Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Bany/nieuczciwi użytkownicy - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Bany/nieuczciwi użytkownicy (/Temat-Bany-nieuczciwi-uzytkownicy-83156)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Bany/nieuczciwi użytkownicy - Pawlak093 - 14-01-2014 09:21

(13-01-2014 23:30)seba123xd napisał(a):  A robienie kikunastu kont z innych reflinków za ForumGoldy też sie liczy jako oszustwo? [Obrazek: gniot.png]
Wychodzi na to, że tak.

Cytat:Odbieram wszystkim punkty, którzy robią w ten sposób. Oferujesz coś za coś, jest to jednoznaczne z kupieniem sobie poleconych a to jest nieuczciwe i niezgodne regulaminem.

Musisz znaleźć osobę, zaprosić ją pytając jakiego używa maila (żeby nie okazał się tymczasowy), poprosić ją aby nick z jakim się rejestruje jest przyzwoity, najlepiej taką osobę która nigdy nie rejestrowała się w tym serwisie (nie słyszała o nim) oraz żeby zbierała punkty.
Cytat:Reszta Twoich poleconych to też w większości puste konta.

RE: Bany/nieuczciwi użytkownicy - konrad123456789 - 14-01-2014 09:58

Wychodzi na to że 60k GP pójdzie się jeb**, mam konto na mailu tymczasowym szlak ...
Ale, przecież admin mógł temu zapobiec stosując zabezpieczenie w korzystaniu z tymczasowych maili czyż nie tak ?? Więc ?

RE: Bany/nieuczciwi użytkownicy - Yoji - 14-01-2014 10:08

to np poprosiłem znajomych o rejestracji na linku poleconym i mieli dowolne nick jakie chcieli np

maxxxxxxx i to juz jest zle podejrzane . ? za to jest zabierane punkty ?

RE: Bany/nieuczciwi użytkownicy - Pawlak093 - 14-01-2014 10:16

@up.

tak musisz to zgłosić jak najszybciej inaczej stracisz wszystko bądź większą część

RE: Bany/nieuczciwi użytkownicy - Yoji - 14-01-2014 10:20

zgłosiłem ale gdzie jest w tym mój bład przecież to nie odemnie zależny jaki nick weźmie dany kolega czy koleżanka ? tak / ?

ja rozumiem to ze na jednym kompie jednym ip robi sie 30 kont ok spoko ale jak nie mam z tym spolnego np to ze kolega lub koleżanka weźmie sobie nick demkonnooooooooo czy coś takiego

RE: Bany/nieuczciwi użytkownicy - Pawlak093 - 14-01-2014 10:24

(14-01-2014 10:20)Yoji napisał(a):  zgłosiłem ale gdzie jest w tym mój bład przecież to nie odemnie zależny jaki nick weźmie dany kolega czy koleżanka ? tak / ?

Ja to rozumiem ale zuhsm widocznie nie.
Do tego powinieneś zgłaszać również osoby które rejestrują się z maili tymczasowych (skąd będziesz o tym wiedział - nie wiem) najlepiej zgłaszaj każdą zarejestrowaną osobę Jerk

RE: Bany/nieuczciwi użytkownicy - sqmany - 14-01-2014 10:38

@[Pawlak093]
Jak w taki sposób zbierałeś poleconych to powinieneś się zabezpieczyć dając np. zasadę typu 1 osoba = 1 konto i powiedzieć też ludziom aby nie robili kont z maili tymczasowych, wtedy problemu by nie było.
W dodatku Zuhsm nie napisał, że za dziwne nicki od razu banuje konta, lecz je dokładnie sprawdza, chyba może wydawać się podejrzane to, że są konta marek1-50 także na podobnych mailach?

Wysłane z mojego telefonu Sony Xperia J ST26i (wygranego na FireGift.pl) przy pomocy TapaTalka

RE: Bany/nieuczciwi użytkownicy - Yoji - 14-01-2014 10:41

jak ja nie wiem czy to sa emali tymczasowe czy nie nie wypytuje ich nie wiedziałem ze to jest ważne

ale przy rejestracji powiano być tak kto jaki gracz poleca i podając jego nick w tedy wszystko ułatwiło by sprawę

i jak tu reklamować jak przez to reklamowanie nic nie będzie a tylko więcej problemow

ma do ciebie pytanie twoj pierwszy użytkownik który sie rejestrował na twoim linku poleconym masz jego dane i wiesz to ze on ma e malia nie tymczasowego ?

ale skad ja mam wiedzieć czy osoba ktora sie rejestruje ma e mali tymczasowy czy nie ? w regulaminie nie pisze nic takiego ...

RE: Bany/nieuczciwi użytkownicy - Pawlak093 - 14-01-2014 10:47

(14-01-2014 10:38)sqmany napisał(a):  @[Pawlak093]
Jak w taki sposób zbierałeś poleconych to powinieneś się zabezpieczyć dając np. zasadę typu 1 osoba = 1 konto i powiedzieć też ludziom aby nie robili kont z maili tymczasowych, wtedy problemu by nie było.
W dodatku Zuhsm nie napisał, że za dziwne nicki od razu banuje konta, lecz je dokładnie sprawdza, chyba może wydawać się podejrzane to, że są konta marek1-50 także na podobnych mailach?

Wysłane z mojego telefonu Sony Xperia J ST26i (wygranego na FireGift.pl) przy pomocy TapaTalka
Tak, tak... Prosiłem ludzi ze zmiennymi IP aby rejestrowali się dla mnie. Abym wiedział że to ta osoba kazałem zakładać takie same nicki oraz na mailach tymczasowych żeby było szybciej... Puknij się w głowę

RE: Bany/nieuczciwi użytkownicy - sqmany - 14-01-2014 10:50

@[Pawlak093]
A czy ją coś takiego napisałem? Napisałem jedynie abyś się zabezpieczył dodając takie zasady. Czytanie ze zrrozumieniem się kłania Wink