![]() |
Instanter.pl - Twój własny program partnerski - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Instanter (/Forum-Instanter-386) +---- Wątek: Instanter.pl - Twój własny program partnerski (/Temat-Instanter-pl-Twoj-wlasny-program-partnerski-86810) |
RE: Instanter.pl - Twój własny program partnerski - K.O.M.B.E.K - 04-03-2014 18:56 A To nie jest niezgodne z prawem?? Ze też ludzie sie jeszcze nabierają... RE: Instanter.pl - Twój własny program partnerski - werter - 04-03-2014 19:03 (04-03-2014 18:45)K.O.M.B.E.K napisał(a): A tak wgl bo nie jestem zbytnio w temacie to te programy są prawdziwe czy to fake? To nie fake. Zgodnie z regulaminem nagroda zostanie wysłana do zwycięzcy. Regulamin napisał(a):9. Zwycięzca Konkursu powiadomiony zostanie o wygranej za pomocą SMS'a wysłanego RE: Instanter.pl - Twój własny program partnerski - K.O.M.B.E.K - 04-03-2014 21:11 Ok dzięki ![]() RE: Instanter.pl - Twój własny program partnerski - szy1sw - 04-03-2014 21:43 W sprawie współpracy pisać tutaj czy poprzez kontakt na stronie? A może macie szybszy sposób komunikacji np gg? ![]() Edit: wysłałem zgłoszenie przez zakładkę kontatk RE: Instanter.pl - Twój własny program partnerski - pandapawel - 04-03-2014 21:54 Tak jak mówiłem wchodzi screen. Jak widać na zdjęciu - skuteczność u mnie w okolicach 4%, wiem że część z Was miała dużo większą w przypadku easysub ale ja tam zbierałem zwykle 2-3% także jestem zadowolony. Obecna stawka też, jak na początkową, satysfakcjonująca. Biorąc pod uwagę możliwość (mam nadzieje ![]() ![]() RE: Instanter.pl - Twój własny program partnerski - werter - 05-03-2014 13:09 (04-03-2014 21:54)pandapawel napisał(a): Tak jak mówiłem wchodzi screen. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej Paweł! ![]() RE: Instanter.pl - Twój własny program partnerski - Instanter.pl - 05-03-2014 18:20 Witajcie, WAŻNE Wiadomości: Informujemy iż od godziny 16:00 leady nie są zliczane gdyż mamy problem po stronie Mobiltek/Operatorów, który nie zależy od nas. Poinformujemy Was jak tylko wszystko wróci do normy. Leady pozyskane w tym czasie zostaną doliczone do kont. Za utrudnienia przepraszamy. DOBRE wiadomości: 1. Mamy dla Was cały dział dedykowany Instanter.pl dostępny na stornie głównej forum zarabiam.com oraz pod adresem: http://zarabiam.com/Forum-Instanter-386 2. Dodaliśmy kontakt GG do kont partnerów. Dzięki temu do czasu wprowadzenia własnej komunikacji będziecie mogli się z nami kontaktować szybko i sprawnie. 3. Już niebawem dołączy do programów Stream! 4. Zwiększyliśmy wszystkie stawki do 3,5zł! Smile Pozdrawiamy Instanter.pl EDIT 18:02 Skontaktowaliśmy się z Mobiltek S.A. Problem najprawdopodobniej leży w wymianie danych pomiędzy Mobiltek a Operatorami, nasz system nie otrzymuje informacji o pierwszym billowaniu dlatego też leady nie są naliczane. Po naprawie usterki przez Mobiltek/Operatorów wszystko wróci do normy. RE: Instanter.pl - Twój własny program partnerski - kamilq19 - 05-03-2014 19:04 Czyli leady zdobyte w czasie awarii zostaną doliczone ? RE: Instanter.pl - Twój własny program partnerski - ololo - 05-03-2014 21:35 @up Cytat:Leady pozyskane w tym czasie zostaną doliczone do kont. Za utrudnienia przepraszamy. RE: Instanter.pl - Twój własny program partnerski - kamilq19 - 05-03-2014 21:39 Fajnie by było wiedzieć o której godzinie dany lead wpadł ![]() |