Allegro Aukcja - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Allegro Aukcja (/Temat-Allegro-Aukcja-80459) |
RE: Allegro Aukcja - ado - 23-11-2013 18:06 Niech ktoś się tym zajmie po kupnie trochę roboty będzie miał ... i porządek z moderatorami wywalić gimba "Norbi" bezmózgie dziecko mało inteligentne, mało wiedzące, piszące bzdury na czacie i banujące za nic (?) Bym się wstydził takiego moda przyjąć Ogólnie jedynym ogarniętym moderatorem jest sqmany niech nowy właściciel dobiera lepiej tych modów bo to porażka jakaś. RE: Allegro Aukcja - Prosiaczeq - 23-11-2013 18:07 Może forum usunął,bo od dłuższego czasu nie ma. RE: Allegro Aukcja - sqmany - 23-11-2013 18:11 @[ado] Dzięki za dobre słowa o mnie, co do norbiego to nie jest on taki zły, co prawda często wpada w róźne niepotrzebne kłótnie z użytkownikami, czasami także przesadza z banami, no ale każdy z nas popełnia błędy, mi też się zdarzyło coś źle zrobić, norbi dużo siedzi na FG, stara się pomóc użytkownikom jak może, więc chyba nie powinniśmy od razu go tak skreślać @[Prosiaczeq] Z tego co wiem to vexowi nie chciało się przenosić plików forum, miał w planach całkiem nowe forum, nawet co nie co przygotował je i mi je podlinkował, no ale po 2 dniach mu się odechciało, no i forum nie ma od sierpnia.Mam nadzieję ,że nowy właściciel zajmie się i tym. RE: Allegro Aukcja - Prosiaczeq - 23-11-2013 18:13 Sqmany a ty nie chcesz kupić FireGifts ? Nadałbyś się. RE: Allegro Aukcja - Nortix - 23-11-2013 18:21 (23-11-2013 18:13)Prosiaczeq napisał(a): Sqmany a ty nie chcesz kupić FireGifts ? Nadałbyś się.najpierw trzeba mieć na to pieniądze RE: Allegro Aukcja - dudek7894 - 23-11-2013 18:21 (23-11-2013 18:13)Prosiaczeq napisał(a): Sqmany a ty nie chcesz kupić FireGifts ? Nadałbyś się. Sqmany raczej za młody. Za jakieś kilka(naście) dni odezwie się do nas admin. Nam bynajmniej taką nadzieję. RE: Allegro Aukcja - sqmany - 23-11-2013 18:29 Tu nie chodzi o pieniądze ani nawet o wiek, chodzi o to ,że nawet nie chciało by mi się zajmować zarządzaniem takim serwisem. RE: Allegro Aukcja - RiO32xz - 23-11-2013 18:51 Jeśli taki serwis miałby znów powstać potrzebny byłby ktoś kto ma pomysł, pieniądze i checi oraz widzi w tym zysk po czasie , bo watpie żeby od poczatku kupna to przynosiło duże zyski. Zycze powodzenia nowemu właścicielowi i sam jestem ciekaw za ile zejdzie RE: Allegro Aukcja - Norbi44 - 23-11-2013 19:59 ado Szanowny Panie Inteligenty Inżynierze Złomiarzu. Chciałbym poinformować Pana o tym że: Cytat:Pan właśnie pokazał swoją inteligencję pisząc tuż ten post w tym temacie, który nic nie wnosi do tego tematu nawet ciut trochę. A Ci co piszą że ktoś jest "gimbusem" tak naprawdę sam jest w "gimbazie" lub nawet jeszcze nie doszedł do tego poziomu. Ba każdy musi być dorosły w Internecie ponieważ myśli że jest anonimowy w tym świecie Proszę o kogoś z Ekipy Forum o usunięcie posta tamtego Pana z tego powodu obrażenia mnie jak i również z powodu nic niewnoszącego do tego tematu. Pozdrawiam Inteligentny Gimbus, Inteligentnego Gimbusa. RE: Allegro Aukcja - Szaman1644 - 23-11-2013 20:21 (23-11-2013 17:37)surfer0700 napisał(a):(23-11-2013 17:32)Szaman1644 napisał(a): Myślę nad zakupem, ale w ogóle nie jestem przygotowany. Nie mam ekipy, żeby prowadzić serwis i nie wiem jak to byłoby z punktami. Oni nabrali za nie kasę No, ale zobaczymy jaka będzie cena. Pozostały 3 dni Właśnie mniej więcej sobie obmyślam co musiałbym zrobić, żeby to wszystko ruszyło z nowym rozmachem. Dysponuje średnią kwotą pieniędzy, więc jakbym zakupił do 4500-5000 zł to poradziłbym sobie z rozreklamowaniem jeszcze bardziej serwisu. Nie prowadziłem strony o takiej tematyce, ale mam nadzieję, że poradziłbym sobie. |