![]() |
McDonald - kanapka dla pierwszych stu uczestników w najdłuższej grupie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: McDonald - kanapka dla pierwszych stu uczestników w najdłuższej grupie (/Temat-McDonald-kanapka-dla-pierwszych-stu-uczestnikow-w-najdluzszej-grupie-86187) |
RE: McDonald - kanapka dla pierwszych stu uczestników w najdłuższej grupie - haribol - 22-02-2014 22:08 tak, po jednej takiej kanapce nikomu d... nie urwie, ale jak już 100 osób na to wejdzie, to 100*8 zł jest 800 zl ![]() RE: McDonald - kanapka dla pierwszych stu uczestników w najdłuższej grupie - CMRR - 22-02-2014 22:11 Osoby chętne mogą do mnie pisać na PW ![]() RE: McDonald - kanapka dla pierwszych stu uczestników w najdłuższej grupie - dnr - 22-02-2014 22:13 Zgłaszam gotowość do wzięcia udziału Odp: McDonald - kanapka dla pierwszych stu uczestników w najdłuższej grupie - asiorek - 22-02-2014 22:18 Ja moge w sumie tez ^^ wiec jak ktos ma zapka niech pisze podam link do profilu ^^ Wysłane z mojej L9'tki za pomocą Tapatalk 2 - pisze z tel = brak polskich znakow przy odpowiedziach RE: McDonald - kanapka dla pierwszych stu uczestników w najdłuższej grupie - haribol - 22-02-2014 22:24 widze ze sie super rozkrecilo! dzialamy jutro, od polnocy. jezeli bedzie chec to zrobimy tez pojutrze, ale z innych kont, bo jedno konto = jeden makcziken. pozdr, m RE: McDonald - kanapka dla pierwszych stu uczestników w najdłuższej grupie - Stworkowaty - 22-02-2014 22:38 Mam 4 konta, jak coś dawać info. ![]() RE: McDonald - kanapka dla pierwszych stu uczestników w najdłuższej grupie - mireck - 22-02-2014 22:42 Ja tez chetny ![]() ![]() Odp: McDonald - kanapka dla pierwszych stu uczestników w najdłuższej grupie - asiorek - 22-02-2014 23:34 To poprostu im wiecej uzytkownikow w grupie tym wieksze szanse z osoba ? Czyli jesli ja zapraszam to tworze swoja grupe itp ? Wysłane z mojej L9'tki za pomocą Tapatalk 2 - pisze z tel = brak polskich znakow przy odpowiedziach RE: McDonald - kanapka dla pierwszych stu uczestników w najdłuższej grupie - casualsprojects - 22-02-2014 23:37 nie rozumiem tego - wiec jak ktos moze niech opisze na pw albo ma zaproszenie tez czy cos - pw RE: McDonald - kanapka dla pierwszych stu uczestników w najdłuższej grupie - UmCyK - 22-02-2014 23:42 Komus wysylac zapro czy jak, czy o 24:00 dostaniemy jakies info (namiary) ?? |