Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
policja u mnie w domu - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: policja u mnie w domu (/Temat-policja-u-mnie-w-domu-82719)

Strony: 1 2 3 4

RE: policja u mnie w domu - hunterpl444 - 29-12-2013 12:59

(29-12-2013 12:02)marcel_kk napisał(a):  Tak, tak, tak, doznaj pernamentnej amnezji połączonej z pomrocznością jasną Wink

ta w domu jest kilka komputerów i kilku użytkowników dojdź

RE: policja u mnie w domu - michal8921 - 29-12-2013 13:14

Dokładnie a po za tym nic tobie nie zrobia Big Grin nie maja dowodów! Tylko pamietaj ze teraz sledza kazdy twój ruch i wiedzą co piszesz..

RE: policja u mnie w domu - toonwie - 29-12-2013 14:53

Jeśli masz wi-fi to wtedy sprawa wygląda inaczejSmile
Hasło od wi-fi bardzo łatwo złamać Smile Ktoś się włamał napisał co chciał i heja. Nawet jeśli masz dynamiczne IP to Orange zapisuje sobie kto jakie kiedy miał więc dla Policji nie jest problem ale jeśli nie masz wi-fi i całą topologię masz na kablu to wtedy masz problem Smile

RE: policja u mnie w domu - kapa137 - 29-12-2013 19:33

Nie wyobrażam sobie takiej akcji ,ale skoro nic nie napisałeś takiego to śpij spokojnie Big Grin

RE: policja u mnie w domu - Madroxx - 29-12-2013 19:45

Z drugiej strony to coś to dziwne jest bo powinno wpaść kilku karków z nakazem sądowym i od razu zabezpieczyć komputery a nie babcie na przesłuchanie brać.

RE: policja u mnie w domu - Adriano42 - 31-12-2013 09:47

Hmm... Przecież smerfy odrazu by pceta zabrały...

A nie... Zostawiamy komputer masz czas na pozbycie się dowodów babcia jedzie z nami. Dziwne.

RE: policja u mnie w domu - Qwik - 31-12-2013 10:26

To babcia pewnie w nocy spamowała.

RE: policja u mnie w domu - dawid020899 - 31-12-2013 11:16

Nic ci nie zrobią jeżeli z kompa korzysta parę osób bo nie będą wiedzieli kto pisał , chyba że ci aresztują całą rodzinę Jerk

RE: policja u mnie w domu - bolo9797 - 31-12-2013 11:24

(29-12-2013 14:53)toonwie napisał(a):  Jeśli masz wi-fi to wtedy sprawa wygląda inaczejSmile
Hasło od wi-fi bardzo łatwo złamać Smile Ktoś się włamał napisał co chciał i heja. Nawet jeśli masz dynamiczne IP to Orange zapisuje sobie kto jakie kiedy miał więc dla Policji nie jest problem ale jeśli nie masz wi-fi i całą topologię masz na kablu to wtedy masz problem Smile
Ludzi to takie glupoty pisza.... Wgl mi to jakos dziwnie wyglada , powinno wpasc kilka knypkow z nakazem , zebrac caly sprzet komputerowy/mobilny i zabrac do ekspertyzy , zadne wi-fi itd go nie uratuje .

RE: policja u mnie w domu - dawid020899 - 31-12-2013 11:39

Powinieneś wynieść wszystkie kompy do sąsiada i powiedzieć że sprzedałeś , na giełdzie i nie wiesz komu.