Poradnik Poprawne nabijanie wyświetleń na YouTube przez hitleap - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Poprawne nabijanie wyświetleń na YouTube przez hitleap (/Temat-Poprawne-nabijanie-wyswietlen-na-YouTube-przez-hitleap-85948) |
RE: Poprawne nabijanie wyświetleń na YouTube przez hitleap - polon - 11-02-2015 20:27 chcesz screena z zablokowanego konta? RE: Poprawne nabijanie wyświetleń na YouTube przez hitleap - Sofokles - 11-02-2015 23:20 Kto z głową tam gdzie powinna być używa programów typu HitLeap do nabijania wyświetleń dla filmów zarabiających na adsense... Toć to wręcz nie ma prawa istnienia. RE: Poprawne nabijanie wyświetleń na YouTube przez hitleap - Xevik - 24-02-2015 18:47 Dobry poradnik ale mam pytanie.. ma ktoś sposób na dailymotion, jak i na darmowym tak i na premium lite nie nabijało.. premium nie testowałem. RE: Poprawne nabijanie wyświetleń na YouTube przez hitleap - paoz - 24-02-2015 18:54 ja uzywalem darmowego konta, zlecilem chyba 1000 wyswietlen po 10-25sec. Wyswietlenia zatyrzymaly sie na 301 i tak przez kilka dni, pozniej ban na konto RE: Poprawne nabijanie wyświetleń na YouTube przez hitleap - Mksiak - 24-02-2015 19:05 Stosowałem HL i szkoda minut, polecam YTMonster zalicza praktycznie każde jedno wejście RE: Poprawne nabijanie wyświetleń na YouTube przez hitleap - bodek7654 - 24-02-2015 19:24 Jakby Youtube [google] nie umiało sobie poradzić z botami to by nie istniało, także jakie kolwiek tego typu sposoby sa dobre na krótką metę, YT pozwala na działanie botów bo wiadomo nikt od razu nie jest pro uzytkownikiem i nie wrzuca tresci które generują duży ruch, dobre rozwiązania dla nowego kanału i tylko na kilku filmach, nawet kupowanie wyswietleń już nie daje zadowalającyh wyników, po ostaniej aktualizacji Google i YT stawia na naturalny ruch i lepiej na tym skupić swoje siły RE: Poprawne nabijanie wyświetleń na YouTube przez hitleap - yolo69 - 24-02-2015 20:03 no jak kolega wyżej. Też kiedyś myślałem że zarobie na sztucznym nabijaniu na adsense. Ale byłem młody i głupi. Teraz musze zabrać sie za coś konkretnego. |