Poradnik Masowe zapraszanie znajomych do polubienia fanpage - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Masowe zapraszanie znajomych do polubienia fanpage (/Temat-Masowe-zapraszanie-znajomych-do-polubienia-fanpage-82537) |
RE: Masowe zapraszanie znajomych do polubienia fanpage - mlekoju - 16-02-2014 11:01 Pomaga i to bardzo zwłaszcza mając kilka kont na facebooku po 2-4 tyś znajomych, a musisz zaprosić do kilkunastu fanpagów 2 RE: Masowe zapraszanie znajomych do polubienia fanpage - cokieee - 16-02-2014 11:02 Działa ale tylko na kontach które moją starą "szatę graficzną" : [ ale i tak super! RE: Masowe zapraszanie znajomych do polubienia fanpage - mlekoju - 16-02-2014 11:40 (16-02-2014 11:02)cokieee napisał(a): Działa ale tylko na kontach które moją starą "szatę graficzną" : [ ale i tak super! Nie koniecznie U mnie na nowym wyglądzie też działa jak trzeba 2 RE: Masowe zapraszanie znajomych do polubienia fanpage - Slashers - 17-02-2014 18:32 Nie znałem, przyda się.. tyle co mam znajomych, zapraszanie ręczne trochę wykańcza. RE: Masowe zapraszanie znajomych do polubienia fanpage - XantiuM - 19-02-2014 09:09 Dziwne jest natomiast to że u mnie na 4 k znajomych nie zaprasza wszystkich od razu... a gdy przejadę cała listę na dół aż skończy się rozszerzać i wpisaniu w konsoli skryptu to wyskakuje błąd i nie zaprasza nikogo ... jakaś rada ? RE: Masowe zapraszanie znajomych do polubienia fanpage - mlekoju - 19-02-2014 22:09 (19-02-2014 09:09)XantiuM napisał(a): Dziwne jest natomiast to że u mnie na 4 k znajomych nie zaprasza wszystkich od razu... a gdy przejadę cała listę na dół aż skończy się rozszerzać i wpisaniu w konsoli skryptu to wyskakuje błąd i nie zaprasza nikogo ... jakaś rada ? U mnie na kontach do 2 tyś znajomych zaprasza pięknie bez problemu, a na tym gdzie jest 2,4k to wyskakuje błąd. Możliwe, że powyżej 2k nie da się tego zastosować, ale to tylko moje podejrzenie. Może ktoś to sprawdzał? RE: Masowe zapraszanie znajomych do polubienia fanpage - XantiuM - 21-02-2014 10:20 Wszystko działa !! Trzeba jedynie przejechać z cała listą znajomych na sam dół !! to bardzo ważne i co chwile wyskoczy błąd ze skryptem kliknąć jedynie kontynuacje i działa !! RE: Masowe zapraszanie znajomych do polubienia fanpage - karol9919 - 06-03-2014 18:58 A jest coś takiego na zapraszanie znajomych? RE: Masowe zapraszanie znajomych do polubienia fanpage - SlusseR - 16-03-2014 23:36 dzięki przydało się . RE: Masowe zapraszanie znajomych do polubienia fanpage - mlekoju - 18-03-2014 22:50 U mnie na jednym koncie tylko występuje taki problem po wklejeniu kodu Jest jakiś sposób na obejście problemu? |