Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poszukuje taniego, dobrego hostingu na blog oraz tanią domene .net - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358)
+--- Dział: Hostingi i Serwery (/Forum-Hostingi-i-Serwery-359)
+--- Wątek: Poszukuje taniego, dobrego hostingu na blog oraz tanią domene .net (/Temat-Poszukuje-taniego-dobrego-hostingu-na-blog-oraz-tania-domene-net-82527)

Strony: 1 2 3

RE: Poszukuje taniego, dobrego hostingu na blog oraz tanią domene .net - DarkKiller - 11-01-2014 18:22

W mintshost można płacić sms jak i w bizneshost bo to ta sama spółka.

RE: Poszukuje taniego, dobrego hostingu na blog oraz tanią domene .net - koki.sumato - 12-01-2014 15:38

Nie tyle ta sama spółka co mintshost jest po prostu partnerem biznes-host i korzysta z ich usług/serwerowni. Nie mam zaufania do takich "partnerów"/"resellerów" bo raz się już naciąłem Wink Gdy zniknęło ann.pl- partner webh.pl (mieli naprawdę niezłą ofertę). Świetnie się zapowiadało ale działali chyba tylko rok. Teraz ich domena jest na aukcji. Więc lepiej uważać Wink

RE: Poszukuje taniego, dobrego hostingu na blog oraz tanią domene .net - linoskoczek - 12-01-2014 18:41

(04-01-2014 21:46)BabciaSamoZlo napisał(a):  Jednak się zdecydowałem i wybrałem mintshost.pl, spisuje się bardzo dobrze i można płacić sms Smile.

Kliknij na baner na dole a dostanę % z twojego zakupu Smile.

Bardzo ciekawe, bo MintsHost ma serwery w tym samym datacenter co Biznes-Host - przecież to nawet ta sama firma. Do tego, Biznes-Host ma zabezpieczenia przeciwko DDoS (sprzętowy firewall), więc nie wiem skąd bajka, że padają przy jednym botnecie - no chyba, że mocnym.

(12-01-2014 15:38)koki.sumato napisał(a):  Nie tyle ta sama spółka co mintshost jest po prostu partnerem biznes-host i korzysta z ich usług/serwerowni. Nie mam zaufania do takich "partnerów"/"resellerów" bo raz się już naciąłem Wink Gdy zniknęło ann.pl- partner webh.pl (mieli naprawdę niezłą ofertę). Świetnie się zapowiadało ale działali chyba tylko rok. Teraz ich domena jest na aukcji. Więc lepiej uważać Wink

Nie partnerem, tylko Biznes-Host przejęło MintsHost i świadczy swoje usługi na innej stronie.

Kocham ludzi, którzy gadają, a nie wiedzą Wink

RE: Poszukuje taniego, dobrego hostingu na blog oraz tanią domene .net - Arturro999 - 15-01-2014 20:37

Ja Zawsze Polecam - http://www.netmark.pl

RE: Poszukuje taniego, dobrego hostingu na blog oraz tanią domene .net - PanCaro - 15-01-2014 20:43

(15-01-2014 20:37)Arturro999 napisał(a):  Ja Zawsze Polecam - http://www.netmark.pl

Wszędzie.. wszędzie reflinki.... facepalm

RE: Poszukuje taniego, dobrego hostingu na blog oraz tanią domene .net - Arturro999 - 15-01-2014 21:11

A ty że niby tylko komentujesz tak czy raczej ci bardziej chodzi o to żeby znowu ktoś oglądał twój baner z hostingiem co z tego że to jest oddzielone kreską wymyślili sobie pozycjonerzy i wielce się oburzają co to za obłuda robisz to samo tylko oddzielone kreską .Ty odpowiedziałeś i ja odpowiedziałem na pytanie dla mnie to bzdurne ograniczenie , po za tym jak masz baner to po co ci tekst jeszcze pod spodem .

Nie wiem jak tu dawać w stopkę za każdym razem inny link czy baner wstawiłem jeden który jest na wszystkich na innych forach wiem gdzie jest to w opcjach a tu jakoś nie widzę.Jak mam komuś odpowiedzieć skoro nie mogę użyć linku po za tym dla czego mam się udzielać niczego z tego nie mając w końcu to jest forum o zarabianiu i każdy kto tu jest robi tak samo tylko że w stopce .Jak wiesz jak to zrobić to napisz a nie będę już tak robił choć dla mnie to i tak nie pojęta umowna blokada w waszym umyśle dla przeciętnego internauty który nie wie nawet co to stopka niczym się nie różnicie .Nie wiem tez jak wstawić baner na innych forach wystarczy że wklejałem kod i już a tu lipa pokazuje kod nie jestem ekspertem a ty się nie musisz tak wymądrzać przecież wyraźnie pisze u mojego misia że jestem Świeżak Wink

RE: Poszukuje taniego, dobrego hostingu na blog oraz tanią domene .net - DarkKiller - 21-01-2014 17:40

@PanCaro Nie mów na innych bo ty taki święty też nie jesteś Smile

RE: Poszukuje taniego, dobrego hostingu na blog oraz tanią domene .net - BabciaSamoZlo - 10-03-2014 20:54

Wiem, że dawno to było ale jak ktoś by potrzebował to powiem co kupiłem.

Skorzystałem z usług na minthost.pl:

Hosting Professional za 20 zł.
Oraz kupiłem tutaj domene .net za 39 zł.

Na moją stronę jest 30 wejść dziennie i wystarcza mi to, nic się nie zacina wszystko ładnie chodzi Smile.
Jak by ktoś chciał proszę zarejestrować się z mojego reflinka wtedy ja dostaje % za kupno z góry dzięki Smile.

https://mintshost.pl/panel/aff.php?aff=240

Temat do zamknięcia.