Kupię komentarze Allegro 2-3 zł/szt - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Kupię komentarze Allegro 2-3 zł/szt (/Temat-Kupie-komentarze-Allegro-2-3-zl-szt-82431) |
RE: Kupię komentarze Allegro 2-3 zł/szt - koki.sumato - 27-12-2013 15:21 Nie masz racji bo: - nie musisz przyjmować płatności przez payU tylko bezpośrednio na konto informując w aukcji bądź przez email (jeżeli zastrzeżysz, w treści że mają wpłacić tu a nie przez payu to tak zrobią). Nie ma z tym najmniejszego problemu więc w żaden sposób nikt Ci pieniędzy nie zatrzyma - Co to za problem na każdej aukcji inny numer konta w treści? Po za tym na to jest też kilka sposobów. Albo udajesz idiote albo na prawdę nie masz pojęcia jakie wały ludzie robią. Skończmy tą dyskusję, co w ogóle chcesz mi udowodnić? Nie interesują mnie twoje zamiary, wyraziłem swoje zdanie. Więc zbieraj sobie komentarze i powodzenia w działalności. RE: Kupię komentarze Allegro 2-3 zł/szt - allo2 - 27-12-2013 15:26 1. Allegro nie pozwala na umieszczanie w opisie informacji, że nie przyjmuję wpłat payu, usuwają aukcje. 2. j/w, ludzie wpłacają payu czy im zabronisz czy nie. 3. ludzie nie wystawiają z reguły komentarzy, dlatego zbieram kilka dodatkowych 4. jak masz duży utarg (N-I-E mówię o wpłatach payu), allegro i tak blokuje konto i rozsyła mail z informacją do użytkowników. poczytaj trochę ich forum/regulamin.. po co tworzysz nowe tezy w każdym poście? RE: Kupię komentarze Allegro 2-3 zł/szt - koki.sumato - 27-12-2013 15:32 1. Usuwają jak ktoś je zreportuje, wystarczy użyć odpowiednich słów. Miałem taką sytuację jednak nikt mnie wtedy nie oszukał (znajomy zamawiał). 2. Wpłacają ale część i tak wpłaci na konto więc tak czy siak to duże pieniądze. Więcej niż jedno konto to też nie problem. 3. Owszem. 4. Ok zablokują konto ale pieniądze już dawno w kieszeni, konto po dokonaniu akcji wiadomo, że zostanie zablokowane. Dodam od siebie 5: Wcale nie trzeba "robić" na jedno konto allegro. RE: Kupię komentarze Allegro 2-3 zł/szt - Bukmacher69 - 27-12-2013 20:00 Czy ktoś robił interes z panem? RE: Kupię komentarze Allegro 2-3 zł/szt - nieletnihip - 27-12-2013 20:04 byłbym chetny pisz na pw sie dogadamy RE: Kupię komentarze Allegro 2-3 zł/szt - AkaBaka - 27-12-2013 22:15 Napisz wszystko na pw. RE: Kupię komentarze Allegro 2-3 zł/szt - Icek - 28-12-2013 02:30 Jak aktualne to pw Wysłane z mojego HUAWEI G510-0200 przy użyciu Tapatalka RE: Kupię komentarze Allegro 2-3 zł/szt - tollusiek - 28-12-2013 13:14 Ja dużo wcześniej się zgłosiłem. Jednak czytając wcześniejsze posty, nabieram trochę wątpliwości. Dlatego również chciałem się spytać, czy ktoś już zrobił interes i otrzymał pieniądze? Pozdrawiam. RE: Kupię komentarze Allegro 2-3 zł/szt - mupetek02 - 28-12-2013 13:16 ja zrobiłem otrzymałem kasę na PayPal kilka godzin po zrobieniu RE: Kupię komentarze Allegro 2-3 zł/szt - allo2 - 28-12-2013 13:16 Jak dotąd 5-6 osób. Jako, że jesteś starszym użytkownikiem to kupujesz>dostajesz najpierw kasę paypal/bank>wystawiasz komentarz |