Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[BTC] Bitcoiny za oglądanie reklam - oczywiście na botach - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: [BTC] Bitcoiny za oglądanie reklam - oczywiście na botach (/Temat-BTC-Bitcoiny-za-ogladanie-reklam-oczywiscie-na-botach-81450)

Strony: 1 2 3

RE: [BTC] Bitcoiny za oglądanie reklam - oczywiście na botach - asiorek - 10-12-2013 22:35

@up nie używam tego progrmau pierwszy raz Big Grin wiec az tak tłumaczyc nie musisz.. Tylko myślałem ze da radę zmienić ot jakos.. Big Grin

RE: [BTC] Bitcoiny za oglądanie reklam - oczywiście na botach - czak_norris - 11-12-2013 18:53

Da się - dowolnym edytorem hexów, ale to wyższa szkoła jazdy.

RE: [BTC] Bitcoiny za oglądanie reklam - oczywiście na botach - Eminey - 11-12-2013 23:11

Udalo mi sie go w koncu zdekompilowac Wink

Od razu moge powiedziec, ze autor programu nie dziala bezinteresownie Wink

Sprobuje wprowadzic pare zmian i zlozyc do kupy...moze sie uda Lol

RE: [BTC] Bitcoiny za oglądanie reklam - oczywiście na botach - asiorek - 11-12-2013 23:13

co masz namyśli mówiąc bezinteresownie? Big Grin

RE: [BTC] Bitcoiny za oglądanie reklam - oczywiście na botach - czak_norris - 12-12-2013 03:25

Jak nie wkleisz swojego adresu BTC, to rozwiązane przez ciebie captcha lecą na konto twórcy programu. Nie wydaje mi się to nie-fair chyba, chociaż sam parę razy nie wpisałem swojego Tongue

RE: [BTC] Bitcoiny za oglądanie reklam - oczywiście na botach - Eminey - 12-12-2013 08:51

(11-12-2013 23:13)asiorek napisał(a):  co masz namyśli mówiąc bezinteresownie? Big Grin

Np w kodzie mozna znalezc cos takiego:

Cytat:private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
{
List<string> list = new List<string>
{
"1Donate23Ne6m3sTkzZwz1xsxrv9dWFEsq",
"1JhXAaop2hLMAdYG9bKU8vhG6gL8Ry6n5w",
"19Yn163UbKSVFhypkidSjFwR7LmdCpAXp9",
"1PtqL13JPPfYoQNzLSdQN85QMFz9QBo4nG",
"1GRLvMqHXuWBxqEwvMg4oTSJ9Yvwt5WxaY"
};
Random random = new Random();
int index = random.Next(list.Count);
this.btc = list[index];
Random random2 = new Random();
this.los = random2.Next(this.listBox1.Items.Count);
this.toolStripStatusLabel1.Text = string.Concat(new string[]
{
"(",
(this.kolejne + 1).ToString(),
"/",
this.listBox1.Items.Count.ToString(),
") - ",
this.listBox1.Items[0].ToString()
});
this.Strona(this.listBox1.Items[0].ToString())

Odp: RE: [BTC] Bitcoiny za oglądanie reklam - oczywiście na botach - asiorek - 12-12-2013 10:11

@up moze dam ci swoj adres dopiszesz gdzies tam i podrzucisz mi go z moim adresikiem. ?Tongue

(12-12-2013 03:25)czak_norris napisał(a):  Jak nie wkleisz swojego adresu BTC, to rozwiązane przez ciebie captcha lecą na konto twórcy programu. Nie wydaje mi się to nie-fair chyba, chociaż sam parę razy nie wpisałem swojego Tongue

Wiem mi sie kilka razy zapomnialp. Nie raz wpisalem te 17 tokenow wbijam na coinbox a tam zero, dopiero po chwili zajarzylem ze poszlo na jego konto..

Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2

RE: [BTC] Bitcoiny za oglądanie reklam - oczywiście na botach - czak_norris - 13-12-2013 00:37

Otworzyłem dziada Hex-Editorem i faktycznie - są tam te adresy.
Wg. bazy danych http://blockchain.info na te adresy od września wpływa jakaś kasa z http://coinbox.me, ale zastanawia mnie skąd - ja na swoim koncie w http://coinbox.me też mam kaskę - i też dostaję wypłaty.
Stworzyłem kilka nowych adresów odbiorczych i podmieniłem te z FreeBitCoin na moje.
Nic się na nich nie pojawiło po 4 turach przepisywania - wszystko idzie na główny adres (albo nigdzie, jak źle wpiszę Tongue)

Zastanawiam się więc co ten fragment kodu robi?

[BTC] Bitcoiny za oglądanie reklam - oczywiście na botach - Hybrid1990 - 20-06-2019 05:46

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.