Czy mi sie uda ? Dziennik Pole . - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Czy mi sie uda ? Dziennik Pole . (/Temat-Czy-mi-sie-uda-Dziennik-Pole-85053) |
RE: Czy mi sie uda ? Dziennik Pole . - Pole - 14-02-2014 19:59 @Up Tylko że ja nie chce [na razie] brać się za PPA. RE: Czy mi sie uda ? Dziennik Pole . - ventopolska - 14-02-2014 20:23 (14-02-2014 19:59)Pole napisał(a): @Up Tylko że ja nie chce [na razie] brać się za PPA. Ok.. To jeżeli już skracasz linki i chcesz zdobyć fanów na fanpagu to i tak warto zrobić bloga z "hackami" po prostu przed pobraniem pseudo hacka każdy musi dać like Twojemu fanpagowi oraz przejść przez adf.ly a na końcu może go przekierować na stronę z pobraniem pliku RE: Czy mi sie uda ? Dziennik Pole . - Pole - 14-02-2014 22:09 14.01.14 Co dziś robiłem ? -Wykonałem zadania w Fg. -Zdobyłem kolejnych znajomych na Fb [Stan 268] Niestety dzisiaj zarobiłem tylko centa nie wiem dlaczego Fb zablokował wstawianie linków i co będzie z tego dalej to nie wiem. Miałem zarąbistą nisze na kilka dni a tu blok. Pomoże mi ktoś jak mogę wstawiać te linki aby Fb nie blokował po kilku sekundach ? Zarobiłem: $0,01227 Na skracaniu RE: Czy mi sie uda ? Dziennik Pole . - D.ave - 14-02-2014 22:22 Zależy Co wstawiasz,ja wstawiam skrócone linki na face albo porostu do ściągnięcia jakiegoś pliku i robię to tak że nie spamie całej strony jak leci,tylko 1-2 komentarze wtedy Ci nie zabukują. Tak wgl czym skracasz ? adf.ly? Jak tak to słabiutko Ci kolego to idzie. RE: Czy mi sie uda ? Dziennik Pole . - Pole - 15-02-2014 09:58 Skracam Shorte.st .Tylko że jak ja wklejam link [obojętnie jaki] to po kilku sekundach jest on usuwany bo niby systemy zabezpieczeń wykrywają niebezpieczeństwo. Pomorze mi ktoś ? RE: Czy mi sie uda ? Dziennik Pole . - Pole - 15-02-2014 21:43 15.01.14 Co dziś robiłem ? -Wykonałem zadania w Fg -Szukałem jak ominąć blokady Fb dla shorte.st i adf.ly -Przyjmowałem zaproszenia na Fb kolejni-znajomi przybywają[334] Niestety dziś nic nie zarobiłem,przygotowuje się psychicznie do szkoły [kończą mi się ferie], postaram się jednak bardziej, nie będę się opierdzielał na kompie tylko wklejał linki,kombinował jak zarobić koniec z kwejkami,wykopami itd! RE: Czy mi sie uda ? Dziennik Pole . - Pole - 19-02-2014 15:50 16-19.02.14 Zrobiłem tylko zadania w Fg i akceptowałem zaproszenia na Fb [Stan 503]. W najbliższe dni zrobię kilka kont Fb i pospamie linkami ale teraz już z trochę mniej bo znów ban poleci PYTANIE
Czy konta Fb trzeba robić na różne Ip ,aby ban nie wleciał ? RE: Czy mi sie uda ? Dziennik Pole . - Pole - 01-03-2014 21:26 Przepraszam za lekki przestój ale spowodowany on jest szkołą . Mam nadzieję że od dziś dziennik będę prowadził regularnie ,w ostatnich dniach wykonywałem tylko zadania na Fg - LIPA . Zobaczymy co z tego będzie - na razie planuje zrobienie Fp,shorte odstawiam . Na koncie Fb mam 615 znajomych tylko teraz nie wiem czy go konwertować na Fp czy nie. RE: Czy mi sie uda ? Dziennik Pole . - alizen - 01-03-2014 21:28 szybciej byś zrobił 1k na fp niz w znajomych RE: Czy mi sie uda ? Dziennik Pole . - Pole - 02-03-2014 11:48 Domyśliłem się już wcześniej ale dobije do tego 1 k i zrobię Fp. |