Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zacznij zarabiać już dziś na askspace.pl! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Zacznij zarabiać już dziś na askspace.pl! (/Temat-Zacznij-zarabiac-juz-dzis-na-askspace-pl-84536)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: Zacznij zarabiać już dziś na askspace.pl! - XantiuM - 28-01-2014 11:37

Mam mase odwiedzin i pytań a dalej mam 1 pkt, to odświeża się po czasie ?? czy jak to działa ?

RE: Zacznij zarabiać już dziś na askspace.pl! - investor - 28-01-2014 11:41

Mi na bieżąco się odświeża, tylko że te wyświetlenia muszą być unikalne, za pytania nie ma pkt

RE: Zacznij zarabiać już dziś na askspace.pl! - XantiuM - 28-01-2014 11:42

ale to wchodza w link to jest wyświetlenie... a zadając pytanie musi nabić wyświetlenie...

RE: Zacznij zarabiać już dziś na askspace.pl! - Zarobiony_Koles - 28-01-2014 12:10

Szamot, ile ci brak do wypłaty?

RE: Zacznij zarabiać już dziś na askspace.pl! - denn - 28-01-2014 13:12

Łatwo kogoś sprawdzić ile komu do wypłaty zostało Smile wystarczy zamienić link :

http://askspace.pl/?ref=szamot

na

http://askspace.pl/szamot

i masz podane jak na tacy kto ile ma PKT Tongue

Więc wychodzi na to że szamotowi dużo nie brakuje Smile

RE: Zacznij zarabiać już dziś na askspace.pl! - matek697 - 28-01-2014 16:00

Wczoraj zdobyłem 4 pkt (2 nabiłem z proxy dla sprawdzenia), dzisiaj dostałem 3 pytania od ludzi (czyli musieli wejść na mój profil) a punktu żadnego.. też to macie?

RE: Zacznij zarabiać już dziś na askspace.pl! - denn - 28-01-2014 16:02

(28-01-2014 16:00)matek697 napisał(a):  Wczoraj zdobyłem 4 pkt (2 nabiłem z proxy dla sprawdzenia), dzisiaj dostałem 3 pytania od ludzi (czyli musieli wejść na mój profil) a punktu żadnego.. też to macie?

Z Proxy na 100% nie zlicza najlepiej napisz do jakiegoś znajomego z fb aby ci wbił i sprawdź w razie w napisze do admina bo mam już z nim dobry kontakt Smile bo też się pytałem czemu tak słabo.

RE: Zacznij zarabiać już dziś na askspace.pl! - matek697 - 28-01-2014 16:07

(28-01-2014 16:02)denn napisał(a):  
(28-01-2014 16:00)matek697 napisał(a):  Wczoraj zdobyłem 4 pkt (2 nabiłem z proxy dla sprawdzenia), dzisiaj dostałem 3 pytania od ludzi (czyli musieli wejść na mój profil) a punktu żadnego.. też to macie?

Z Proxy na 100% nie zlicza najlepiej napisz do jakiegoś znajomego z fb aby ci wbił i sprawdź w razie w napisze do admina bo mam już z nim dobry kontakt Smile bo też się pytałem czemu tak słabo.

Zliczyło mi instant z ufux.pl i jeszcze jakiejś jednej z listy.

Dzisiaj już lecę uczciwie, mam ruch jakiś wstępny na profilu i 0 pkt dodane.
No ale spytam kogoś

RE: Zacznij zarabiać już dziś na askspace.pl! - denn - 28-01-2014 16:10

Aha ja jeszcze adminowi napisałem ze jest błąd jak się wbija z mobilnych przeglądarek np. mini opera to wywala czasem 404. dziś mają podobno to naprawić Smile dawaj znać jak wyjdzie to u ciebie z tym ruchem Smile i jak tylko dostanie ktoś wypłatę Tongue bo mi trochę brakuje jeszcze.

RE: Zacznij zarabiać już dziś na askspace.pl! - Zieciu - 28-01-2014 16:13

wygląda ciekawie, przetestuję to a tym czasem czekam na dowody wypłat Smile