![]() |
Pozycja na yt - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: Pozycja na yt (/Temat-Pozycja-na-yt-83231) |
RE: Pozycja na yt - Pablo1979 - 07-01-2014 18:48 Ja tego YT w ogóle już nie rozumiem dzisiaj zniknęły mi wszystkie filmy na kilku kontach z wyników wyszukiwania zawsze jak wklepałem tytuł filmiku to miałem je na 1 stronie a teraz w ogóle ich nie mogę znaleźć nawet na dalszych stronach . Filmiki znajduję dopiero po wpisaniu w wyszukiwarce użytkownika lub strony na którą kierują, miał z was tak ktoś ??? RE: Pozycja na yt - Bandaid - 07-01-2014 18:53 Cytat:Co do tematu, to moim zdaniem lepiej kupić 10k HRV na fiverze niż wykupować zwykłe na SYV, tym bardziej że obecnie na SYV wyświetlenia działają fatalnie.Zwłaszcza, że przez takie tragicznej jakości wyświetlenia na 99% usuną mu film.... Lepsze "wiem ale nie powiem" niż "nie wiem ale powiem". Te wyświetlenia możemy co najwyżej użyć jako hardcorową wersję flagi ![]() RE: Pozycja na yt - Pablo1979 - 10-01-2014 18:18 hmm Czyli co nie kupować VieVsów na fiverze . Bo właśnie mam zamiar kupić 10 000 HRV i nie wiem czy dobrze robię ?? RE: Pozycja na yt - ggghhh421 - 10-01-2014 21:39 (07-01-2014 18:48)Pablo1979 napisał(a): Ja tego YT w ogóle już nie rozumiem dzisiaj zniknęły mi wszystkie filmy na kilku kontach z wyników wyszukiwania zawsze jak wklepałem tytuł filmiku to miałem je na 1 stronie a teraz w ogóle ich nie mogę znaleźć nawet na dalszych stronach . Filmiki znajduję dopiero po wpisaniu w wyszukiwarce użytkownika lub strony na którą kierują, miał z was tak ktoś ??? Równiez mam taki sam problem, wcześniej moje filmy były na 1 stronie a teraz nie ma ich wogóle... od tak sobie przepadły? wtf ![]() |