![]() |
Zgarnij kasę - Promocja w FireMedia - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: Zgarnij kasę - Promocja w FireMedia (/Temat-Zgarnij-kase-Promocja-w-FireMedia-84843) |
RE: Zgarnij kasę - Promocja w FireMedia - FireMedia - 04-02-2014 22:54 System bonusów nie jest dla przyciągania nowych użytkowników ( może za wyjątkiem wydawców promujących gry i oferty z Firecenter). System bonusów ma na celu zmobilizowanie doświadczonych ludzi do przekraczania bardzo wysokich progów. Dodatkowa kasa jest za wykonywanie ponadprzeciętnych volumenów. RE: Zgarnij kasę - Promocja w FireMedia - Zarobiony_Koles - 05-02-2014 12:04 A macie w planach jakieś bonusy dla użytkowników z krótkim stażem i zarazem doświadczeniem? RE: Zgarnij kasę - Promocja w FireMedia - etokox - 06-02-2014 20:42 Jednak, dobry ruch z waszej strony, nie zrozumiałem tego, że to zostaje na stałe. No tylko życzyć wysokich zarobków. ![]() lecz, fakt faktem, przydało by się coś dla Świeżaków, takich jak ja ![]() RE: Zgarnij kasę - Promocja w FireMedia - Danny - 09-02-2014 21:07 Bez przesady, były firedays, jest ultimate, oboma promocjami zostali objęci wszyscy. Według mnie nic się nie stanie jak dla najlepszych zostaną doliczone bonusy, należy im się. RE: Zgarnij kasę - Promocja w FireMedia - Dudecj - 11-02-2014 20:47 Właśnie, konto Ultimate przez tyle czasu i jeszcze więcej (gdzieś na stronie FC wyczytałem, że do 3 kwartału 2014 roku) dla każdego użytkownika to i tak super. Nie ma co narzekać, tylko pracować ![]() |