Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Instanter.pl - Twój własny program partnerski - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: Instanter (/Forum-Instanter-386)
+---- Wątek: Instanter.pl - Twój własny program partnerski (/Temat-Instanter-pl-Twoj-wlasny-program-partnerski-86810)

Strony: 1 2 3 4

RE: Instanter.pl - Twój własny program partnerski - K.O.M.B.E.K - 04-03-2014 18:56

A To nie jest niezgodne z prawem??
Ze też ludzie sie jeszcze nabierają...

RE: Instanter.pl - Twój własny program partnerski - werter - 04-03-2014 19:03

(04-03-2014 18:45)K.O.M.B.E.K napisał(a):  A tak wgl bo nie jestem zbytnio w temacie to te programy są prawdziwe czy to fake?
np kupony do MCDonalda ?? Big Grin

To nie fake. Zgodnie z regulaminem nagroda zostanie wysłana do zwycięzcy.

Regulamin napisał(a):9. Zwycięzca Konkursu powiadomiony zostanie o wygranej za pomocą SMS'a wysłanego
na numer telefonu Użytkownika w terminie nie dłuższym niż 7 dni od dnia
rozstrzygnięcia Konkursu. Po otrzymaniu SMS'a informującego o wygranej, Użytkownik
winien podać dane konieczne do dostarczenia nagrody (tj: imię, nazwisko, adres
zamieszkania wraz z ulicą i numerem domu/mieszkania, kodem pocztowym i
miejscowością, oraz numerem konta w przypadku wygranej pieniężnej) oraz wyrazić
zgodę na przetwarzanie przez Webstar ww. danych osobowych w celu wydania nagrody.
Podanie ww. danych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne,
jednakże niezbędne do wydania nagrody.

10. Nagroda rzeczowa wysłana zostanie do Użytkownika pocztą lub przesyłką kurierską na
koszt Webstar na adres wskazany przez Użytkownika, najpóźniej w terminie 30 dni od
dnia powiadomienia Użytkownika o wygranej. W przypadku, zawinionego nie podjęcia
przez Użytkownika nagrody w terminie 14 dni od dnia postawienia jej do jego
dyspozycji, Użytkownik może dokonać odbioru nagrody osobiście i na własny koszt.
Nagroda pieniężna przekazana zostanie przelewem na rachunek bankowy Użytkownika
lub przekazem pocztowym, wedle wyboru Użytkownika.

RE: Instanter.pl - Twój własny program partnerski - K.O.M.B.E.K - 04-03-2014 21:11

Ok dzięki Wink

RE: Instanter.pl - Twój własny program partnerski - szy1sw - 04-03-2014 21:43

W sprawie współpracy pisać tutaj czy poprzez kontakt na stronie? A może macie szybszy sposób komunikacji np gg? Big Grin

Edit: wysłałem zgłoszenie przez zakładkę kontatk

RE: Instanter.pl - Twój własny program partnerski - pandapawel - 04-03-2014 21:54

Tak jak mówiłem wchodzi screen.

Jak widać na zdjęciu - skuteczność u mnie w okolicach 4%, wiem że część z Was miała dużo większą w przypadku easysub ale ja tam zbierałem zwykle 2-3% także jestem zadowolony. Obecna stawka też, jak na początkową, satysfakcjonująca. Biorąc pod uwagę możliwość (mam nadzieje Big Grin ) zwiększenia - będzie nieźle!
[Obrazek: zarobki_inst.jpg]

RE: Instanter.pl - Twój własny program partnerski - werter - 05-03-2014 13:09

(04-03-2014 21:54)pandapawel napisał(a):  Tak jak mówiłem wchodzi screen.

Jak widać na zdjęciu - skuteczność u mnie w okolicach 4%, wiem że część z Was miała dużo większą w przypadku easysub ale ja tam zbierałem zwykle 2-3% także jestem zadowolony. Obecna stawka też, jak na początkową, satysfakcjonująca. Biorąc pod uwagę możliwość (mam nadzieje Big Grin ) zwiększenia - będzie nieźle!
[Obrazek: zarobki_inst.jpg]

Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej Paweł! Smile

RE: Instanter.pl - Twój własny program partnerski - Instanter.pl - 05-03-2014 18:20

Witajcie,

WAŻNE Wiadomości:
Informujemy iż od godziny 16:00 leady nie są zliczane gdyż mamy problem po stronie Mobiltek/Operatorów, który nie zależy od nas. Poinformujemy Was jak tylko wszystko wróci do normy.

Leady pozyskane w tym czasie zostaną doliczone do kont. Za utrudnienia przepraszamy.

DOBRE wiadomości:
1. Mamy dla Was cały dział dedykowany Instanter.pl dostępny na stornie głównej forum zarabiam.com oraz pod adresem:
http://zarabiam.com/Forum-Instanter-386
2. Dodaliśmy kontakt GG do kont partnerów. Dzięki temu do czasu wprowadzenia własnej komunikacji będziecie mogli się z nami kontaktować szybko i sprawnie.
3. Już niebawem dołączy do programów Stream!
4. Zwiększyliśmy wszystkie stawki do 3,5zł! Smile

Pozdrawiamy
Instanter.pl

EDIT 18:02
Skontaktowaliśmy się z Mobiltek S.A.
Problem najprawdopodobniej leży w wymianie danych pomiędzy Mobiltek a Operatorami, nasz system nie otrzymuje informacji o pierwszym billowaniu dlatego też leady nie są naliczane. Po naprawie usterki przez Mobiltek/Operatorów wszystko wróci do normy.

RE: Instanter.pl - Twój własny program partnerski - kamilq19 - 05-03-2014 19:04

Czyli leady zdobyte w czasie awarii zostaną doliczone ?

RE: Instanter.pl - Twój własny program partnerski - ololo - 05-03-2014 21:35

@up

Cytat:Leady pozyskane w tym czasie zostaną doliczone do kont. Za utrudnienia przepraszamy.

RE: Instanter.pl - Twój własny program partnerski - kamilq19 - 05-03-2014 21:39

Fajnie by było wiedzieć o której godzinie dany lead wpadł Wink