Streetcom - testuj produkty za darmo :D - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Darmowe Próbki, Gadżety, Prezenty i Promocje ! (/Forum-Darmowe-Probki-Gadzety-Prezenty-i-Promocje-62) +--- Dział: Darmowe Próbki (/Forum-Darmowe-Probki-63) +--- Wątek: Streetcom - testuj produkty za darmo :D (/Temat-Streetcom-testuj-produkty-za-darmo-D-8464) |
RE: Streetcom - testuj produkty za darmo :D - finek - 17-06-2010 01:24 testowaliscie juz cos? RE: Streetcom - testuj produkty za darmo :D - chudas94 - 17-06-2010 12:52 Wszystko ok ale skąd ja mogę wziąć adres do wysyłki oświadczenia? RE: Streetcom - testuj produkty za darmo :D - majkel9490 - 21-06-2010 14:45 (17-06-2010 12:52)chudas94 napisał(a): Wszystko ok ale skąd ja mogę wziąć adres do wysyłki oświadczenia? jest tam podany na stronie przed oświadczeniem ja im wysłąłem to oświadczenie i dziś mi przyszła wiadomość od nich że aktualizowali moje dane i dali mi dwie kolejne ankiety Alkohol i tytoń RE: Streetcom - testuj produkty za darmo :D - Razer - 21-06-2010 18:05 Jutro pójdzie wysyłka.... Ciekawe, może mi coś fajnego wyślą RE: Streetcom - testuj produkty za darmo :D - gary126 - 21-06-2010 18:16 Chyba mi jakiegoś syfu nie podeślą ?? RE: Streetcom - testuj produkty za darmo :D - Stachu - 12-07-2010 18:53 Po jakim czasie zapraszają do kampanii?? RE: Streetcom - testuj produkty za darmo :D - konradc - 07-05-2013 15:39 Cześć. Chciałbym podzielić się z Wami pewnym pomysłem na serwis internetowy. Założenie jest takie, że jego użytkownicy mieliby możliwość otrzymywania darmowych produktów od firm, w zamian za ich testowanie i ewentualnie promocję, np. przez portale społecznościowe. Co o tym myślicie? Czy sami chcielibyście zostać użytkownikami tego typu serwisu? Jeśli tak, to jakie produkty bylibyście skłonni testować? Zapraszam do dyskusji. :-) (Więcej o idei serwisu możecie przeczytać na stronie http://www.freebster.pl - można tam również zostawiać opinie o serwisie, co zwiększy szanse na szybsze otrzymanie produktów) RE: Streetcom - testuj produkty za darmo :D - Seriously - 10-05-2013 06:43 Ja nie wysłałem tego oświadczenia a jestem zarejestrowany ponad miesiąc i nic nie mam do testowania... RE: Streetcom - testuj produkty za darmo :D - Masterjam - 10-05-2013 10:19 Ogólnie strona działa już kilka lat , ja jestem zarejestrowany , zaniosłem osobiście formularz bo mam niedaleko, przez 2 lata dostałem do testowania 1 produkt, mrożonki Hortexu. Według mnie tylko osoby które mają bloga i opisują także tam swoje spostrzeżenia robią reklamę i kwalifikują się do innych testów innych maja głęboko w d... Nie nastawiajcie się na jakiś ogrom rzeczy do testowania Pzdr RE: Streetcom - testuj produkty za darmo :D - rudziaa - 10-05-2013 22:40 Ja mam tam konto od paru miesięcy i się nie doczekałam żadnego produktu ;| |