Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Wykonam] Unikalne opisy hacków (eng) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: [Wykonam] Unikalne opisy hacków (eng) (/Temat-Wykonam-Unikalne-opisy-hackow-eng-83651)

Strony: 1 2 3

RE: [Wykonam] Unikalne opisy hacków (eng) - Matty094 - 26-01-2014 07:25

(25-01-2014 23:59)surfer0700 napisał(a):  
(25-01-2014 20:48)Matty094 napisał(a):  Niby wczoraj poprosiłem Karcza by z mojego konta odjął te 10 zł i przelał na konto surfer'a ( bo nie posiadam Paypala) dziś parę razy był online + w tym czytał wiadomości i nadal nie mam tych unikalnych opisów oraz brak odpowiedzi Sad

Proszę o szybki kontakt ,bo zależy mi na szybkim zdobyciu tych opisów

A czy jesteś pewien że Karczu przelał mi te pieniążki?
Odpowiedź: NIE! Stąd też nie mam zamiaru nikomu za darmo pisać tych tekstów. Jak otrzymam pieniądze to zacznę je pisać. Tak trudno to zrozumieć?

Najpierw dogadaj się z Karczem, zanim ponownie zaczniesz mnie oczerniać.
Żebym wiedział że jesteś taki narwany, to nie zgodziłbym się na jakieś pośrednie przelewy pieniędzy od Karcza.

Skontaktuj się z nim i wyjaśnij sprawę. Jak otrzymam pieniądze, to Ty otrzymasz zamówione teksty.

Myślałem ,że przelał pewnie znowu zapomniał Jerk2
Mogłeś chociaż dać znać ,że pieniądze nie przyszły już mu napisałem Tongue

RE: [Wykonam] Unikalne opisy hacków (eng) - surfer0700 - 26-01-2014 10:54

(26-01-2014 07:25)Matty094 napisał(a):  Myślałem ,że przelał pewnie znowu zapomniał Jerk2
Mogłeś chociaż dać znać ,że pieniądze nie przyszły już mu napisałem Tongue

Ale to nie jest w moim interesie, tylko w Twoim. To Ty zamawiasz teksty, nie ja.
Bożeee... co się dzieje z tymi ludźmi... facepalm

(26-01-2014 01:51)matek697 napisał(a):  Zgłoszę się na pewno, będziesz miał czas tak za 2 tygodnie? (wtedy mam ferie, będę robić posty na bloga)

Póki co nie planuje zawiesić tej usługi, ale szczerze mówiąc nie wiem jak to wyjdzie w praniu.
Odezwij się za dwa tygodnie, to pomyślimy co z tym zrobić Wink

RE: [Wykonam] Unikalne opisy hacków (eng) - WazzaP - 29-01-2014 12:03

Pełen profesjonalizm! Jak najbardziej polecam! Smile

RE: [Wykonam] Unikalne opisy hacków (eng) - ELdollaro - 07-02-2014 13:23

Surfer oferta dalej aktualna bo pisałem na pw i nie odpisałeś?Smile

RE: [Wykonam] Unikalne opisy hacków (eng) - surfer0700 - 08-02-2014 12:18

(07-02-2014 13:23)ELdollaro napisał(a):  Surfer oferta dalej aktualna bo pisałem na pw i nie odpisałeś?Smile

Nie, aktualnie oferta zostaje wstrzymana. Mentorowanie całkowicie zjada mój czas poświęcony na 'e-pracę'. Jeżeli to się zmieni dam znać.

Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.