Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Test icharge - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: iCharge (/Forum-iCharge-371)
+---- Wątek: Test icharge (/Temat-Test-icharge-80442)

Strony: 1 2 3 4

RE: Test icharge - matek697 - 22-11-2013 21:48

Mam wyświetlenia z całego dnia więc nie wiem do czego Wam to potrzebne:

@ z samego ask:
http://screenshu.com/static/uploads/temporary/cn/ml/nb/9gvp0x.jpg

RE: Test icharge - Rzeziu - 22-11-2013 22:03

(22-11-2013 21:23)iCharge napisał(a):  Jeżeli dacie radę więcej zarobić u konkurencji i będziecie w stanie to pokazać obrazowo to zwrócimy wam różnice, gwarantujemy, że nie da się tam WIĘCEJ zarobić na innym serwisie, bo praktycznie 20 % tego co zarobimy idzie dla nas, a 80 % dla was z czego musimy się rozliczyć z urzędem skarbowym co daję około 15 % czystego przychodu który jest rozłożony na lata. Niemożliwe, że konkurencja daje więcej, bo wychodzili by na minus.

Trzymam za słowo idę działać i za 1h przedstawię jak się sytuacja ma jest to jeszcze lepsza oferta od 7 zł za leada przebijacie konkurencje w tym momencie.

RE: Test icharge - matek697 - 22-11-2013 22:38

ja od godziny czekam na zwrot pieniędzy Smile wierzę w Was, Icharge!

RE: Test icharge - Rzeziu - 22-11-2013 23:21

[Obrazek: fdf6e0.jpg]
[Obrazek: dzxlb7.jpg]
[Obrazek: 6jot3l.png]

Proszę tak jak obiecałem

RE: Test icharge - aero2 - 23-11-2013 00:47

No z tymi wejściami to lipnie tutaj i zaliczaniem leadów.

Szkoda czasu, nie będę robił na kogoś, kto smarka w banknot 200 zł.

RE: Test icharge - DawidFB - 23-11-2013 10:42

Ja też zacząłem już tu zarabiać,kilka leadów wpadło ale chyba wolę wrócić na easy gdzie wiem że nikt mnie nie robi w balona.

RE: Test icharge - Rzeziu - 23-11-2013 17:59

(22-11-2013 21:23)iCharge napisał(a):  Jeżeli dacie radę więcej zarobić u konkurencji i będziecie w stanie to pokazać obrazowo to zwrócimy wam różnice, gwarantujemy, że nie da się tam WIĘCEJ zarobić na innym serwisie, bo praktycznie 20 % tego co zarobimy idzie dla nas, a 80 % dla was z czego musimy się rozliczyć z urzędem skarbowym co daję około 15 % czystego przychodu który jest rozłożony na lata. Niemożliwe, że konkurencja daje więcej, bo wychodzili by na minus.

Prezesie ICharge przedstawiłem Ci dowody, nie żebym się upominał ale było mi coś obiecane chętnie bym skorzystał z tej oferty jaką Państwo oferowali wyżej, tą ofertą, że tak powiem bijecie konkurencje na łeb na szyje.

Login: Rzeziu

pozdrawiam szanowną administrację Smile

RE: Test icharge - lapribbi - 23-11-2013 18:05

Napewno wam zwrócą różnicę uważajcie Smile jak by teraz każdemu użytkownikowi zwrócili różnice to by im serwis padł Big Grin

RE: Test icharge - Erenee - 23-11-2013 18:10

Kliknięć w Twoje linki: 252
Ilość zarejestrowanych: 2

Bez komentarza zwijam się stąd

RE: Test icharge - matek697 - 23-11-2013 19:13

(23-11-2013 17:59)Rzeziu napisał(a):  

Prezesie ICharge przedstawiłem Ci dowody, nie żebym się upominał ale było mi coś obiecane chętnie bym skorzystał z tej oferty jaką Państwo oferowali wyżej, tą ofertą, że tak powiem bijecie konkurencje na łeb na szyje.

Login: Rzeziu

pozdrawiam szanowną administrację Smile

Również czekam na zwrot różnicy Wink matek697, 9 pln