Dziennik pracy - dom3lek - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik pracy - dom3lek (/Temat-Dziennik-pracy-dom3lek-86655) |
RE: Dziennik pracy - dom3lek - B_Y_K_U - 08-03-2014 21:44 Gratuluję wyników, umiejętności i wytrwałości w dążeniu do wyznaczonych celów Zarobki spore jak dla mnie i obyś ogarniał jeszcze więcej kolego Podziwiam i chylę czoła RE: Dziennik pracy - dom3lek - zeton - 08-03-2014 22:04 pogratulować, a ja z ciekawości chciałbym wiedzieć, o ile można czy klient za tego smsa dostaje to co chciał czy fake kontent. To nie złośliwość a ciekawość i chęć zdobycia wiedzy czy na fake kontencie można tyle zarabiać ponieważ od niedawna dopiero wdrażam się w temat zarabiania przez net "takiego wirtualnego" bez towaru konkretnego i próbuję to jakoś ogarnąć. RE: Dziennik pracy - dom3lek - dom3lek - 08-03-2014 22:14 (08-03-2014 22:04)zeton napisał(a): pogratulować, a ja z ciekawości chciałbym wiedzieć, o ile można czy klient za tego smsa dostaje to co chciał czy fake kontent. To nie złośliwość a ciekawość i chęć zdobycia wiedzy czy na fake kontencie można tyle zarabiać ponieważ od niedawna dopiero wdrażam się w temat zarabiania przez net "takiego wirtualnego" bez towaru konkretnego i próbuję to jakoś ogarnąć. Jak najbardziej dostaje. To nie jest fake program tylko zwykła subskrypcja. Co dostaje? Te pytanie już trzeba kierować do firmy. RE: Dziennik pracy - dom3lek - SlusseR - 08-03-2014 22:48 Graty bardzo fajny dziennik i powodzenia dalej. RE: Dziennik pracy - dom3lek - Symbian - 08-03-2014 23:00 (08-03-2014 22:14)dom3lek napisał(a):Dzwonki na telefon i obrazki(08-03-2014 22:04)zeton napisał(a): pogratulować, a ja z ciekawości chciałbym wiedzieć, o ile można czy klient za tego smsa dostaje to co chciał czy fake kontent. To nie złośliwość a ciekawość i chęć zdobycia wiedzy czy na fake kontencie można tyle zarabiać ponieważ od niedawna dopiero wdrażam się w temat zarabiania przez net "takiego wirtualnego" bez towaru konkretnego i próbuję to jakoś ogarnąć. RE: Dziennik pracy - dom3lek - dom3lek - 11-03-2014 13:23 Dzisiaj podsumuje te ostatnie dni. RE: Dziennik pracy - dom3lek - dom3lek - 13-03-2014 17:07 Podsumowanie od 07.03.2014 do 12.03.2014 Dlaczego jest spadek? Już tłumaczę. Ostatnie dni musiałem poświecić na wyjazd do Niemiec, dlatego tez pochłonęło mi to trochę czasu. Dochodzi jeszcze fakt, że obecnie czekam na program u konkurencji. Bez obaw, w przyszłym tygodniu celuje w 20k RE: Dziennik pracy - dom3lek - Warr - 14-03-2014 19:30 No no, widać że znasz się na rzeczy. Powodzenia w dalszym zarobku Dziennik pracy - dom3lek - Vasaki - 25-02-2018 10:01 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |