![]() |
"Prawdziwa nazwa Easy" - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: EasySub (/Forum-EasySub-355) +---- Wątek: "Prawdziwa nazwa Easy" (/Temat-Prawdziwa-nazwa-Easy-82030) |
RE: "Prawdziwa nazwa Easy" - themate0 - 17-12-2013 23:08 (17-12-2013 23:02)lorkos napisał(a): fires usunął doładowania bo niby operatorzy się czepiają -być może to samo było w easy? albo uzbierał kupę kasy i otworzy serwis z nową nazwą na inną firmę i później zrobi to samo otwarcie takiej spółki to kwestia kilku tysięcy złotych - http://delaware24.pl/ jak otworzy drugi taki serwis, tylko ze pod zmienioną nazwą to wątpię, że przez konkurencje ( Fires) da rade się przebić - gorzej jak wyjdzie na jaw, że to były easysub to już 0 partnerów wtedy ![]() RE: "Prawdziwa nazwa Easy" - masterex2 - 17-12-2013 23:12 (17-12-2013 22:29)Tyrkijt napisał(a): Panowie, nie posrajcie się... Jak Cashfile.org poszło do scamu też wielu takich cwaniaków było, jednak nikt nie pojechał zapewneZałożenie tego tematu nie miało na celu znalezienie kogoś kto pojedzie mu obić michę tylko uświadomić użytkowników ES kto tak na prawdę tym zarządzał i jak widać mają bogatą działalność w sieci ![]() RE: "Prawdziwa nazwa Easy" - AnnaKa - 17-12-2013 23:12 Ja jestem z Poznania po świętach się wybiorę w sprawach biznesowych ![]() RE: "Prawdziwa nazwa Easy" - Tyrkijt - 17-12-2013 23:18 (17-12-2013 23:12)masterex2 napisał(a):(17-12-2013 22:29)Tyrkijt napisał(a): Panowie, nie posrajcie się... Jak Cashfile.org poszło do scamu też wielu takich cwaniaków było, jednak nikt nie pojechał zapewneZałożenie tego tematu nie miało na celu znalezienie kogoś kto pojedzie mu obić michę tylko uświadomić użytkowników ES kto tak na prawdę tym zarządzał i jak widać mają bogatą działalność w sieci Ja właściwie nie wiem jaki cel miał ten temat, chyba tylko i wyłącznie do nabijania postów... znowu... Może i nie był założony, żeby znaleźć kogoś kto pojedzie do niego, ale takie propozycje się znalazły co jest niepoważne, bo i tak nie pojadą, i tak.. Co do problemów jak to napisałeś ze "sraniem", nie, nie mam takowych po prostu wybrałem to słowo ponieważ nie chce napisać przekleństwa większego żeby nie otrzymać ostrzeżenia ![]() Pozdro RE: "Prawdziwa nazwa Easy" - AnnaKa - 17-12-2013 23:34 Ja się wybiorę na bank i jest bardzo prawdopodobne że poznam 'prawdziwego' 4midable ![]() Wiem że każdy się podniecał że wyjeżdża z bramy codziennie tam srebrne Ferrari ale to jeszcze zanim było EasySub ![]() A i przy okazji obok są zakłady sportowe ![]() Kawiarenka i Lumpex ![]() Teraz wybudowali tam w ciągu 6 miesięcy wieżowiec ATANER . To taka ciekawostka dla tych ciekawskich. Ps. Jest ktoś kto chciałby się przejść ? RE: "Prawdziwa nazwa Easy" - Zimusek - 18-12-2013 00:27 Sygnaturki od ES powróciły ![]() ![]() RE: "Prawdziwa nazwa Easy" - AnnaKa - 18-12-2013 00:31 @up tak ale co z tego "0 zł' wiec co po takiej sygnie ![]() i tak kasy nikt nie dostał RE: "Prawdziwa nazwa Easy" - 4midable - 18-12-2013 08:39 (17-12-2013 23:34)AnnaKa napisał(a): Ja się wybiorę na bank i jest bardzo prawdopodobne że poznam 'prawdziwego' 4midable Buahahaha - dobre! E38 naprawde spoko się jeździ, ale przykro mi - nie jestem z Poznania - nie przejedziemy się ![]() RE: "Prawdziwa nazwa Easy" - makingmoney - 18-12-2013 09:32 (17-12-2013 23:34)AnnaKa napisał(a): Ja się wybiorę na bank i jest bardzo prawdopodobne że poznam 'prawdziwego' 4midable No mozemy sie sejść ale po skole zeby nie było psypału. RE: "Prawdziwa nazwa Easy" - AnnaKa - 18-12-2013 11:25 @4midable akurat mam wlasna e38 97' wiec jazda z Toba jakos mnie nie interesuje ![]() @makingmoney sugerujesz cos piszac taka wypowiedz? Chce zeby tylko odpowiedzieli ONI na pytanie dlaczego? a nie ze tak jak kazdy zostawi temat i koniec.. cisza.. |