Kupiliście już swoje LTC ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +---- Dział: Litecoin (/Forum-Litecoin-375) +---- Wątek: Kupiliście już swoje LTC ? (/Temat-Kupiliscie-juz-swoje-LTC-81159) |
RE: Kupiliście już swoje LTC ? - Norbi33 - 11-08-2014 15:20 Litecoin może jeszcze trochę spaść ale chyba zbliżamy się do dołka ok 5,5 $. Ja kupowałem jak było po 2 $ ale to już było wieki temu. RE: Kupiliście już swoje LTC ? - 8gruzin8 - 09-07-2015 11:18 Odświerzamy temat? Znowu robi się bardzo ciekawie na giełdzie LTC. Mocny trend wzrostowy od ok. 2 tygodni. Jak myślicie warto jeszcze kupować? RE: Kupiliście już swoje LTC ? - Meloman - 09-07-2015 12:12 Oo @[gruzin8] powiem Ci, że zapomniałem o tym temacie, a to właśnie idealne miejsce do dyskusji I ponownie mogę powiedzieć coś od siebie. Tym razem załadowałem się przy pułapie cenowym 3$ za 1 LTC i będę to trzymał tak długo, aż będzie starczyć na ładne Porsche Co będzie dalej, tego nikt nie przewidzi, no ale jest ryzyko jest zabawa, a LTC zaliczył aktualnie taki wzrost w przeciągu 30 dni. Chociaż ja osobiście sądzę że spadnie i nie ma co się napawać hurraoptymizmem. P.S Jeżeli ktoś chce się załadować w LTC, bo widzi narastający hype wokół tej kryptowaluty, to jak coś można kupić u mnie RE: Kupiliście już swoje LTC ? - 8gruzin8 - 09-07-2015 12:51 A po ile bys dziś sprzedał? Ja mam zamiar troszkę zakupić i trzymać, trzymać, aż na cały kredyt za chate wystarczy RE: Kupiliście już swoje LTC ? - Meloman - 09-07-2015 13:53 Sprzedaję jak coś po kursie 5% większym niż na oficjalnych giełdach, myślę że nie jest to duża strata, w porównaniu z jakimiś kantorami + szybki czas realizacji. Co się dzieje na rynku Litecoina? Wiele uważało że przy tym poziomie 6,318$ jest za późno. Jak widać, to tylko gadanie, bo ludzie zwyczajnie zawsze uważają że jest za późno. Stan z dnia 08.07.2015r.: Stan z dnia 10.07.2015r.: RE: Kupiliście już swoje LTC ? - 8gruzin8 - 10-07-2015 09:11 A ja wczoraj nie kupiłem Ale kupię dziś. Nie mam portfela LTC - doradzisz gdzie najlepiej założyć? RE: Kupiliście już swoje LTC ? - Meloman - 10-07-2015 09:25 Polecam Ci: https://electrum-ltc.org/ Oficjalnie polecany przez Dev Litecoina. A i pytanie będziesz kupował na giełdzie, czy mam szykować Litecoiny ^^? RE: Kupiliście już swoje LTC ? - 8gruzin8 - 10-07-2015 10:17 Dzięki za odp w sprawie portfela też o nim czytałem i bym zapewnie go wybrał. O tym gdzie zakupię zdecyduje jak się porozglądam tu i tam. Jakby co jesteś pierwszy z oferentów więc jesteś brany pod uwagę RE: Kupiliście już swoje LTC ? - Meloman - 10-07-2015 10:43 No i przecena na LTC dosyć spora. RE: Kupiliście już swoje LTC ? - Scoobyx - 10-07-2015 11:41 Przecena wciąż trwa i zastanawia mnie czy korekta w ogóle nastąpi... |