Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Droga do finansowej niezaleznosci. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Droga do finansowej niezaleznosci. (/Temat-Droga-do-finansowej-niezaleznosci-80177)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Droga do finansowej niezaleznosci. - _Neo_ - 26-11-2013 00:06

Godziny spedzone nad blogiem nie ida na marne. Praktycznie caly dzien z malymi przerwami spedzony na podmianie tematu i jego optymalizacji. Ustawiamy wpisy pod seo i kontunuujemy promocje Smile Nie bez przeciwnosci - ale wszystko zgodnie z planem.

Yesterday's Earnings:
$7.43

Stan na 26.11 :
84.97$ / 100$

RE: Droga do finansowej niezaleznosci. - _Neo_ - 27-11-2013 07:57

Szału nie bylo, dupy nie urwało Smile Tak mozna podsumowac wczorajsze zarobki. Jednak wiem ze to co zrobilem dotychczas to tylko kropla w mozu potrzeb i jeszcze duzo przedemna. Kontynuuje plan Smile

Yesterday's Earnings:
$0.82

Stan na 27.11 :
85.79$ / 100$

no i co? cały czas do przodu, staramy się! Smile

RE: Droga do finansowej niezaleznosci. - _Neo_ - 28-11-2013 07:30

Nie wiem z czym zwiazana jest ta obnizka. Powinno byc wrecz odwrotnie, bo po zainstalowaniu na wordpressie nowego tematu i wiekszej promocji, oczekiwalem tez wzrostu zarobkow. Jak sie to bedzie dluzej utrzymywac, moze pora zmienic serwis?

Yesterday's Earnings:
$1.94

Stan na 27.11 :
87.73$ / 100$

RE: Droga do finansowej niezaleznosci. - Fineks - 28-11-2013 14:50

Bardzo ładnie wypadasz Smile Jak mi się chciało jeszcze, to miałem po 2 dolary dziennie (stale) z astrocasha i tak przez 5 dni, ale potem jakoś zaprzestałem, jednak zamierzam wrócić!

Mam pytanie: blog na darmowym serwerze czy zainwestowałeś?

RE: Droga do finansowej niezaleznosci. - _Neo_ - 28-11-2013 16:06

Wordpressa. Domena + hosting mi wyszlo 50 zl, po tygodniu sie zwrocilo Smile Moim zdaniem slabo Smile Mam wysokie ambicje Big Grin Teraz juz wyglada jak prawdziwy, totalnie go odswiezylem i naprawde dobrze graficznie wypada Smile

RE: Droga do finansowej niezaleznosci. - Fineks - 28-11-2013 19:16

Widzisz, chętnie bym zainwestował, ale prowadzę aktualnie 3 strony na płatnych hostach, więc nie wiem czy warto zwiększać sobie koszta :/

RE: Droga do finansowej niezaleznosci. - Sh4ker - 28-11-2013 19:19

Fineks przecież stronę możesz postawić na tym samym hoście, a kupisz sobie tylko domenę Smile.

RE: Droga do finansowej niezaleznosci. - Fineks - 28-11-2013 19:26

(28-11-2013 19:19)Sh4ker napisał(a):  Fineks przecież stronę możesz postawić na tym samym hoście, a kupisz sobie tylko domenę Smile.

Masz namiar na tanią domenę .com ?

RE: Droga do finansowej niezaleznosci. - Sh4ker - 28-11-2013 19:51

Kiedyś kupowałem na promocji za niecałego dolara, a teraz nie wiem ze 13zł musisz dać na AZ.PL.

RE: Droga do finansowej niezaleznosci. - _Neo_ - 29-11-2013 00:11

Yesterday's Earnings:
$1.06

Stan na 28.11 :
88.79$ / 100$

Tak słabych 3 dni pod rzad w tym miesiacu jeszcze nie bylo. Troche mnie to dziwi z uwagi na to ze szata graficzna zostala totalnie zmieniona na nowa, bardziej wiarygodna. Do tego dochodzi coraz wiecej UU, ktorzy wg statystyk googla siedza na stronie srednio 2 minuty. Co oni tam robia ja sie pytam ?! Big Grin

Spotkaliscie sie rowniez z teza, ze pobrania przy koncu miesiaca spadaja?

@Edit zmieniam zdanie Today Earnings: $8.18 - stan na 8.25 Smile Eh ze ja tez taki niecierpliwy musze byc Smile