Bany/nieuczciwi użytkownicy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Bany/nieuczciwi użytkownicy (/Temat-Bany-nieuczciwi-uzytkownicy-83156) |
RE: Bany/nieuczciwi użytkownicy - Pawlak093 - 14-01-2014 09:21 (13-01-2014 23:30)seba123xd napisał(a): A robienie kikunastu kont z innych reflinków za ForumGoldy też sie liczy jako oszustwo?Wychodzi na to, że tak. Cytat:Odbieram wszystkim punkty, którzy robią w ten sposób. Oferujesz coś za coś, jest to jednoznaczne z kupieniem sobie poleconych a to jest nieuczciwe i niezgodne regulaminem. Musisz znaleźć osobę, zaprosić ją pytając jakiego używa maila (żeby nie okazał się tymczasowy), poprosić ją aby nick z jakim się rejestruje jest przyzwoity, najlepiej taką osobę która nigdy nie rejestrowała się w tym serwisie (nie słyszała o nim) oraz żeby zbierała punkty. Cytat:Reszta Twoich poleconych to też w większości puste konta. RE: Bany/nieuczciwi użytkownicy - konrad123456789 - 14-01-2014 09:58 Wychodzi na to że 60k GP pójdzie się jeb**, mam konto na mailu tymczasowym szlak ... Ale, przecież admin mógł temu zapobiec stosując zabezpieczenie w korzystaniu z tymczasowych maili czyż nie tak ?? Więc ? RE: Bany/nieuczciwi użytkownicy - Yoji - 14-01-2014 10:08 to np poprosiłem znajomych o rejestracji na linku poleconym i mieli dowolne nick jakie chcieli np maxxxxxxx i to juz jest zle podejrzane . ? za to jest zabierane punkty ? RE: Bany/nieuczciwi użytkownicy - Pawlak093 - 14-01-2014 10:16 @up. tak musisz to zgłosić jak najszybciej inaczej stracisz wszystko bądź większą część RE: Bany/nieuczciwi użytkownicy - Yoji - 14-01-2014 10:20 zgłosiłem ale gdzie jest w tym mój bład przecież to nie odemnie zależny jaki nick weźmie dany kolega czy koleżanka ? tak / ? ja rozumiem to ze na jednym kompie jednym ip robi sie 30 kont ok spoko ale jak nie mam z tym spolnego np to ze kolega lub koleżanka weźmie sobie nick demkonnooooooooo czy coś takiego RE: Bany/nieuczciwi użytkownicy - Pawlak093 - 14-01-2014 10:24 (14-01-2014 10:20)Yoji napisał(a): zgłosiłem ale gdzie jest w tym mój bład przecież to nie odemnie zależny jaki nick weźmie dany kolega czy koleżanka ? tak / ? Ja to rozumiem ale zuhsm widocznie nie. Do tego powinieneś zgłaszać również osoby które rejestrują się z maili tymczasowych (skąd będziesz o tym wiedział - nie wiem) najlepiej zgłaszaj każdą zarejestrowaną osobę RE: Bany/nieuczciwi użytkownicy - sqmany - 14-01-2014 10:38 @[Pawlak093] Jak w taki sposób zbierałeś poleconych to powinieneś się zabezpieczyć dając np. zasadę typu 1 osoba = 1 konto i powiedzieć też ludziom aby nie robili kont z maili tymczasowych, wtedy problemu by nie było. W dodatku Zuhsm nie napisał, że za dziwne nicki od razu banuje konta, lecz je dokładnie sprawdza, chyba może wydawać się podejrzane to, że są konta marek1-50 także na podobnych mailach? Wysłane z mojego telefonu Sony Xperia J ST26i (wygranego na FireGift.pl) przy pomocy TapaTalka RE: Bany/nieuczciwi użytkownicy - Yoji - 14-01-2014 10:41 jak ja nie wiem czy to sa emali tymczasowe czy nie nie wypytuje ich nie wiedziałem ze to jest ważne ale przy rejestracji powiano być tak kto jaki gracz poleca i podając jego nick w tedy wszystko ułatwiło by sprawę i jak tu reklamować jak przez to reklamowanie nic nie będzie a tylko więcej problemow ma do ciebie pytanie twoj pierwszy użytkownik który sie rejestrował na twoim linku poleconym masz jego dane i wiesz to ze on ma e malia nie tymczasowego ? ale skad ja mam wiedzieć czy osoba ktora sie rejestruje ma e mali tymczasowy czy nie ? w regulaminie nie pisze nic takiego ... RE: Bany/nieuczciwi użytkownicy - Pawlak093 - 14-01-2014 10:47 (14-01-2014 10:38)sqmany napisał(a): @[Pawlak093]Tak, tak... Prosiłem ludzi ze zmiennymi IP aby rejestrowali się dla mnie. Abym wiedział że to ta osoba kazałem zakładać takie same nicki oraz na mailach tymczasowych żeby było szybciej... Puknij się w głowę RE: Bany/nieuczciwi użytkownicy - sqmany - 14-01-2014 10:50 @[Pawlak093] A czy ją coś takiego napisałem? Napisałem jedynie abyś się zabezpieczył dodając takie zasady. Czytanie ze zrrozumieniem się kłania Wysłane z mojego telefonu Sony Xperia J ST26i (wygranego na FireGift.pl) przy pomocy TapaTalka |