Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Ad4mmo - zarabiaj reklamując gry mmo! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+--- Wątek: Ad4mmo - zarabiaj reklamując gry mmo! (/Temat-Ad4mmo-zarabiaj-reklamujac-gry-mmo-83813)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Ad4mmo - zarabiaj reklamując gry mmo! - mlekoju - 24-01-2014 18:50

Niestety z tego co widzę tylko link wchodzi w grę.

RE: Ad4mmo - zarabiaj reklamując gry mmo! - pietreczka - 24-01-2014 19:32

Idzie się dorobić tutaj kasy na miarę FIRES? Tzn mam fanpage'ów na ponad 400tys ludzi na fires mogę spokojnie robić 200 zł dziennie. Ktoś chętny pomóc?

Pomocy - Jak zlecić wypłate AD4MMO / LinkToGame - Nempik7 - 26-01-2014 21:19

Witajcie. Zarobiłem ponad 50zł (przekroczone minimum) na Add4mmo (czyli linktogame) i teraz nie wiem jak to wypłacić. Nie ma żadnej takiej opcji.
Podobno trzeba wystawić jakiś rachunek, ale jak? Co ma w nim być? Mógłby ktoś wytłumaczyć po kolei jak to wypłacić?

RE: Pomocy - Jak zlecić wypłate AD4MMO / LinkToGame - Stworkowaty - 26-01-2014 22:58

Piszesz do Nich na maila i oni wysyłają Ci rachunek, rachunek uzupełniasz i im odsyłasz i czekasz.
W ciągu 30 dni wyślą Ci pieniążki. : )

RE: Ad4mmo - zarabiaj reklamując gry mmo! - jasiek07 - 27-01-2014 19:50

szkoda ze banerow nie ma, nie kazdemu sie chce spamowac tym po ludziach, takto na stronke moznaby bylo wsadzic i z pyty

RE: Ad4mmo - zarabiaj reklamując gry mmo! - Stworkowaty - 27-01-2014 20:03

Wsadź link pod banner z internetu i tyle. ; )

RE: Ad4mmo - zarabiaj reklamując gry mmo! - Karol02 - 02-02-2014 12:54

Banerów w linktogame nie ma ale są w pierwszym ich systemie ad4mmo. Mam u nich konto od 2012 roku. Zadnych problemów z wypłatami nigdy nie było, może raz jak zgubili mój rachunek. Z tego co widzę to linktogame jest nowym systemem i może w przyszłości będą banery. Na chwilę obecną trzeba się zarejestrować na ad4mmo i tam są zarówno linki jak i banery.

RE: Ad4mmo - zarabiaj reklamując gry mmo! - Stworkowaty - 02-02-2014 14:04

Nie ma bannerów ale jest ich dużo w google np. bierzesz owy banner, podstawiasz pod Niego link i bez problemu możesz tak zarabiać.

RE: Ad4mmo - zarabiaj reklamując gry mmo! - Sauer - 02-02-2014 14:09

Zarejestrowałem się, mam nadzieję, że mnie zaakceptują, bo stawki są cholernie kuszące. Big Grin

RE: Ad4mmo - zarabiaj reklamując gry mmo! - Karol02 - 02-02-2014 14:25

Stawki są dobre a o baner może wystarczy napisać to podeślą. Przecież mają kilka dostępnych w różnych rozmiarach.