Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Szukam wypłacającyh autosurfów - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Buxy oraz Surfbary (/Forum-Buxy-oraz-Surfbary-84)
+---- Dział: Dyskusje o Buxach i Surfbarach (/Forum-Dyskusje-o-Buxach-i-Surfbarach-312)
+---- Wątek: Szukam wypłacającyh autosurfów (/Temat-Szukam-wyplacajacyh-autosurfow-85286)

Strony: 1 2 3

RE: Szukam wypłacającyh autosurfów - papajaz69 - 10-08-2014 08:17

Surfbary ? Teraz ? Żadnych sensownych nie ma ! DeadSurf jeszcze ciągnie, ale trudno powiedzieć jhak będzie z wypłatami... Co do reszty - słabizna.

Co do auto-surfów - ja zostawiłem sobie Zarabiarę. Po zmianach punkty nalicza szybko i (przynajmniej u mnie) wypłaty docierają bez problemów.

RE: Szukam wypłacającyh autosurfów - PaulPB - 14-08-2014 21:04

zapraszam http://zarabiam.com/Temat-LikeSurf-pl-Nowy-serwis-zarobkowy-95926

RE: Szukam wypłacającyh autosurfów - ZbysiuK - 15-08-2014 01:27

AutoSurfon mi się wydaję najlepszy.

• Ładne przejrzyste menu.
• Szybkość wypłat.
• Dowody wypłat.
• Szybkość zarabiania.
• Spory zarobek za poleconych, ponieważ za poleconego dostajemy profit 25% od jego zarobku oraz za jego 250 wymian dostaniemy 1.00 pln.
• Oraz najważniejsze, wypłacalność... Smile

Myślę, że pomogłem.

RE: Szukam wypłacającyh autosurfów - wiesiek - 17-08-2014 13:05

Autosurfon git tylko ze więcej tam klikania niż autosurfowania Big Grin

RE: Szukam wypłacającyh autosurfów - papajaz69 - 25-08-2014 13:47

No własnie - Autosurfon ma mało stron w rotatorze. Chociaż faktycznie wypłaca.

RE: Szukam wypłacającyh autosurfów - glodoosie - 28-08-2014 09:14

Znacie jakiś autosurf, który będę mógł mieć włączony w przeglądarce na dwie godziny?

RE: Szukam wypłacającyh autosurfów - papajaz69 - 09-09-2014 07:37

Każdy możesz sobie włączyć na ile chcesz.... Oby tylko stron w rotatorze wystarczyło Smile

RE: Szukam wypłacającyh autosurfów - FireSlayder - 15-11-2014 20:04

Hmm, kojarzy ktoś jeszcze jakieś surfy w stylu Fejsik.net? Big Grin Z niego korzystałem i zarobiłem jakieś 26 zł do tej pory. Najlepiej aby prócz wymiany ruchu były jakieś gierki gdzie można wygrać dodatkowe pkt, czy też jakieś inne metody. Prócz Autosurfona, mam go na oku, aczkolwiek odstrasza mnie nieco weryfikacja przez smsa ;_; Jakieś propozycje?