja-Konta-Brak-kontaktu-87802) |
RE: MSPartners- Weyfikacja Konta. Brak kontaktu. - gienus - 01-01-2015 18:43 Nie będę zakładał nowego tematu, a nie widze głównego wątku dotyczącego MSPartners, dlatego mam pytanie: ten serwis nadal płaci? Ruch został u mnie zweryfikowany po trzech dniach tak jak piszą, po wysłaniu skanu dowodu automtycznie od razu zostałem zatwierdzony, zleciłem wypłatę i otrzymałem info: "Prosimy poczekac od 40 do 50 dni do wypłaty!" Stąd moje pytanie: czy otrzymam moje zarobione pieniądze, czy ten serwis okazał się scamem? RE: MSPartners- Weyfikacja Konta. Brak kontaktu. - surfer0700 - 02-01-2015 05:05 @[gienus] tak, działa i nadal wypłaca. Co prawda jak widzisz trochę to trwa, ale pieniądze zawsze trafiają na paypala. RE: MSPartners- Weyfikacja Konta. Brak kontaktu. - gienus - 02-01-2015 14:56 Dzięki za odpowiedź, trochę mnie to zadzwiło bo 25$ uzbierałem może w dwie godziny i wszystko mi zaakceptowali, nic nie odrzucili. Dlatego nabrałem obaw, że idzie za łatwo i że jest to po prostu scam. Ale tak to mnie uspokoiłeś, nadal będę z nimi współpracował RE: MSPartners- Weyfikacja Konta. Brak kontaktu. - adamusss - 03-01-2015 12:40 Nie polecam RE: MSPartners- Weyfikacja Konta. Brak kontaktu. - rachman - 11-01-2015 02:47 (03-01-2015 12:40)adamusss napisał(a): Nie polecamBo? Weryfikują kliki tylko po przesłaniu skanu dowodu czy można poprosić o weryfikację przed a skan wysłać przed chęcią wypłaty? RE: MSPartners- Weyfikacja Konta. Brak kontaktu. - gienus - 12-01-2015 01:56 Weryfikują przed wysłaniem skanu dowodu. Potwierdzenia tożsamości oczekują tylko przed zleceniem pierwszej wypłaty. Czekam na wypłatę ~50$ wg planu powinna być za miesiąc, będę mógł coś więcej powiedzieć. Jak na razie odrzucili jakieś 10$ czyli 1/6 ze wszystkich wejść więc nie jest źle. RE: MSPartners- Weyfikacja Konta. Brak kontaktu. - rachman - 12-01-2015 04:15 Kurcze już z 3 tygodnie czekam albo dłużej na weryfikację. Coś tam wpadło bo ktoś gra ale wejść nie sprawdzają mimo że napisałem maila "Mnie więcej" ilu graczy na ilość wejść macie? RE: MSPartners- Weyfikacja Konta. Brak kontaktu. - gienus - 12-01-2015 18:32 @[rachman] a w którym miejscu się to sprawdza na stronie, bo nie mogę tego znaleźć RE: MSPartners- Weyfikacja Konta. Brak kontaktu. - rachman - 12-01-2015 18:44 @gienus nie wiem ale prawdopodobnie się pomyliłem... po prawo na dole po zalogowaniu masz "Zaangażowanie uzytkownika" i na początku jak w statystykach mi wyświetliło zarobki że dostałem jakieś 10% to pomyślałem że chodzi o tych co weszli i grają ale coś mi mówi że to raczej o poleconych chodzi W końcu to od nich 10% niby dostajemy, zmyliło mnie to dwuznaczne tłumaczenie że chodzi o zaangażowanie to tak mi się pierwsze pomyślało że o graczy którzy skorzystali z systemu chodzi edit: kurna nie wiem co jest - moich nie weryfikują a tego pode mną znów... od 5 niby z automatu sprawdzają tak? to mam więcej i czekam i czekam... RE: MSPartners- Weyfikacja Konta. Brak kontaktu. - playwok - 21-01-2015 01:37 Ja tam nie musiałem przysłać żadnych skanów dowodu, tylko podałem w rejestracji dane z kontem paypala i to wystarczyło. Dzisiaj odebralem pierwszą wypłate $35 Z czego niestety potrącili mi -$1.87 |