![]() |
Spełnić marzenie- Fineks - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Spełnić marzenie- Fineks (/Temat-Spelnic-marzenie-Fineks-80826) |
RE: Spełnić marzenie- Fineks - Fineks - 05-01-2014 14:23 5 styczeń 2014
Na początek chciałbym wszystkim podziękować za miłe słowa ![]() Co działo się przez ten czas? Najpierw złe wieści- moje ukochane forum ma problemy przez usługodawcę, którego dyski padły. Kopia zapasowa zostanie przywrócona dopiero z 4 grudnia... Na razie czekam na wyniki działań. Co do strony- mam fanpage do mojej strony (bo blogiem tego nazwać nie można), na którym (co dziwne ale i ciekawe) ludzie lajkują posty, komentują i nawet udzielają się ![]() ![]() Pozdrawiam i do usłyszenia niebawem! RE: Spełnić marzenie- Fineks - jaro225 - 05-01-2014 20:05 Gratuluję zapału i chęci do pracy. Życzę wysokich zarobków i żebyś spełnił swoje marzenie ![]() RE: Spełnić marzenie- Fineks - Fineks - 17-01-2014 17:27 [b]17 styczeń 2014[/b] Witajcie ponownie. Wybaczcie, że tak rzadko się odzywam- nie jest to spowodowane "wypaleniem się". Blog PPA ciągle jest aktualizowany, są gorsze i lepsze dni. Ogólnie to mam stały zarobek- 2 dolary co drugi dzień z jednego pobrania. To ciekawe ![]() ![]() Dlaczego tak rzadko piszę? No cóż, bez bicia się przyznaję, że nie pracuję nad PPA codziennie, mam bardzo dużo obowiązków... Dziewczyna, studia, sesja nadeszła ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cel wydaje się daleko, ale mimo wszystko się przybliżam- i jestem spokojny, bo zarobki sukcesywnie idą miesięcznie w górę ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie i obiecuje poprawić frekwencję! RE: Spełnić marzenie- Fineks - Fineks - 17-01-2014 23:13 Na koniec, po całym dniu pracy, nie mogę się nie pochwalić
![]() http://www.archiwa-x.pl Strona została gruntownie przebudowana, zostaje forum do zbudowania, bo statystyki tylko do tego kuszą- 1000 odwiedzin z samego google ![]() ![]() ![]() RE: Spełnić marzenie- Fineks - Fineks - 19-01-2014 00:41 18 styczeń 2013
Mimo natłoku nauki zdołałem poświęcić 2 godzinki na pracę przy blogu. Zarobki ustabilizowały się na poziomie 3 dolarów dziennie ![]() ![]() - 3 posty - zbieram punkty na promocję filmików - Zebrałem dodatkowych 100 fanów na fanpage (możliwe że zacznę zbierać do 50k) Ogólnie chcę powalić ogromną tematyką, która będzie oczywiście przejrzysta a użytkownik łatwo odnajdzie się w działach ![]() ![]() Wyświetlenia na youtube zbieram na enhanceviews- chyba wyjdzie mi 20 tys. odsłon jeśli zostawię kompa na noc, choć mogę się mylić, ale wyjdzie w praniu ![]() A tutaj czekam wciąż na przelew: ![]() RE: Spełnić marzenie- Fineks - Fineks - 19-01-2014 11:53 19 styczeń 2014 - Dodane kolejne linki na stronach z PR 4 i (nowy rekord!) PR 6. Zaczyna się systematyczne dodawanie linków i pozycjonowanie strony na przemian z unikalnymi postami. Będę jeszcze dzisiaj aktualizował post RE: Spełnić marzenie- Fineks - Fineks - 21-01-2014 21:24 21 styczeń 2014
Co dzisiaj zrobiłem? - Dodałem post na bloga - Nabijałem wyświetlenia, komentarze i lajki do 2 filmików na YT - Dodane parę linków pozycjonujących, katalogi stron sobie odpuszczam - Nabite 100 fanów na fanpage Jakie są plany na kolejne dni? Sesja tuż tuż, egzaminy, koła i inne rzeczy są niestety priorytetem na ten czas, jednak tą godzinę dziennie potrafię przeznaczyć na działania z PPA i rozwój strony i forum. Kolejne dni będą raczej wypełnione pisaniem postów i promocją filmików. Nabijam punkty na wyświetlenia 24h przez 3 dni w tygodniu, w tym 4 dni w tygodniu po 12 godzin na enhanceviews, u2bviews i hitleap. Dziennie uzbieram jakieś 5 tysięcy wyświetleń co mnie raczej zadowala (nie mam porównania do innych czy to dobry wynik). Enhance z tego co widzę jest najlepszy jeśli chodzi o lajki, wyświetlenia idą słabo :/ 250 wyświetleń na dzień to stanowczo za mało. Ale ogólnie mam ciągle włączone na raz 2 programy enhanceviews, u2b views i hitleap Dzisiejsze zarobki Nie ma dzisiaj ani lepiej ani gorzej niż w ostatnich dniach. Postanowiłem podawać dokładniej moje zarobki. Jako że pracy poświęcałem troszkę mniej na PP, te 2 dni wystarczyły na spadek zarobków do 0, jednak dzisiaj znowu wpadł jeden lead a statystyki poszły w górę. Sprawa wygląda tak: ![]() ![]() Screen pochodzi z drugiego serwisu na którym zarabiam, zarobki średnio 2 zł na dzień przy zerowym wkładzie czasowym. Po prostu jakoś wpadają pobrania, najwyraźniej z mojego forum ![]() RE: Spełnić marzenie- Fineks - cord - 22-03-2014 17:45 udało się spełnić marzenie ? ;> Spełnić marzenie- Fineks - Vasaki - 25-02-2018 10:01 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |