ELdollaro - dziennik pracy ppa - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: ELdollaro - dziennik pracy ppa (/Temat-ELdollaro-dziennik-pracy-ppa-80876) |
RE: ELdollaro - dziennik pracy ppa - ELdollaro - 11-01-2014 23:48 Co zrobiłem dzisiaj:
- dodałem wpisa na bloga - zrobiłem film na youtube - dodałem stronę do 10 katalogów - 30 backlinków poprzez gsa - promowanie filmów na youtube - szukanie nowych nisz Zarobki:0.00$
Liczba wizyt wg. GA - 14 Wie ktoś gdzie można dostać liste proxy płatną lub darmową do gsa? RE: ELdollaro - dziennik pracy ppa - ELdollaro - 12-01-2014 23:55 Co zrobiłem dzisiaj:
- dodałem wpisa na bloga - zrobiłem film na youtube - dodałem stronę do 10 katalogów - promowanie filmów na youtube Zarobki:3.68$
Liczba wizyt w. GA - 29 Chyba trafiłem na dobrą niszę bo kilka godzin po dodaniu jej na bloga i na youtube(zero wyświetleń, like i komentarzy) wpadły mi 4 leady z US. Tak się przedstawia konwersja: Ogólnie jest z siebie zadowolony RE: ELdollaro - dziennik pracy ppa - ELdollaro - 13-01-2014 23:50 Co zrobiłem dzisiaj:
- dodałem 2 nisze na bloga - zrobiłem do nich filmy na youtube - dodałem stronę do 10 katalogów - 20 backlinków gsa - promowanie filmów na youtube - czytanie o google site maps Zarobki:0.00$
Liczba wizyt w. GA - 60 Liczba klików w linki pobrania - 60 Dzisiaj dodałem nisze na youtube do której było tylko kilka filmów(było bo po kilku godzinach razem z moim zostały usuniętę). RE: ELdollaro - dziennik pracy ppa - _Neo_ - 14-01-2014 10:43 http://squidproxies.com/ - polecam proxy ktorego sam uzywam pod gsa, stosunkowo tanio wychodzi, i kontakt swietny RE: ELdollaro - dziennik pracy ppa - ELdollaro - 14-01-2014 23:53 Co zrobiłem dzisiaj:
- dodałem nisze na bloga - zrobiłem do niej film + film do wczoraj skasowanego - dodałem stronę do 10 katalogów - 20 backlinków gsa - promowanie filmów na youtube Zarobki:0.00$
Liczba wizyt w. GA - 46 Liczba klików w linki pobrania - 42 Na razie postanowiłem promować tylko trzy niszę na youtube, zobaczymy co z tego będzie.... a tak wogóle to ktoś czyta ten dziennik? RE: ELdollaro - dziennik pracy ppa - ELdollaro - 15-01-2014 14:39 Macie jakiś sprawdzony skrypt do addmefast bo szukałem i większość nie działa? RE: ELdollaro - dziennik pracy ppa - patryk0407 - 15-01-2014 15:13 imacros tylko RE: ELdollaro - dziennik pracy ppa - ELdollaro - 15-01-2014 23:56 Co zrobiłem dzisiaj:
- dodałem nisze na bloga - zrobiłem do niej film - dodałem stronę do 10 katalogów - 20 backlinków gsa - promowanie filmów na youtube Zarobki dzisiaj:0.21$
Zarobek miesięczny: 5.15$ Liczba wizyt w. GA - 58 Liczba klików w linki pobrania - 67(rekord) RE: ELdollaro - dziennik pracy ppa - ELdollaro - 16-01-2014 02:46 Już mnie krew zalewa z tym youtube ostatnio usunęli mi nisze no to wrzuciłem znowu i tym razem nie usunęli tylko była przez chwilę w wynikach wyszukiwania i znikła ale w menadżerze wideo jest. No to znowu wrzuciłem filmik ale na inne konto i znowu nie mogę jej wyszukać ale menadżerze jest. Wiecie może o co kaman? RE: ELdollaro - dziennik pracy ppa - ELdollaro - 16-01-2014 23:47 Co zrobiłem dzisiaj:
- dodałem nisze na bloga - zrobiłem do niej film - dodałem stronę do 15 katalogów - 20 backlinków gsa - promowanie filmów na youtube Zarobki dzisiaj:4.11$ (rekord)
Zarobek miesięczny: 9.26$ Liczba wizyt wg. GA - 62 Liczba klików w linki pobrania - 68 |