Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik jak odzyskać zaległe pieniądze - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: Fires (/Forum-Fires-381)
+---- Wątek: Poradnik jak odzyskać zaległe pieniądze (/Temat-Poradnik-jak-odzyskac-zalegle-pieniadze-87194)

Strony: 1 2 3 4

RE: Poradnik jak odzyskać zaległe pieniądze - bolo9797 - 13-03-2014 23:38

Najpierw poczytaj forum a potem sie wypowiadaj . Fires trafilo do scamu poniewaz zmienilo wlasciciela . Jest nowy wlasciciel serwisu wiec go reklamuje i bardzo sie ciesze z tego powodu .

RE: Poradnik jak odzyskać zaległe pieniądze - Admin - 14-03-2014 10:13

(13-03-2014 23:21)kukukukurydza napisał(a):  Nie rozumiem tego... admin/moderator zarabiam.com przeniósł fires do scamu, patrze dzisiaj a fires reklamuje się na naszym forum... Widać że nawet jak coś jest scamem ale zapłaci za reklamę to ją ma. U mnie forum traci na lojalności. Jak można reklamować serwis który wcześniej trafił do scamu?

Czytanie ze zrozumieniem się kłania, fires nigdy nie zostało przez Nas oznaczone jako scam o czym wielokrotnie pisałem, serwis został przeniesiony do tamtego działu z uwagi na fakt że vex go sprzedał i zakończył z Nami współpracę, w tym dziale znajduje się wiele serwisów które po prostu zakończyły swoją działalność, ale łatwiej wypisać stos bzdur niż zapoznać się z tematem, nieprawdaż?

Co niektórzy jak dzieci się zachowują, nie dostali lizaka to pobiegną do mamy... przecież regulaminowo macie określone terminy wypłat, zawsze były poślizgi ale nie dziwi mnie to mocno w końcu obraca się tu setkami tysięcy a poprzedni administrator fires robił to SAM.

Co do samego vexa to przedwczoraj dostałem od niego informację że zostało mu jeszcze ponad 100 przelewów do zrobienia, tak więc nie sądzę by zaniechał swój obowiązek, szczególnie że gdyby chciał oszukać własnych partnerów jak easysub czy icharge to nie wypłaciłby ani złotówki i zapewne tez nic by się nie stało tylko pozostałby niesmak.
Oczywiście nie bronie bo to sprawa pomiędzy Wami, a nim i nie powinienem się wtrącać, jednak jestem przekonany że otrzymacie swoje pieniążki.

Nowi właściciele fires starają się jak najszybciej odnaleźć w temacie, z pewnością będą 10x bardziej skorzy do pomocy/współpracy, z informacji jakie uzyskałem nowi właściciele fires płacą regularnie bez żadnych problemów.

RE: Poradnik jak odzyskać zaległe pieniądze - Vex - 14-03-2014 10:48

Wedle regulaminu mamy 21 dni roboczych na zrealizowanie płatności.
Wiec po co sianie takiej paniki?
Czy kiedykolwiek Fires kogoś oszukało?
Ludzie wielokrotnie głosili nowiny, że to scam a jednak swoje pieniądze dostawali.

RE: Poradnik jak odzyskać zaległe pieniądze - fusek - 14-03-2014 11:01

(14-03-2014 10:48)Vex napisał(a):  Wedle regulaminu mamy 21 dni roboczych na zrealizowanie płatności.
Ludzie wielokrotnie głosili nowiny, że to scam a jednak swoje pieniądze dostawali.
a co z niezlecona kasa ktora usunales z kont?

RE: Poradnik jak odzyskać zaległe pieniądze - bolo9797 - 14-03-2014 13:12

Przeciez on nic nie usuwal... Pisal ze ostatnie wyplaty ida w piatek , poniewaz serwis zmienia wlasciciela i jest oczywiste ze serwis bedzie na innym serwerze.

RE: Poradnik jak odzyskać zaległe pieniądze - Branzolek - 14-03-2014 17:54

Mam komunikat że pieniądze zostały wypłacone 2014-03-12 17:12 jednak nic nie dostałem

RE: Poradnik jak odzyskać zaległe pieniądze - matiol - 14-03-2014 23:28

(14-03-2014 10:48)Vex napisał(a):  Wedle regulaminu mamy 21 dni roboczych na zrealizowanie płatności.

A jeżeli ja np. nie zleciłem wypłaty, bo nie wiedziałem, że wyzerują konto, to czy można odzyskać utracone pieniądze ??

RE: Poradnik jak odzyskać zaległe pieniądze - Liromir - 14-03-2014 23:50

Warto też zbierać dowody na każdym serwisie na jakim zarabiacie tj: regulamin, jak najwiecej screenow np z IP jak sie logujecie, z zarobkow, rachunki itp. Przyda się wszystko jak będzie smród Xpokerface

RE: Poradnik jak odzyskać zaległe pieniądze - qaz1 - 17-03-2014 17:54

no i każdy dowody posiada (rachunki, regulaminy itp.).

a czas ucieka, a pieniędzy na kontach jak nie było tak nie ma ... radze się sprężać z wypłatami, bo pozwy się posypią

RE: Poradnik jak odzyskać zaległe pieniądze - Admin - 18-03-2014 13:36

Temat pewnie już nieaktualny, ale jeszcze pozostawię go Wam do dyskusji, w dniu dzisiejszym zostały zrealizowane wszystkie zaległe przelewy fires, bynajmniej taką informację otrzymałem od byłego właściciela serwisu.